Σελίδα 18 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 333

Θέμα: άλλη μια κόντρα αιωνίων : moto vs car (περιοδικο motojournal.fr)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    κι ενα ακομη με τον "θεο" στο τιμονι του...τον πρωτο που υιοθετησε το αριστερο ποδι στο φρενο...

παρατηρηστε που βρισκεται ο κοσμος στα περασματα...

http://www.youtube.com/watch?v=yyVHj3sHVHQ

Ρε φιλε τι μας εκανες τωρα.....

( Μας χαλασες ολη την εικονα των υπεροδηγων με τα 300 αλογακια , των ημιαυτοματων σασμαν με τις αλλαγες στο τιμονι , των κατανομεων ροπης αναλογα με την προσφυση των τροχων κλπ κλπ..... )

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Επειδή ανέφερες το Audi βλέπω κυμαινόμαστε στα ίδια γούστα μιας και η προσωπική μου σειρά κατάταξης σε κλασσικά αυτοκίνητα (πέρα από Ferrari,Lamborghini κτλ) είναι η εξής:

1.Audi Quattro S1
    2.Lancia Delta Integrale (το martini το "κακό")
    3. Maserati Ghibli Cup (εντάξει ξεφεύγει λίγο αλλά τί να κάνουμε :rotflmao:

re file delta ειχα ονειρωξεις απο μικρος με αυτο το αμαξι

κυκλοφοραγαν 2 original εκει που εμενα, και τις εβλεπα και μου τρεχαν τα σαλια...

η μια ενα ασπρο ζαχαρι περλα χρωμα και ηταν ονειρο

ο οποιος τη δινει τωρα 25,000

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    κι ενα ακομη με τον "θεο" στο τιμονι του...τον πρωτο που υιοθετησε το αριστερο ποδι στο φρενο...

παρατηρηστε που βρισκεται ο κοσμος στα περασματα...

http://www.youtube.com/watch?v=yyVHj3sHVHQ
    Σιγουρα πολύ καλός ο walter roehrl αλλά το αυτοκίνητο ηταν αρχικά κοριτσίστικο

οταν αυτός ηταν ακόμα με την Ascona οι κοπέλλες τον έσκιζαν!

rein αφού σε φτιάχνει το αμάξι, βρες ενα GT απλό 5κύλινδρο, υπάρχουν ακόμα και παρατημένα, και φτιάξτο.
    Απο τα ετοιμα δεν θα βρείς στην Ελλάδα νομίζω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Σιγουρα πολύ καλός ο walter roehrl αλλά το αυτοκίνητο ηταν αρχικά κοριτσίστικο

οταν αυτός ηταν ακόμα με την Ascona οι κοπέλλες τον έσκιζαν!

rein αφού σε φτιάχνει το αμάξι, βρες ενα GT απλό 5κύλινδρο, υπάρχουν ακόμα και παρατημένα, και φτιάξτο.
    χαχαχα...την μουτον λες ε? οντως ταπα το πηγαινε...αλλα ο αρχων της πηρε το πρωταθλημα το 82 με την ασκονα που συγκριτικα με το αουντι ηταν προκατοχικο...

οντως υπαρχουν κουπε...αλλα δεν μ αρεσει το μακρυ ρε φιλε...επισης ηταν ατμοσφαιρα και μπροστοκουνα...ακομη και ως quattro gt ηταν ατμοσφαιρα...

μιλαμε για τρελλο χαρτι για να γινει οπως θελω...

γι αυτο θα κοιταξω για s2 που ειναι ετοιμο και μ'αρεσει και πιο πολυ...

υ.γ.ειχα βρει ενα του 94 εντελως νορμαλ,απο εναν παππου,αγραντουνιστο...σαν καινουριο ηταν και ηθελε 10.000...

αλλα προτιμησα το μπουσα...

ασε...καταραμενοι οσοι γουσταρουν εξισου αυτοκινητα και μηχανακια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    ασε...καταραμενοι οσοι γουσταρουν εξισου αυτοκινητα και μηχανακια...

και ομως ραϊνμαϊν, κατι υπαρχει και για μας.

http://www.youtube.com/watch?v=owe7P...eature=related

(εχω κινητηρα, φτιανουμε ενα?)
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Παιδιά ωραία όλα αυτά,αν κάποιος έχει για πούλημα κανένα φτηνό Smart χωρίς κινητήρα κτλ,το παίρνω... Μου περισσεύει και εμένα ένα κομπλέ μοτέρ από Κ2...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    και ομως ραϊνμαϊν, κατι υπαρχει και για μας.

http://www.youtube.com/watch?v=owe7P...eature=related

(εχω κινητηρα, φτιανουμε ενα?)
    πλακα εχει...να φτιαξουμε και να το βγαλουμε μια πατησιων με ψιλοβροχο...

εγω παντως(ρεαλιστικος στοχος), με ενα type R(το προηγουμενο εννοειται), ειμαι ικανοποιημενος

Ξεπερασμενο πλεον το ταπερ, σε περναει στο χαλαρο το A4 tsi του κυριλε με ενα προγραμματακι, ενω τα gti καθε λογης σε εχουν για τη πλακα τους.

Το ΤΤ RS ειναι ενα οπλο εφτιαξε η audi επιστρεφοντας στους πεντακυλινδρους κινητηρες, και φυσικα με 400 αλογα και τετρακινηση σκιζει πολυ πιο ακριβους συνδυασμους.Με ενα ΦΠΕ φτανει κοντα στα 480+ και παιζει με R8, gallardo, gt2, f430, m3..

http://videos.sapo.pt/yFDY07Zy1ZpFTDUbPeWq
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Ξεπερασμενο πλεον το ταπερ, σε περναει στο χαλαρο το A4 tsi του κυριλε με ενα προγραμματακι, ενω τα gti καθε λογης σε εχουν για τη πλακα τους.

Το ΤΤ RS ειναι ενα οπλο εφτιαξε η audi επιστρεφοντας στους πεντακυλινδρους κινητηρες, και φυσικα με 400 αλογα και τετρακινηση σκιζει πολυ πιο ακριβους συνδυασμους.Με ενα ΦΠΕ φτανει κοντα στα 480+ και παιζει με R8, gallardo, gt2, f430, m3..

den einai uema μοτερ...παντα υπηρχαν πιο δυνατα απο τα type r...

το αμαξι απλα συνολικα, σε σχεση με τα αντιστοιχα του VW group δεν εχει καμια σχεση

Καταπληκτικό το TT RS αλλά πανάκριβο στην αγορά και στην συντήρηση (εννοώ τέλη,ασφάλειες,βενζίνες).Έχω βρει μια Maserati Ghibli του 99' (2.000cc Biturbo 6κύλινδρο) με 15 χιλιάρικα από Γερμανία μούρλια!
    Fortis Fortuna Adiuvat

το haldex τετρακινηση χαρακτηριζεται μονο στα ανεκδοτα...εχω S3 και την ζω την μαλακια καθημερινα...αν ειναι να παρω τετρακουνα ,τουλαχιστον να ναι αληθινο με διαφορικα...

το ttrs ειναι με το ζορι 280 ροδες...αντε να παει με φπε 370...τα υπολοιπα που αναφερεις ουτε με κυαλι δεν θα τα βλεπει...

αλλα δεν ειναι το θεμα εκει...

το θεμα ειναι να παρθει κατι που να γουσταρω ,να μην με δαγκωσει το κοστος και να εχει δυνατοτητες βελτιωσης...

οπως λεει κι ο πανος με βλεπω με κανα γιαπωνεζο να καταληγω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Καταπληκτικό το TT RS αλλά πανάκριβο στην αγορά και στην συντήρηση (εννοώ τέλη,ασφάλειες,βενζίνες).Έχω βρει μια Maserati Ghibli του 99' (2.000cc Biturbo 6κύλινδρο) με 15 χιλιάρικα από Γερμανία μούρλια!
    κουκλι ειναι αγορι,αλλα θα σε φαει το συνεργειο...το χε ενας δικηγορος που ηξερα και μου χε πει οτι ηταν ολη την ωρα μεσα...

αλλαξε και μοτερ αν θυμαμαι καλα στις 20.000...

καταπληκτικο στησιμο και δυνατο μοτερ αλλα τα γνωστα...viva italia...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    den einai uema μοτερ...παντα υπηρχαν πιο δυνατα απο τα type r...

το αμαξι απλα συνολικα, σε σχεση με τα αντιστοιχα του VW group δεν εχει καμια σχεση
    Βεβαιως και δεν εχει καμμια σχεση...Αν το συγκρινεις με το golf mk4 με τον 20vt, αρχικα τα πλαστικα της καμπινας θυμηζουν συσκευασιες ζαχαρωτων, η ακαμψια πλαισιου ειναι σαν πλαστελινη, η υποστροφη μετα τις 6000 στροφες ειναι δεδομενη, και απο καταναλωση....τανκερ.Γι'αυτο και οταν πριν 12 χρονια περιπου βγηκε στο κουρμπετι ο 20 vt τα ταπερ πηγαν περιπατο.Δες το καινουριο...χειροτερο απο το προηγουμενο.Τωρα, υπαρχουν και αλλα αυτοκινητα να συγκριθει, οπως το leon cupra πρωτης γενιας, και για τους πλεον απιστους το s3..O μονος αντιπαλος του ταπερ ηταν το επιεικως αθλιο corolla ts.
    H honda τα τελευταια χρονια μαλακιζεται και στα αμαξια και στις μηχανες, γι'αυτο υπαρχουν ακομη τα vtec 15 ετιας και βαλε, για να κνουν παρεα στις αφρικανες.

Ηρακλη, καλη η Ghibli, αλλα ειναι ηδη 11 ετων, και ειναι ιταλικο (και ξερεις πολυ καλα τι σημαινει αυτο).
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    το haldex τετρακινηση χαρακτηριζεται μονο στα ανεκδοτα...εχω S3 και την ζω την μαλακια καθημερινα...αν ειναι να παρω τετρακουνα ,τουλαχιστον να ναι αληθινο με διαφορικα...

το ttrs ειναι με το ζορι 280 ροδες...αντε να παει με φπε 370...τα υπολοιπα που αναφερεις ουτε με κυαλι δεν θα τα βλεπει...

αλλα δεν ειναι το θεμα εκει...

το θεμα ειναι να παρθει κατι που να γουσταρω ,να μην με δαγκωσει το κοστος και να εχει δυνατοτητες βελτιωσης...

οπως λεει κι ο πανος με βλεπω με κανα γιαπωνεζο να καταληγω...

θες παληκαρι μου να σου βρω ενα Nissan silvia S14, να βαρεθεις να μπαινεις με τις πορτες παντου;

το S15 ειναι απειρως πιο ομορφο (για μενα) αλλα ανεβαινει το κοστος

Παρόμοια θέματα

1. ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Moto Vs Car
    από perrakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 16:11
  2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ vs ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ
    από caesarsk στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 23:54
  3. Άλλη μία παραλλαγή στη γνωστή κόντρα...
    από galexico στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 11:07
  4. Αλλη Μια Μερα Αντιπαραγωγησ....
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 06:47
  5. Αλλη μια μορφή ρατσισμού?
    από bikersonly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 22:58

Κανόνες δημοσιεύσεων