κοιτα...και με ενα civic type r πιστευω οτι θα την παλεψω...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Με τις προτιμήσεις που έχεις ρπμ, 30φεύγα θέλεις μόνο για τη τσιμούχα του παρμπριζ.![]()
![]()
κοιτα...και με ενα civic type r πιστευω οτι θα την παλεψω...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Με τις προτιμήσεις που έχεις ρπμ, 30φεύγα θέλεις μόνο για τη τσιμούχα του παρμπριζ.![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
k ta tdm tha soy skane gazies re sy me to rimadaki poy thes..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κοιτα...και με ενα civic type r πιστευω οτι θα την παλεψω...![]()
κοιτα...θα φτιαχνα το s3...αλλα δεν μου αρεσει καθολου οδηγικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
k ta tdm tha soy skane gazies re sy me to rimadaki poy thes..![]()
an den einai pisokoyna to amaxi den exei plaka re file..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κοιτα...θα φτιαχνα το s3...αλλα δεν μου αρεσει καθολου οδηγικα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κοιτα...θα φτιαχνα το s3...αλλα δεν μου αρεσει καθολου οδηγικα...![]()
η αληθεια ειναι οτι το VW group κανει και γαμω τις δουλειες στα αμαξια του
:a31: :a31: :a31:
Ντάξει καλά είναι και τα Ι.Χ. αλλά δύσκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν τη διαφορά κιλών/ίππο των μηχανών σε στόκ μορφή όπως και οι μηχανές την μεγαλύτερη επιφάνεια πρόσφυσης των 4ων τροχών.
Κατά τα άλλα γίνεται καλό παιχνίδι...όταν προκύψει...μια φορά πέτυχα έναν σε ορεινό δρόμο και ο λαλάκας έβγαινε αντίθετο ρεύμα με τις μπάντες...τον άφησα να περάσει εμπρός, τα ίδια...όταν σταματήσαμε του λέω...καλά το πας αλλά πόσο μαλάκας είσαι να βγαίνεις αντίθετο ρεύμα σε τυφλές στροφές...Ζ4 Μ ήτανε...άλλη φορά ψαρακομένος στην εγνατία ευθεία 4-5χλμ, σκάει δίπλα μου Subaru και βλέπω τον τύπο από μέσα να κάνει...4 με τα δάχτυλα να μου κάνει νόημα εκεί περίπου στα 240χ.α.ω. στο κοντέρ μου.....4η είχε...το καθίκι...που να έβαζε και 5η...καλά είναι απλά να ξέρουμε πότε να μην ξεφεύγουμε....και πάντα να υπάρχει σεβασμός εκατέροθεν.
Αλλά στα Σέρρας,
http://www.fastestlaps.com/track43.html
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Δηλαδή το ρεκόρ πίστας με αμάξι είναι 1.30?![]()
Σε κάποιο φόρουμ με σαξόραλλα το ρεκόρ είναι 1,36 φεύγα με Α/6 (δεν ξέρω τι είναι τούτο) δλδ 3 πουλάκια κάθονταν τα τουτού![]()
1.30 είναι σε τεστ περιοδικού, δεν είναι οι χρόνοι απο τους αγώνες αυτοίΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε κάποιο φόρουμ με σαξόραλλα το ρεκόρ είναι 1,36 φεύγα με Α/6 (δεν ξέρω τι είναι τούτο) δλδ 3 πουλάκια κάθονταν τα τουτού![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ρεκορ 4τροχου στις Σέρρες έχει F3, κάπου στο 1.16, ενώ γυρνάνε χαλαρά στο 1.20Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
1.30 είναι σε τεστ περιοδικού, δεν είναι οι χρόνοι απο τους αγώνες αυτοί![]()
edit: και αυτό, 9 χρόνια πριν, τότε που υπήρχε πρωτάθλημα φ3 στην Ελλάδα και που το ρεκόρ μοτο στη μπίστα ήταν πολύ πάνω από ότι είναι σήμερα (o νοών νοήτω)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Όντως αλλά είναι από αυτοκίνητα παραγωγής που στοιχίζουν ένα σκασμό λεφτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
1.30 είναι σε τεστ περιοδικού, δεν είναι οι χρόνοι απο τους αγώνες αυτοί![]()
με προλαβες...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρεκορ 4τροχου στις Σέρρες έχει F3, κάπου στο 1.16, ενώ γυρνάνε χαλαρά στο 1.20
edit: και αυτό, 9 χρόνια πριν, τότε που υπήρχε πρωτάθλημα φ3 στην Ελλάδα και που το ρεκόρ μοτο στη μπίστα ήταν πολύ πάνω από ότι είναι σήμερα (o νοών νοήτω)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
η 430 ειχε γυρισει στο 1,30 στις σερρες...
τα 1,35 που λες, ειναι στο εννιαιο πρωταθλημα της peugeot με 106 rallye
ομως ηταν μεσα γυμνα εντελως με roll cage, αλλες αναρτησεις και σλικ λαστιχα κλπ κλπ κλπ....τωρα απο μοτερ δε ξερω τι ειχαν κανει, παντως φανταζομαι περιφεριακες βελτιωσεις μονο
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρεκορ 4τροχου στις Σέρρες έχει F3, κάπου στο 1.16, ενώ γυρνάνε χαλαρά στο 1.20
edit: και αυτό, 9 χρόνια πριν, τότε που υπήρχε πρωτάθλημα φ3 στην Ελλάδα και που το ρεκόρ μοτο στη μπίστα ήταν πολύ πάνω από ότι είναι σήμερα (o νοών νοήτω)
κι ενα caterham στις σερρες γυρναει στο 1:20+...
εχει και βιντεακια στον γιου-τουμπα
Μην τσακώνεστε! Και τα αυτοκίνητα καλά είναι, αν κι εμένα προσωπικά δεν με φτιαχνουν πια όπως παλιά.
Για μένα το πρόγραμμα εχει μοτοσυκλέτες και μόνο εκτός οικογενειακών υποχρεώσεων.
Πάντως επειδή ο ενας λεει auto ο άλλος moto και συγκρίνετε χρόνους σε πίστες κλπ βάλτε κι αυτό στην εξισωση.
Θεωρητικά είναι μοτοσυκλέτα, πρακτικά είναι πιο κοντα σε αυτοκίνητο F3
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
που ειδες ρε δουκα κλειστο στροφιλικι σ'αυτο??
ενα πιστακι ειχαν φτιαξει με κατι παρατεταμενες, ενα εσακι που τα περναγε το μοταρντ ευθεια με σουζα και 1-2 κλειστες...
1,1 πιο αργο ηταν το κουτι και φυσικα το μονοκυλιδρο γραναζωμενο μπορει να σηκωσει πολλα χλμ,ετσι το εφεραν στην κορυφη...