Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Suzuki GSXR 1000 K6 ή Yamaha R6 για πρώτο SS? Την γνώμη σας..

Μεινε στο σκουτερ... ή κανε καμια εκπαιδευση της προκοπης να νιωσεις τη χαρα ενος SS γιατι αλλον εναν που νομιζει πως το παει το εργαλειο δε το αντεχω...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Πωπω ... Τι είστε εσείς ωρέ ; Τον ξενερώσατε απο το πρώτο πόστ ! Σας ρωτησε τι να πάρει απο τα 2 και του είπατε το 3ο ! Καλά κάνετε φυσικά γιατί πρέπει να υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής ... Απο το παπί στο ss 1000αρι είναι κάπως τραβηγμένο ... Θα συμφωνήσω στο οτι είναι καλύτερο να πάρεις πρώτα μία 600 μην σου πω και 400άρα ... Άντε πες όμως 600 για να κανεις και την κάυλα σου .. Το 750 είναι πολύ νομίζω .. Δεν θα συμφωνήσω στο οτι μόνο με την 1000 σκοτωνεσαι αν δεν ξερεις και με την 600 ολα μια χαρα ... Εδω και με 250 σκοτωνεσαι και με 50 αν κανεις μαλακιες ... Για αυτό ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ και ΣΩΣΤΟΣ και εγκεκριμένου τυπου εξοπλισμος οσο και αν κοστιζει ! Γιατι εχω δει ατομα να παιρνουν Hayabusa και κρανος των 80 ? και να φορανε τυραντακι !! ελεος .. Εγω να φανταστεις έχω τώρα ένα 80άρι Ρανερ και φοραω κρανος Marushin - Μπουφαν M-teck - μποτακια (οχι για μηχανες αλλα γερα) και παντα καλο παντελονι .. Μου λενε οι φιλοι σιγα ρε μαλακα τι τα φορας ολα αυτα .. Αν πεσω ομως με 110 μεσα στην Πωσειδωνος κατι θα μεινει με ολα αυτα ενω με τιποτα ... Κουταλακι και υπομονη ... αστο ... Δεν παιζουν με αυτα παιδια ..

Υ.Γ : Κάνε αρκετά τεστ drive με μηχανες φίλων να δεις συμπεριφορές ...

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Πιστευω θα ηταν καλυτερο να παρεις ενα 600 και αυτο γιατι το 600 συγχωρει λαθακια που το 100 δεν συγχωρει....Για παραδειγμα στη διαρκεια μιας στροφης εισαι πιο ευελικτος με το 600.
    Και εκτος απ΄αυτο το γκαζι του 1000 ειναι πολυ γλυκο....Οσο και να λες οτι θα πηγαινω νορμαλ θα ερθει η καταραμενη στιγμη που θα σε μπριζωσει......
    Ειναι σα να εχεις τη σκλεναρικοβα γυμνη στο κρεββατι να σε περιμενει και να της λες..."σορυ αλλα εχω σχεση"....
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Επισης το κ6 ειναι δαιμονας........κιλο και ιππος..!Το καλυτερο 1000αρι που εβγαλε ποτε η σουζουκι κατα τη γνωμη μου....
    Ουτε αδεια δεν επρεπε να βγαζει........χαχαχαχα!
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Παρε καλυτερα το R6.Θα το ευχαριστηθεις και θα σε εκπαιδευσει...Πιστευω οτι τα 600αρια ειναι και πιο διασκεδαστικα απο τα 1000αρια καθως η ιπποδυναμη τους ειναι πιο ευκολα αξιποιησιμη.

Εδω βλεπεις εμπειρους αναβατες να δυσκολευονται με τα 1000αρια SS.Ποσο μαλλον καποιος που να μην εχει την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ εμπειρια..

Οτι να και να επιλεξεις παντως καλοταξιδος και παντα ορθιος!!!

ο κουρασμένος Το avatar του/της andstag
    Φίλε μου η γνώμη μου είναι να πάρεις αυτό που σου αρέσει για να το ευχαριστηθείς και περισότερο. Αυτά που θα σου έλεγα είναι 1)καλός και σωστός εξοπλισμός, 2)μυαλό στο κεφάλι και 3) αν έχεις τη δυνατότητα κάνε μαθήματα οδήγησεις (γίνονται συχνά).

Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
    Παρε καλυτερα το R6.Θα το ευχαριστηθεις και θα σε εκπαιδευσει...Πιστευω οτι τα 600αρια ειναι και πιο διασκεδαστικα απο τα 1000αρια καθως η ιπποδυναμη τους ειναι πιο ευκολα αξιποιησιμη.

Ειδικά στο R6 η ιπποδύναμη είναι απόλυτα αξιοποιήσιμη

Fortis Fortuna Adiuvat

Παλίκαρε καλύτερα 600. Έχεις καιρό για χίλια και για 1300 και για 2000....:smilea:

Επικίνδυνα μπορούν να γίνουν και τα δύο αν δεν έχουμε μυαλό. Απλά το 600 σου στρώνει τον δρόμο για το 1000.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για Suzuki Gsxr 1000 K6
    από PortisHead στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 20:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •