αν θυμαμαι καλα εχουν 99 λεπτα και οχι 1 ευρω...............
Η καλύτερη λύση είναι WD 40 για ζάντες, όπως και για γενικότερο καθαρισμό μεταλλικών επιφανειών. Δοκίμασέ το και σε λαιμούς / τελικά.
ε κκαι μετα κιενα μπανιαρισμα με ROL και ξεμπερδψες.............!!!!!!!!!!:rotflmao: :a53: α να χαθειρε,αχρειοι....................:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αντε πιάστο μετά να το σκουπίσεις...![]()
ride fast stay young!!!
Συγχαρητήρια στον φίλο που άνοιξε το θέμα!
Μια ερώτηση έχω! μιας και η ζάντες μου έχουν γίνει χαλια ειδικά η πίσω, μετά από πολύ καιρό άπλυτοι...έπιασα και την έπλυνα,
αλλα στην πίσω ζάντα δεν λέει να φυγή η βρόμα, αν την περάσω με wd-40 η με πετρέλαιο,αν πέσει στο λάστιχο κάνει ζημια?(στο λάστιχο η γλίστρημα μετά πλύσιμο)και πιο προτείνεται από τα δυο? θα δοκιμάσω και τα μωρομάντιλα,αλλα μάλλον είναι για λιγότερη βρωμιά!
ariona
Αρχικά δημιουργήθηκε από ariona
Μια ερώτηση έχω! μιας και η ζάντες μου έχουν γίνει χαλια ειδικά η πίσω, μετά από πολύ καιρό άπλυτοι...έπιασα και την έπλυνα,
αλλα στην πίσω ζάντα δεν λέει να φυγή η βρόμα, αν την περάσω με wd-40 η με πετρέλαιο,αν πέσει στο λάστιχο κάνει ζημια?(στο λάστιχο η γλίστρημα μετά πλύσιμο)και πιο προτείνεται από τα δυο? θα δοκιμάσω και τα μωρομάντιλα,αλλα μάλλον είναι για λιγότερη βρωμιά!
Χλιαρό νερό με σαπουνάδα που θα κάνεις με ύγρο για πιάτα,αλλά μη νομίζεις πως τα μωρομάντηλα δεν κάνουν δουλειά με τις δύσκολες βρωμιές,δοκίμασέ το κα θα εντυπωσιαστείς![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Ενα πινελακι, κεροσαν και ειναι ολα μια χαρα.
Ουτε να λαδονουμε με WD , ουτε να θελουμε μισο πακετο μωρομαντιλα.
Γρηγορες και καλες δουλειες
:: Experience is the name everyone gives to his mistakes ::
Πωλειται : K&Ν Φιλτρο Αερα και Κ&Ν καθαριστικο Φιλτρο Αερα Για Cbr 600 Rr 07, 08, 09
Τα μωρομαντηλα απλα ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ariona
αλλα στην πίσω ζάντα δεν λέει να φυγή η βρόμα, αν την περάσω με wd-40 η με πετρέλαιο,αν πέσει στο λάστιχο κάνει ζημια?(στο λάστιχο η γλίστρημα μετά πλύσιμο)και πιο προτείνεται από τα δυο? θα δοκιμάσω και τα μωρομάντιλα,αλλα μάλλον είναι για λιγότερη βρωμιά!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ariona
αν οι ζαντες σου ειναι εντουραδικες (νικελ με ακτινες) και εχουν ''θολωσει'' η εχουν ψωριασει τα καλαμια , απλα θα βγει η βρωμα , αλλα δεν προκειται να ξεθαμπωσει το χρωμα και να ξαναγιαλυσει....
Με το θεμα βρωμιας δεν εχεις κανενα προβλημα οτι και να υπαρχει πανω στις ζαντες....κανε μια δοκιμη και θα καταλαβεις!
πετσα μη συμβατη , bye bye love