Κατ’αρχήν το τελευταίο CB1300 έχει χάσει την κλασικότητα του σχεδίου που είχε το πρώτο. Έχει περισσότερες γωνίες παντού, οπότε και ένα πιο μοντέρνο/γωνιώδες φαίρινγκ δεν είναι τελείων ξένο πάνω του. Από κει και πέρα, επισυνάπτω δύο φωτογραφίες από το καλύτερο ρετρό με ρετρό μασκάκι, βαμένα αμφότερα στα ωραιότερα χρώματα (ειδικά το Rothmans)
Μ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Man7
Και το Rothmans
Μ.
Απλά :a19:
gate 7
red or dead
mprabo!!!!!το πετυχες!!αυτο θυμιζει!!!!!και ειναι beautifull..............!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Νο 2![]()
ride fast stay young!!!
Απο που το βρισκεις αυτο και ποσο παει?Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Βρήκα αυτό το fairing για το στρογγυλοφάναρο το CB 1300. Κάνω πολλά χιλιόμετρα εκτός πόλης και είναι ψιλοαπαραίτητο, αλλά καλό με φαίνεται. Εσας;
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ιαπωνία και περίπου 900 με μεταφορικά άβαφο, με το κιτ στήριξης φυσικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Απο που το βρισκεις αυτο και ποσο παει?
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Ιαπωνία και περίπου 900 με μεταφορικά άβαφο, με το κιτ στήριξης φυσικά.
merci!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
εκτος και αν....................το φτιαξεις μισοτιμης!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Ιαπωνία και περίπου 900 με μεταφορικά άβαφο, με το κιτ στήριξης φυσικά.σοβαρα τωρα αν ησουν θεσνικη,στοφτιαχνα καιγω με το μηχανακι μπροστα μου βεβαια για καποιες μερες..........:a19:
οντως μισοτιμης!!!!!!!!!!και με δικες σου αισθητικες παρεμβασεις!!
![]()
ride fast stay young!!!
Πόσες μέρες χρειάζεσαι να έρθω άμα είναι να δω και τα ξαδέλφιαΑρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
εκτος και αν....................το φτιαξεις μισοτιμης!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :hypnotize :hypnotizeσοβαρα τωρα αν ησουν θεσνικη,στοφτιαχνα καιγω με το μηχανακι μπροστα μου βεβαια για καποιες μερες..........:a19:
οντως μισοτιμης!!!!!!!!!!και με δικες σου αισθητικες παρεμβασεις!!
![]()
![]()
Είναι η δουλειά σου αυτή;
δευτερη δουλεια σαν χομπυ κιαμα δεις λιγο τα ποστ μου στο ανταλλακτικα-βελτιωσεις θα καταλαβεις...........Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Πόσες μέρες χρειάζεσαι να έρθω άμα είναι να δω και τα ξαδέλφια![]()
Είναι η δουλειά σου αυτή;και οτι μηχανακι ειχα............μεταποιημενο κυκλοφορει!!!!παντως ανν ερθεις,πιστευω 3-5 μερες θελουμε για το καλουπι την πρωτη μορφη του και το μονταρισμμα,μετα τριψιματα-στοκαρισματα και τελικο φινιρισμα μπορει να γινει και χωρις αυτο,για το μικρο μπικινακι ενδιαφερεσαι,η το μισο φαιρινγκ?
ride fast stay young!!!
Λογικό μου ακούγεται το 3-5 μέρες. Μισό φαίρινγκ με ενδιαφέρει. Μου αρέσουν όλα τα πιο πάνω με κάποιες μικροδιαφορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
δευτερη δουλεια σαν χομπυ κιαμα δεις λιγο τα ποστ μου στο ανταλλακτικα-βελτιωσεις θα καταλαβεις...........και οτι μηχανακι ειχα............μεταποιημενο κυκλοφορει!!!!παντως ανν ερθεις,πιστευω 3-5 μερες θελουμε για το καλουπι την πρωτη μορφη του και το μονταρισμμα,μετα τριψιματα-στοκαρισματα και τελικο φινιρισμα μπορει να γινει και χωρις αυτο,για το μικρο μπικινακι ενδιαφερεσαι,η το μισο φαιρινγκ?
Με ενδιαφέρει σοβαρά πάντως![]()
ΥΓ θα παίξουν και... ρετσίνες, τσίπουρα κλπ ε; χαχαχαχα![]()
![]()
ενοειται φιλε μου ειμαστε υπερ τετοιων ευγενων σπορ!!!!μεσα,τοχουμε!!!αν τυχον ανεβεις,στειλε μνμ 2-3μερες πρωτυτερα ναχω τοιμαστει με υλικα και τα σχετικα,και ψυχολογικα,θελει ιεροτελεστια η δουλεια............Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Λογικό μου ακούγεται το 3-5 μέρες. Μισό φαίρινγκ με ενδιαφέρει. Μου αρέσουν όλα τα πιο πάνω με κάποιες μικροδιαφορές.
Με ενδιαφέρει σοβαρά πάντως![]()
ΥΓ θα παίξουν και... ρετσίνες, τσίπουρα κλπ ε; χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
κιοποτε εχεις ωρα δες και μερικα απο τα ποστ μου που σου ειπα,εχω κανει δουλειες σε ολων των ειδων τα μηχανακια,κιεχω κιενα περιεργο μαυρο κοστουμι ετοιμο για καλουπι,η και για χρηση ακομα!!!!απο αυτο εδω...............
![]()
ride fast stay young!!!
πρωσοπικη μου γνωμη παντως αυτο πουχεις στην αρχη των ποστ σου ειναι για μενα και το πιο ομορφο!!!ρετροφουτουριστικο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
ενοειται φιλε μου ειμαστε υπερ τετοιων ευγενων σπορ!!!!μεσα,τοχουμε!!!αν τυχον ανεβεις,στειλε μνμ 2-3μερες πρωτυτερα ναχω τοιμαστει με υλικα και τα σχετικα,και ψυχολογικα,θελει ιεροτελεστια η δουλεια............![]()
κιοποτε εχεις ωρα δες και μερικα απο τα ποστ μου που σου ειπα,εχω κανει δουλειες σε ολων των ειδων τα μηχανακια,κιεχω κιενα περιεργο μαυρο κοστουμι ετοιμο για καλουπι,η και για χρηση ακομα!!!!απο αυτο εδω...............
![]()
ride fast stay young!!!