Αν δε φυλάω τα σύνορα Παπάγου-Ψυχικού από πιθανή επίθεση εχθρικών φαντασμάτων/εξωγήινων/του Μπιν Λάντεν![]()
τότε +1 κι από μένα
Αν δε φυλάω τα σύνορα Παπάγου-Ψυχικού από πιθανή επίθεση εχθρικών φαντασμάτων/εξωγήινων/του Μπιν Λάντεν![]()
τότε +1 κι από μένα
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
βγαλτε ε βαλτε ηθελα να πω κιεμενα.
http://img294.imageshack.us/img294/2...escay3us9v.jpg
Τους εχθρούς μου τους ξέρω. τους φίλους μου δεν ξέρω.
Αν ολα πανε καλα, +2 απο εμενα!
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
τι αμα πανε ολα καλα?θα παμε τελος αμα δεν παμε εμεις οι παλιοι ποιοι θα πανε ο φουφουτος?τελος θα παμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Αν ολα πανε καλα, +2 απο εμενα!
![]()
![]()
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
kapios mou ipa oti 8a er8o ke ego
afrotwin...
mou xa xa xa xa
me sataniko ifos
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
kapios mou ipa oti 8a er8o ke ego
afrotwin...
mou xa xa xa xa
me sataniko ifos
πειρατη εσυ εισαι;εσυ ο ιδιος; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
τι αμα πανε ολα καλα?θα παμε τελος αμα δεν παμε εμεις οι παλιοι ποιοι θα πανε ο φουφουτος?τελος θα παμε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκλεισε λεπον. Αντε να δουμε και τον αλλον τον καμενο. Το ναυτακι της στεριας ηδη δηλωσε συμμετοχη, οποτε ειμαστε κομπλε.![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Παίζει να περάσω κι εγώ...![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
αν μία στις 100 παίξει να είμαι Αθήνα εκείνες τις μέρες και έρθω,ποιον να ψάξω,αφού κανέναν σας δεν ξέρω προσωπκά!!!!!συγνώμη κιόλαςαλλά κολλάω καπως!!!!γεια χαρά σε ολους
μην κολας!καλως ηρθες.Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
αν μία στις 100 παίξει να είμαι Αθήνα εκείνες τις μέρες και έρθω,ποιον να ψάξω,αφού κανέναν σας δεν ξέρω προσωπκά!!!!!συγνώμη κιόλαςαλλά κολλάω καπως!!!!γεια χαρά σε ολους![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
θα ερθει ο κουλανταζας τον πηρα τηλεφωνο μεσα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκλεισε λεπον. Αντε να δουμε και τον αλλον τον καμενο. Το ναυτακι της στεριας ηδη δηλωσε συμμετοχη, οποτε ειμαστε κομπλε.![]()
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.