Χρόνια πολλά & καλά, με υγεία, τύχη, αγάπη, χαμόγελα, λεφτά και ασφαλή χιλιόμετρα!
![]()
![]()
Χρόνια πολλά & καλά, με υγεία, τύχη, αγάπη, χαμόγελα, λεφτά και ασφαλή χιλιόμετρα!
![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
Ρε για δες!Τού αμάνικου τα είδα.Με μάγεψαν τα κεφαλαία φαίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
αλλα ναχεις γεννηθει ιδια μερα με τον αμανικο δεν το περιμενα.πρεπει να το κοιταξεις:rotflmao: )
![]()
Χρόνια πολλά Βύρωνα.Υγεία και ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Χρονια πολλά βυρωναρα!!!![]()
![]()
Να σε χαιρομαστε μοντερατορα μας!![]()
εγω ειχα και εχω ιταλικα αλλα μυαλο δεν εβαλαχρονια πολλα καγκουρογειτονακι να σαι καλα
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
να σε καλα φιλε!
οτι επιθυμεις και υγεια![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
χρόνια πολλά με υγεία πάντα όρθιος και δυνατός μοντεράτορας(lilipoua - alximistis)
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Χρονια πολλα ρε Βυρωνα!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Σου ευχομαι πολυχρονος,γερος και παντα ορθιος!
Επισης θα ηθελα να σου ανταπωδω στην ευχη που ειχες κανει στην δικη μου γιορτη...
"Αντε συντομα και με ενα καλο γιαπωνεζικο!"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χρονια σου καλα και πολλα!νασαι καλα εσυ και η οικογεεια σου και οτι επιθυμεις ευχομαι!!
Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη. Να είσαι πάντα καλά να μας γεμίζεις όμορφους ήχους με το Aprilia.
![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Να εχεις την υγεια σου, να χαιρεσαι την οικογενεια και...τωρα πια, σε αυτη την ηλικια που ετσι κι αλλιως μυαλο δεν βαζεις, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σου ευχομαι να σου σηκωνεται!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΡΕ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
χρόνια πολλά όλο υγεία χαμόγελο ταξίδια και στροφές(lilipoua - alximistis)
δεν στελνετε sms ρε, αρα δεν χρεωνεστε διπλα! ΓΡΑΨΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΡΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: