Σελίδα 20 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 333

Θέμα: άλλη μια κόντρα αιωνίων : moto vs car (περιοδικο motojournal.fr)

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    κουκλι ειναι αγορι,αλλα θα σε φαει το συνεργειο...το χε ενας δικηγορος που ηξερα και μου χε πει οτι ηταν ολη την ωρα μεσα...

αλλαξε και μοτερ αν θυμαμαι καλα στις 20.000...

καταπληκτικο στησιμο και δυνατο μοτερ αλλα τα γνωστα...viva italia...

Αυτά ισχύουν που λες αλλά για την πρώτη γενιά,το τελευταίο μοντέλο που βγήκε το 1997 είχε λύσει όλα αυτά τα προβλήματα και θεωρείται αρκετά αξιόπιστο.Τουλάχιστον από κάποια reviews που διάβασα στο internet
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Αυτά ισχύουν που λες αλλά για την πρώτη γενιά,το τελευταίο μοντέλο που βγήκε το 1997 είχε λύσει όλα αυτά τα προβλήματα και θεωρείται αρκετά αξιόπιστο.Τουλάχιστον από κάποια reviews που διάβασα στο internet
    σιγουρα ξερεις παραπανω μια κι εχεις ασχοληθει...εν τω μεταξυ δεν θυμαμαι ποιας γενιας ειχε ο τυπος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Η μαγκιά βέβαια είναι να βρεις το "κακό" το Cup
    Να και ένα review
    Fortis Fortuna Adiuvat

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Να και ένα review

πριν κανα χρονο, γερμανια ειχα βρει ενα 550(ξερεις τι ειναι αυτο ) 30,000

μην κοιτας τιμες γερμανιας...ελλαδα δε τα φερνεις, κακο στην ψυχολογια σου κανεις μονο

Να και ένα review
    το εχω τεστ σε περιοδικο...το θες μηπως?

παντως,αν τα λεφτα δεν ηταν θεμα, δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα επιλογης...

ενα αμαξι λατρευα απο μωρο παιδι κι ακομη δεν εχει αλλαξει κατι...

porsche 911 turbo...και τελος...

η φωτο ειναι απο την 993 gt2...την ομορφοτερη και καλυτερη 911 ever για μενα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	021-resize.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	21,9 KB 
ID:	186475

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ξερω ακριβως τι αμαξι εχω...θες να σου πω τα πραγματικα η αυτα που λενε οι "βελτιωτες"?

δυναμομετρηση εχω μονο απο το δικο μου...ειναι των 215 ιππων κι εβγαλε 165 ροδες...οπως ειπε και ο γρηγορης που το μετρησε ειναι ενα αψογο στοκ s3...

με φπε ,πραγματικα 210 ροδα οριακα παει με 1.2 Overboost και περιπου ασσο σταθερη...

παει κι αλλο με διαφορα καραγκιοζιλικια που συνηθιζονται ελλαδα,οπως σχεδον 2 πιεση και καυσιμα και αναφλεξη στο διαολο,αλλα θεωρω οτι μιλαμε για σωστη αναβαθμιση...

με περιφερειακα μπορει να φτασει περιπου 280 ροδα με μικρο ρισκο στην αξιοπιστια...

με ζυγισματα και μπιελοπιστονα φτανει 400-450 και τελος...μετα φυσικα θελεις gps για να βρεις που παταει η καθε ροδα με το haldex...κι αυτο παει παραπανω...αλλα δουλευει 5-7 χιλιαδες μονο...

απο πλευρας στησιματος ειναι μετριοτατο μια και φτιαχτηκε με σκεπτικο gt του 40αρη...μηδεν πληροφορηση απο το τιμονι και σε κλειστο στροφιλικι θυμαται να μαζεψει τα μουτρα του μετα απο κανα δυο χρονια...

κι αυτο μαζευεται...με αλλες αντιστρεπτικες,μπαρες πανω κατω,και αναρτησεις του 3χιλιαρου...επισης μαζευεται λιγο και το haldex...αλλα ρε φιλε...50 χιλιαρικα εκανε καινουριο...να πα να μαμηθει if you catch my drift...

σαφεστατα και το ttrs εχει περιθωρια βελτιωσης...αλλα αν προσεξες,εγραψα για οικονομικο κουτι,οχι 50-70 χιλιαδων...αν ηταν να δωσω τοσα θα προτιμουσα κατι με torsen...

κι εγω μπορω να σου πω για τεστ σε πιστα οπου s2000 ξεφτυλισε tt quattro των 225...

δεν μου λεει ουσιαστικα κατι...

εχω δει και civic με integra μοτερ τουρμπισμενο στα 700 κατω που με καλο διαφορικο και ψαλιδια δεν εκανε κιχ...

evo εχω οδηγησει...ενα 6 αρι με 600 κατω...τι ακριβως θες να σου πω απο πλευρας εντυπωσεων?

Αντωνακη παιδι μου να σου φερω το cabrio ΤΤ Quattro μου με τα 225 (ονομαστικα οπως λες) και να μου το κανεις 280 ροδα, αξιοπιστα?

αντε γιατι πρεπει να ξεστοκαριστει και αυτο καποια στιγμη...

για πες μια τιμουλα,ετσι να ξερουμε που βαδιζουμε...:a13:

εγω παλι θα θελα αυτο...αμερικανια, δε στριβει, αλλα...

Όνομα:	corvette_c2_3.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	47,0 KB 
ID:	186476

Banned Το avatar του/της Nazgul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εγω παλι θα θελα αυτο...αμερικανια, δε στριβει, αλλα...

Stingray!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    πριν κανα χρονο, γερμανια ειχα βρει ενα 550(ξερεις τι ειναι αυτο ) 30,000

μην κοιτας τιμες γερμανιας...ελλαδα δε τα φερνεις, κακο στην ψυχολογια σου κανεις μονο

Ναι αλλά εγώ μιλάω για αυτοκίνητο 2.000cc που κοστίζει 15.000...Άντε το πολύ (ανάλογα με το τιμολόγιο που θα σου κόψει ο πωλητής) να δώσεις και άλλα 5.000 τελωνείο και πολλά σου λέω γιατί είναι παλιό μοντέλο.Την 550 άμα την φέρεις,στο τελωνείο θα σε στήσουνε στον τοίχο και θα σε εκτελέσουνε με συνοπτικές διαδικασίες :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

το εχω τεστ σε περιοδικο...το θες μηπως?

Το περιοδικό ή το τουτού; :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
    Stingray!!!!

ti na leme twra...

και ροκιες να βαρανε μεσα

ACDC κατα προτιμηση και τον V8 να βρονταει

ας βαλω κι εγω την δικια μου αγαπημενη αμερικανα...

Όνομα:	eleanor1-583x317.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	34,1 KB 
ID:	186478

ξερω ακριβως τι αμαξι εχω...θες να σου πω τα πραγματικα η αυτα που λενε οι "βελτιωτες"?

δυναμομετρηση εχω μονο απο το δικο μου...ειναι των 215 ιππων κι εβγαλε 165 ροδες...οπως ειπε και ο γρηγορης που το μετρησε ειναι ενα αψογο στοκ s3...

με φπε ,πραγματικα 210 ροδα οριακα παει με 1.2 Overboost και περιπου ασσο σταθερη...

παει κι αλλο με διαφορα καραγκιοζιλικια που συνηθιζονται ελλαδα,οπως σχεδον 2 πιεση και καυσιμα και αναφλεξη στο διαολο,αλλα θεωρω οτι μιλαμε για σωστη αναβαθμιση...

με περιφερειακα μπορει να φτασει περιπου 280 ροδα με μικρο ρισκο στην αξιοπιστια...

με ζυγισματα και μπιελοπιστονα φτανει 400-450 και τελος...μετα φυσικα θελεις gps για να βρεις που παταει η καθε ροδα με το haldex...κι αυτο παει παραπανω...αλλα δουλευει 5-7 χιλιαδες μονο...

απο πλευρας στησιματος ειναι μετριοτατο μια και φτιαχτηκε με σκεπτικο gt του 40αρη...μηδεν πληροφορηση απο το τιμονι και σε κλειστο στροφιλικι θυμαται να μαζεψει τα μουτρα του μετα απο κανα δυο χρονια...

κι αυτο μαζευεται...με αλλες αντιστρεπτικες,μπαρες πανω κατω,και αναρτησεις του 3χιλιαρου...επισης μαζευεται λιγο και το haldex...αλλα ρε φιλε...50 χιλιαρικα εκανε καινουριο...να πα να μαμηθει if you catch my drift...

σαφεστατα και το ttrs εχει περιθωρια βελτιωσης...αλλα αν προσεξες,εγραψα για οικονομικο κουτι,οχι 50-70 χιλιαδων...αν ηταν να δωσω τοσα θα προτιμουσα κατι με torsen...

κι εγω μπορω να σου πω για τεστ σε πιστα οπου s2000 ξεφτυλισε tt quattro των 225...

δεν μου λεει ουσιαστικα κατι...

εχω δει και civic με integra μοτερ τουρμπισμενο στα 700 κατω που με καλο διαφορικο και ψαλιδια δεν εκανε κιχ...

evo εχω οδηγησει...ενα 6 αρι με 600 κατω...τι ακριβως θες να σου πω απο πλευρας εντυπωσεων?

Ας τα παρουμε ενα-ενα.
    Eχεις το πρωτο s3 που κυκλοφορησε, με τα 210, και λογικο ειναι να εχεις 10-20% απωλειες λογω τετρακινησης και παλαιοτητας.
    Πραγματι με φπε παιρνεις περιπου 40-45 αλογα, οποτε τα μαμα ονομαστικα κατεβαινουν ροδα και εισαι οκ, και αν θελεις πας stage 2 και ανακατευεις εισαγωγη, χταποδι, n75, σετακι κολαρα, αγελαδα και παιρνεις αλλα 20-25, που με τα λεφτα που ριχνεις δεν αξιζει ο κοπος.
    Τωρα, διαφοροι μαλακες βελτιωτες ανεβαζουν την πιεση στο 1,9 over και μετα απο λιγο καιρο δινεις στην γκομενα την τουρμπινα αντι για τριανταφυλλο.
    Mε περιφερειακα ΜΟΝΟ ξεχνα τα 280 ροδα, εκτος και αν στο δυναμομετρο ο ''βελτιωτης'' σου βαλει θερμοκρασιες αλασκας και πιεσεις τρακτερ.
    Χρειαζεσαι μια VF37 και τουλαχιστον μπιελες, και full stage 2,ρακορ,μπεκ και μετατροπη downpipe,τρομπα και μπεκ, intercooler κτλ, και δουλεμα σε 0,9 και Over 1,2 για να εχεις αξιοπιστα 300-310 αλογα, και βεβαια ενα τελειο προγραμμα.
    Βεβαια, αν εισαι ινδιανος και σου αρεσουν οι καπνοι.....

Αν υπαρχει βελτιωση με 280 κατω μονο με περιφερειακα τοτε περιμενω τηλεφωνο και διευθυνση, γιατι εγω και καμμια 100σταρια ακομη μαλλον δεν ξερουμε τι μας γινεται εδω και τοσα χρονια ψαξιματος.

Τεσπα, για να μην ζαλιζουμε αλλο τον κοσμο, την συγκριση με τα 2 evo στην ανεφερα μονο και μονο για να καταλαβεις ποσο χειροτερα αυτοκινητα φτιαχνουν πλεον οι σχιστοματηδες, και ποσο εχει ανεβασει τον πηχη η γερμανια.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παρόμοια θέματα

1. ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Moto Vs Car
    από perrakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 16:11
  2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ vs ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ
    από caesarsk στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 23:54
  3. Άλλη μία παραλλαγή στη γνωστή κόντρα...
    από galexico στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 11:07
  4. Αλλη Μια Μερα Αντιπαραγωγησ....
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 06:47
  5. Αλλη μια μορφή ρατσισμού?
    από bikersonly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 22:58

Κανόνες δημοσιεύσεων