ζήτα το Θόδωρα με το floreta και θα με φωνάξουν μη φοβάσαι.
ζήτα το Θόδωρα με το floreta και θα με φωνάξουν μη φοβάσαι.
Βάλε και καμιά φωτο γιατί μπορεί να έχει και κανένας άλλος Θόδωρος εκεί floretaΑρχικά δημιουργήθηκε από Tordan
ζήτα το Θόδωρα με το floreta και θα με φωνάξουν μη φοβάσαι.![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
στον κόμπο νικεας ρώτα.
φωτογραφία δεν έχω χρειάζεται να περάσει από σκάναρ και δεν έχω. η φωτογραφίτσα δίπλα ξέρεις πως αλλάζει;
Βρε δε σου είπα πως να το κάνεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tordan
φωτογραφία δεν έχω χρειάζεται να περάσει από σκάναρ και δεν έχω. η φωτογραφίτσα δίπλα ξέρεις πως αλλάζει;![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Aπατεώνα! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εγώ τον Εχετλαιο περιμένω να γράψει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Σε αυτόν τον κόμπο θα είσαι και πότε να στείλω ένα φιλαράκι από Καρδίτσα, το Βάιο, να γνωριστείτε; Έχει ένα Garelli και θα κάνετε καλή παρέαΑρχικά δημιουργήθηκε από Tordan
στον κόμπο νικεας ρώτα.![]()
τι γαρέλι; τσιγάρα ενοάς;
όχι ρε, μηχανάκι εικοσαετίας και βάλε τούμπανο φτιαγμένο με νίκελα, με εκκεντροφόρια, με πλεξούδες, με ντελόρτα, με αερογραφίες. Θα το δεις και θα σ' αρέσ'Αρχικά δημιουργήθηκε από Tordan
τι γαρέλι; τσιγάρα ενοάς;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aπατεώνα! :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
όχι ρε, μηχανάκι εικοσαετίας και βάλε τούμπανο φτιαγμένο με νίκελα, με εκκεντροφόρια, με πλεξούδες, με ντελόρτα, με αερογραφίες. Θα το δεις και θα σ' αρέσ'
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Προ 3ετιας περίπου πήγαινα προς Βόλο με μηχανή. Είχαν κλείσει την Εθνική... δεν το ήξερα γιατι μόλις είχε γίνει. Σταματώ στο μπλόκο .. μου λένε "δεν περνάει τίποτα"... οκ παιδιά η απάντηση...
Κάνω ενα τρυκ και μπαίνω στο αντίθετο της επιστροφής απο ενα χώρισμα στα κάγκελα.. πάω στο κοντινότερο βενζινάδικο-market που είχε και παίρνω ενα καραφάκι ούζο που είχε συν κάτι πατατάκια κτλ...
Επιστρέφω στο μπλόκο... τα ίδια.. δεν περνάς αδερφέ .. στο είπαμε.
Οκ ρε παιδιά... απλά έφερα κάτι να περάσει το απόγευμα σας , εδώ γιατί έχει αρχίσει και βάζει κρύο. Μαζί σας είμαι...
Για να μην τα πολυλογώ... ήπιαμε απο ενα ποτηράκι , είπαμε και 2-3 κουβέντες και με άφησαν να περάσω.
Είναι πως θα τους πιάσεις και πόσο ανάγκη έχεις να περάσεις. Δεν είναι τρελοί... έχουν και αυτοί τα δίκια μαζί με τα άδικα τους.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αφού δεν υπάρχει φράγκο για να πάρουνΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re paidia de paei kapoios apo kei na toys pei oti de tha paroyne frago..nami kathonte tsampa mes to kryo kai aytoi?τι περιμένουν πάλι να δανιστούμε για να πάρουν
Ας παιξει κανα Joker η κυβερνηση
![]()
The difference between men and boys is the price of their toys.
Φίλε μου έχουν δίκια αλλα το θέμα είναι να πάνε να κλεισουν του δρόμους εντός πόλης των Αθηνών να πάνε στην βουλή ή έξω απο το κάθε σπίτι του κάθε βουλευτή και να παραμεινουν μπάστακες εκέι μέχρι να βγεί καμια απόφαση και να τελειώνει το θέμα. Δηλαδή επειδή έχουν τρακτέρ κάνουν ότι θέλουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Προ 3ετιας περίπου πήγαινα προς Βόλο με μηχανή. Είχαν κλείσει την Εθνική... δεν το ήξερα γιατι μόλις είχε γίνει. Σταματώ στο μπλόκο .. μου λένε "δεν περνάει τίποτα"... οκ παιδιά η απάντηση...
Κάνω ενα τρυκ και μπαίνω στο αντίθετο της επιστροφής απο ενα χώρισμα στα κάγκελα.. πάω στο κοντινότερο βενζινάδικο-market που είχε και παίρνω ενα καραφάκι ούζο που είχε συν κάτι πατατάκια κτλ...
Επιστρέφω στο μπλόκο... τα ίδια.. δεν περνάς αδερφέ .. στο είπαμε.
Οκ ρε παιδιά... απλά έφερα κάτι να περάσει το απόγευμα σας , εδώ γιατί έχει αρχίσει και βάζει κρύο. Μαζί σας είμαι...
Για να μην τα πολυλογώ... ήπιαμε απο ενα ποτηράκι , είπαμε και 2-3 κουβέντες και με άφησαν να περάσω.
Είναι πως θα τους πιάσεις και πόσο ανάγκη έχεις να περάσεις. Δεν είναι τρελοί... έχουν και αυτοί τα δίκια μαζί με τα άδικα τους.
Gandalf
The difference between men and boys is the price of their toys.
Αφού και εμένα δεν με αφήνουν να πάω στη δουλειά μου, έτσι και εγώ το καλοκαίρι θα κλείσω το δρόμο προς τα χωράφια τους , έτσι ώστε να μην μπορούν να πάνε να ποτίσουν και να ξεραθούν όλα!!
Εχω και εγώ αιτήματα...
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.
ΤDM 850.