Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: Kλειστή η Αθηνών-Λαμίας???

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    Πως ορίζεται το σωστό ή το λάθος;
    Και γιατί ζορίζεσαι;
    αν πηγαίναν με τα ΙΧ τους ή απλά με τα σώματά τους, δε θα υπηρχε απο τη μεριά σου πρόβλημα;

Το σωστό και το λάθος ορίζεται με βάση την κοινή λογική.Δεν είναι σωστό να σκοτώνουμε τους ανθρώπους,είναι λάθος.Δεν είναι σωστό να πίνουμε και μετά να οδηγάμε,είναι λάθος.Δεν είναι σωστό να κλείνουμε το βασικό οδικό άξονα της χώρας εμποδίζοντας τους πάντες να μετακινηθούν,είναι λάθος...Πώς να το κάνουμε δηλαδή.Δεν τραβάω κανένα ζόρι,μην αγχώνεσαι και προέρχομαι και απο αγροτική οικογένεια η οποία έχει διαλέξει να μην διαμαρτύρεται με αυτό τον τρόπο και για να σε προλάβω δεν διαμαρτύρεται με αυτό τον τρόπο ούτε ούτε τώρα αλλά ούτε επί κυβερνήσεως Ν.Δ
    Fortis Fortuna Adiuvat

[...]Οσο για "το κομμα", το αν, τι ειδους και με ποιο κόμμα έχω παρε δωσε ασε να το ξερω καλύτερα.
    Προφανώς αλλα δε φταίω εγώ εαν γράφεις σα δελτίο τύπου του ΠΑΜΕ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Προφανώς αλλα δε φταίω εγώ εαν γράφεις σα δελτίο τύπου του ΠΑΜΕ
    Εκτος θεματος και δεντο συνεχίζω παραπέρα.
    Δε θα καθήσω να απολογηθω για τίποτα.Είτε ειμαι κκε, ειτε οχι. Απλά:
    -Δεν εχω δει κανενα δελτιο τυπου του παμε, όλα τα εγραψα μοναχός!

Όταν σε ενα τομέα συμφωνει καποιος με το ΠΑΜΕ, αυτο δεν τον κάνει υποστηρικτή του κκε, ουτε και συνδιακλιστη του παμε.

και τελος, αν αυτο που εχεις να μου καταλογίσεις ειναι οτι γραφω σαν δελτιο τυπου του παμε,
    τοτε διακρινω ελλειψη σοβαρών επιχειρηματων.
    --------------------

ΚΑΛΑ οσο βλεπω στο τιβι τους δημοσιογράφους, να κανουν σαν τρελοι με τους αγρότες οτι κανουν κακο σε όλη τη κοινωνια και οι υπουργοι και παρακείμενοι να απαντάνε τελείως άσχετα πράγματα, τοσο πιο πολύ πιστευω πως εχουν δικιο. ο μάνεσης στον αλφα έλεγε στον αγροτη οτι δινουν και τη χαριστική βολη στην ελληνική οικονομία!
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Κι ετσι να είναι , δεν καταλαβαινω που ειναι το μείζον πρόβλημα. Πρέπει να κατσουν μεσα στο κρυο και τη βροχή για να δειξουν οτι διεκδικουν; κατ'αναλογια θα κατσω σα μαλάκας να ρουφηξω το δακρυγονο του μπατσου για να πουμε οτι δε παω στη πορεία για πλάκα;

Ποντάρουν στο θεμα που θα γίνει επειδή ειναι κλειστός ο δρόμος , οχι στο οτι θα τους δεις εκει μαζεμενους και θα αναρρωτηθεις τι κανουν τοσοι αγροτες μαζεμενοι μεσα στη βροχη. αρκουν τα τρακτερ για να σου τραβηξουν την προσοχη.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καταλαβα...επαναστατης του καναπε ε???τι που ειναι το μειζον προβλημα ρε μαστορα???εσυ δεν ειπες οτι σιγα μην ηθελαν να ξημεροβραδυαζονται αλλα οι δυσκολες συνθηκες τους αναγκαζουν...αποφασησε...σε σδικουν και σε κλεβουν???εγω μαζι σου...να εισαι εκει και να το διεκδηκεις συνεχεια...οχι μοναχα οταν σκανε οι ΑΡΔ....καποια στιγμη στην Βουλη καποιοι εκαναν απεργια πεινας για καμποσο καιρο...περναγα απο εκει και τους εβλεπα καθε φορα με ολες της συνθηκες...δεν παραταγαν την σκηνουλα τους να πανε στο ζεστο σπιτακι τους κλπ κλπ...α ναι...και δεν εκλειναν τον δρομο....

πονταρουν στο οτι ολοι ειναι ζωα και θα κανουν μοκο...τρακτερ και αγροτες δεν τους βλεπει κανεις live γιατι τους πανε μεσω κωλοπετινιτσας...τους δευτερους παλι γιατι κανεις δεν ειναι εκει...να δω τι θα γινοταν αν ερχοντουσαν σε συνεννοηση καμμια 50αρια ατομα και ελεγαν...στα αρχιδια μας...εμεις παμε απο εκει...ειναι δρομος που εχουμε πληρωσει και απαιτουμε να παμε απο εκει...εκει θα βλεπαμε γλεντια...

[...]και τελος, αν αυτο που εχεις να μου καταλογίσεις ειναι οτι γραφω σαν δελτιο τυπου του παμε, τοτε διακρινω ελλειψη σοβαρών επιχειρηματων.[...]
    Μάλιστα...

Ενώ η απαίτηση μείωσης του ΦΠΑ με τσαμπουκά ειναι επιχείρημα.

Εσύ συμφωνείς με όλα τα αιτήματα των αγροτών; Συμφωνείς λόγω ίδιου συμφέροντος ή έτσι γενικά στα πλαίσια της λαϊκής πάλης όλοι έχουν δίκιο;

Συμφωνείς με το να μην πληρώσουν τα δάνειά τους; (δλδ να τα πληρώσεις εσύ; )

Έχεις κατι να προτείνεις στους βαμβακοκαλλιεργητές της Θεσσαλίας για μετά το 2013;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μάλιστα...

Εσύ συμφωνείς με όλα τα αιτήματα των αγροτών; Συμφωνείς λόγω ίδιου συμφέροντος ή έτσι γενικά στα πλαίσια της λαϊκής πάλης όλοι έχουν δίκιο;

Έχεις κατι να προτείνεις στους βαμβακοκαλιεργητές της Θεσσαλίας για μετά το 2013;

Συμφωνώ στα παραπάνω,μόνο που έβαλες στο ίδιο τσουβάλι γαιοκτήμονες και ακτήμονες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Συμφωνώ στα παραπάνω,μόνο που έβαλες στο ίδιο τσουβάλι γαιοκτήμονες και ακτήμονες.
    Εννοείς τους Θεσσαλούς;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

το πραγμα ειναι απλουν...το καλοκαιρακι που τρεχουν με τις σοδειες ας κλεισει μια αλλη ομαδα το δικτυο για τα δικα της αιτηματα...να βαλουν,οπως πρεπει,την σοδεια στον πατο τους να δουν την γλυκα του λιπασματος...

αντε με τους καραγκιοζηδες...τσεπωνουν τις επιδοτησεις και τις κανουν σπιτια και αυτοκινητα...για ανανεωση,εξοπλισμου,εναλλακτικες μεθοδους καλλιεργειων κλπ...ουτε λογος...

οχι μονο ταλαιπωρουν ολους,αλλα το κανουν και χωρις κανενα προσωπικο κοστος...εκτος εαν θεωρειται κοστος η απωλεια των πελατων των καφενειων...

ζωα...

ειναι η μονη περιπτωση,στην οποια θα ημουν απολυτως συμφωνος,με στρατιωτικη παρεμβαση επιπεδου χουντας...μαζι με ξυλο...

υ.γ. μην γυρισει κανεις και πει καμια μαλακια του στυλ "εξω απο τον χορο", μια κι εχω μεγαλο αγροτοσογο...τους λεω καταμουτρα επανειλλημενως μαλακες...κλαιγονται για το 'γδαρσιμο" των μεσαζοντων...καλα να παθουν...ας αγοραζαν εξοπλισμο να εκαναν διανομη μονοι τους,αν τους ενοχλει τοσο το χαρατσι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Εννοείς τους Θεσσαλούς;

Πόσους Ωνάσηδες να έχει άραγε η Θεσσαλία ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καταλαβα...επαναστατης του καναπε ε???τι που ειναι το μειζον προβλημα ρε μαστορα???εσυ δεν ειπες οτι σιγα μην ηθελαν να ξημεροβραδυαζονται αλλα οι δυσκολες συνθηκες τους αναγκαζουν...αποφασησε...σε σδικουν και σε κλεβουν???εγω μαζι σου...να εισαι εκει και να το διεκδηκεις συνεχεια...οχι μοναχα οταν σκανε οι ΑΡΔ....καποια στιγμη στην Βουλη καποιοι εκαναν απεργια πεινας για καμποσο καιρο...περναγα απο εκει και τους εβλεπα καθε φορα με ολες της συνθηκες...δεν παραταγαν την σκηνουλα τους να πανε στο ζεστο σπιτακι τους κλπ κλπ...α ναι...και δεν εκλειναν τον δρομο....

πονταρουν στο οτι ολοι ειναι ζωα και θα κανουν μοκο...τρακτερ και αγροτες δεν τους βλεπει κανεις live γιατι τους πανε μεσω κωλοπετινιτσας...τους δευτερους παλι γιατι κανεις δεν ειναι εκει...να δω τι θα γινοταν αν ερχοντουσαν σε συνεννοηση καμμια 50αρια ατομα και ελεγαν...στα αρχιδια μας...εμεις παμε απο εκει...ειναι δρομος που εχουμε πληρωσει και απαιτουμε να παμε απο εκει...εκει θα βλεπαμε γλεντια...
    Μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι. Οι αγρότες πονταρουν στο να ακουστουν επειδη κλείνουν το δρόμο, οχι επειδη καθονται μεσα στο κρύο ή στη βροχη. Οδικό μπλόκο κανουν, οχι "απεργία κρυου". Εφοσον αυτο που θελουν το πετυχαινουν σταθμευοντας τα τρακτερ στο δρόμο, γιατι να καθησουν σαν μαζόχες να φανε και τη βροχή; Ειπα ξανα πως ειναι το ιδιο με το να μου λες σε διαδηλωτες, διεκδικείτε κατι στην πορεία; ρουφηξτε δακρυγόνο για να μας δειξετε πόσο πολύ το θελετε.

Μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι. Οι αγρότες πονταρουν στο να ακουστουν επειδη κλείνουν το δρόμο, οχι επειδη καθονται μεσα στο κρύο ή στη βροχη. Οδικό μπλόκο κανουν, οχι "απεργία κρυου". Εφοσον αυτο που θελουν το πετυχαινουν σταθμευοντας τα τρακτερ στο δρόμο, γιατι να καθησουν σαν μαζόχες να φανε και τη βροχή; Ειπα ξανα πως ειναι το ιδιο με το να μου λες σε διαδηλωτες, διεκδικείτε κατι στην πορεία; ρουφηξτε δακρυγόνο για να μας δειξετε πόσο πολύ το θελετε.
    mit porden nicht avgen wafen λεει μια παροιμία
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Οι αγρότες πονταρουν στο να ακουστουν επειδη κλείνουν το δρόμο, οχι επειδη καθονται μεσα στο κρύο ή στη βροχη.
    Συγνώμη κιόλας, αλλά μπομπόλια ακούγονται...
    Το μόνο που γίνεται είναι να εκβιάζουν την κυβέρνηση και οι αγροτοπατέρες-συνδικαλιστές-μελλοντικοί βΟλευτές, να κάνουν επίδειξη δύναμης...
    Για όλα τα άλλα, έτσι και τολμούσε να κλείσει κανείς τους δρόμους όταν θα παρεδιδαν παραγωγή οι αγρότες, το πιο πιθανό είναι να τον λυντσάρανε...
    Μην προσπαθεί να μας πείσει κανείς ότι οι δρόμοι κλείνουν Δεκέμβρη-Γεννάρη τυχαία...
    Τους κλείνουν επειδή αυτήν την εποχή δεν έχουν να κάνουν τίποτα.
    Τι να ξύνεσαι στο καφενείο, τι στα μπλόκα...

Νέο μέλος
    Να ρωτήσω κάτι, έχει δουλέψει κανένας σας σε αγροτική δουλειά;

Μάλιστα...

Έχεις κατι να προτείνεις στους βαμβακοκαλλιεργητές της Θεσσαλίας για μετά το 2013;

1) οσα μπορω να καταλαβω τι ειναι, ναι συμφωνω.(δεν τα κατεχω τα των αγροτών τοσο καλα)

2)Στο πλαίσιο της λαικής πάλης, η μονη φορά που θυμάμαι καποιος να ζητούσε απο το κρατος κατι παράλογο ειναι οι ταξιτζήδες που ηθελαν να μη φορανε ζώνη ασφαλείας. Και όταν βλέπω ότι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, στις ερωτησεις των αγροτων στα παράθυρα της τιβι, απαντάντε ενα κάρο άσχετες μαλακίες και τα ιδια που ακουγα εγω να λενε στους φοιτητες για διαλογο και τετοιες στημένες παπαριές, τοσο πιο σίγουρος ειμαι οτι ζητανε πράγματα απολύτως δίκαια.

3)αν έχει καμία σημασία για σένα, δεν ακουσα ΚΑΝΕΝΑΝ ουτε δημοσιογράφο, ουτε πολιτικο να αμφισβητεί τα αιτήματα τους. Η γενική ιδέα ειναι: ναι δικιο έχετε, αλλα οχι το δρόμο.(εχουμε και κρίση, καντε καμια υποχωρησούλα).

4) αποπροσανατολίζεις τη κουβεντα μου φαίνεται. το θεμα αν θυμαμαι καλά ήταν αν αυτος ο τρόπος διαμαρτυρίας ειναι θεμιτός. οχι αν ειναι δικαια ή οχι τα αιτηματα τους. Διοτι και δικαια να τα έβρισκαν πολλοί απο δω μέσα, πάλι θα γκρινιάζανε αν ακουγανε μπλοκα.
    Καντε διαμαρτυρια αλλα μη μας ενοχλείτε κιολας. καπως ετσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από spama
    Να ρωτήσω κάτι, έχει δουλέψει κανένας σας σε αγροτική δουλειά;
    Ναι αμε, 25 στρέματα ροδάκινα, κατι λίγα καπνά και 40 στρέματα ρύζι...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας οταν βρέχει!!!
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2010, 17:05
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2009, 16:51
  3. Ατύχημα στην Αθηνών-Λαμίας
    από trigger στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 23:56
  4. Προσοχή στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας ...
    από catmaster στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2007, 18:48
  5. Έξοδοι Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 08:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας