Σελίδα 40 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090140 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Τα δικά μας πέτρινα χρόνια οφείλονταν σε ανυπαρξία διοίκησης όπως στην άεκ τώρα.
    Τα δικά σας είναι αποτέλεσμα ανικανότητας αφού ποτέ δεν μείνατε από διοίκηση και χρήματα.
    Μόνοι σας διαλύσατε καλές ομάδες σας και απαξιώσατε τους καλύτερούς σας παίκτες οι οποίοι στην πρώτη ευκαιρία σας σκότωσαν (σαραβάκος, καλιτζακης, κυριάκος, λυμπερόπουλος, νικοπολίδης κλπ). Οι υπεύθυνοι όμως για να σας ηρεμούν σας μάθαν τα παραμύθια της διαιτησίας και της πορείας στην ευρώπη πάνω στα οποία στηρίζεται όλη η οπαδική σας ιδεολογία. Γι αυτό θα είστε πάντα τριτοδεύτεροι.
    φιλε ανιστοριτε μηπως θα ηθελες να μου πεις ποτε με σκοτωσε ο σαραβακος? ή ο λυμπε? ή ο καλιτζακης για παραδειγμα?

διοικηση δεν ειχαμε....τζιγερ ειχαμε....αλλα πανε αυτα.

μου αρέσει που όλοι οι βάζελοι στις εφημερίδες στα αρθρα τους γράφουν καθάρισε το ποδόσφαιρο φέτος

το κεφάλι στην άμμο ...10/15 πρωτες αγωνιστικές τις κερδίσαν οι διαιτητες για αυτούς και οι διαιτησια τους παίζει 90-10 και λένε καλή διαιτησια

μάλιστα....αυτο φαίνεται εννοούσαν τόσα χρόνια περι δίκαιης διαιτησίας.....

και κοίτα να δεις που θα το πανυγηρίσουν κιόλας το κάλπικο φετινο πρωτάθλημα....εκτος αν δείξουν οτι εννοούσαν αυτα που λέγαν παλιά και την γιουχάρουν την ομάδα τυος για τον τρόπο που το πήρε...

υ.γ αλλα δεν το νομίζω
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Αν στη φράση "ανυπαρξία διοίκησης" βάλεις διασυνδέσεις (κοινώς παράγκα) είσαι 100% σωστός.

Μόλις ο ΠΑΟ έχασε την πρωτοκαθεδρία στη "διοίκηση" από τον ΟΣΦΠ, πήρε τα @@ του. Τώρα που φαίνεται ότι τα κόζια αλλάζουν είναι φανερή η αντίστοιχη δική σου ανυπαρξία.

Τα περί καλής ομάδας είναι θεωρίες γιατί και χρονιές (ή μεμονωμένα παιχνίδια) που σερνόσουν δεν σε άφηναν να χάσεις. Φυσικά τότε ήταν η "καρδιά του πρωταθλητή" και η "στόφα των παιχτών", όχι τα κοράκια...

Σημασία έχει ότι αν δεν ασχοληθεί στα σοβαρά ο θείος να κρατήσει τα σκήπτρα προβλέπονται μεγάλες φουρτούνες στο λιμάνι, γιατί πολλοί σας έχουν στη μπούκα για...

Όχι φίλε, ανυπαρξία διοίκησης είναι να έχεις πρόεδρο τον κοσκωτά και τον σαλιαρέλη. Η αισχρή μπάλα που παίζει ο ολυμπιακός φέτος δεν έχει καμμία σχέση με διαιτησία

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Μαζεψου λιγακι.........αμα θες να εκτονωθεις να παρεις τηλεφωνο σε καμμια θ7 να τα λες με τους δικου σου...... μια χαρα ηταν το θρεντακι εως τωρα αν αρχισουμε ο καθενας αυτα με ανολογο του δικου σου υφους θα το κλειδωσουμε .......... οι περισσοτεροι ομως επιθυμουμε να εχουμε αυτο το χωρο να γραφουμε 2 πραματακια αντε να πικαρουμε κ λιγακι τον αντιπαλο αλλα μεχρι εκει

θ7 και τηλέφωνα δεν τα έκανα στα 18 μου πριν 20 χρόνια.
    Όσο για το θρεντ δεν κινδυνεύει από εμένα γιατί δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά άσε που κατά καιρούς έχουν γραφτεί τέρατα. Το ύφος είναι πολύ καλύτερο από άλλων

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    αλλος ενας ευχαριστημενος οπαδος...

1 πρωταθλημα εχει παρει ο ΠΑΟ τα τελευταια χρονια και εχετε το θρασος να το αποκαλειτε πετσινο...στο γραφω για να μην πετας τουβλα περι του ποιος τα ριχνει στη διαιτησια...

και φετος ολες οι πριμαντονες αριες τραγουδατε για τη διαιτησια...

η οποια διαιτησια εχει ευνοησει τον Παναθηναϊκο φετος σε 2-3 παιχνιδια, δεν εχω προβλημα να το παραδεχθω...

...εσεις βεβαια πανηγυριζετε πρωταθληματα που εχουν προκυψει απο ενστασεις, τι να νοιωσετε τωρα...κερδιζε και μη ερευνα...

απλα ειστε τοσο απροκλητα θρασεις, που οπως εγραψε και ο kal πιο πανω, σας εχει στη μπουκα πολυς κοσμος και αν αρχισει η κατρακυλα σας δεν θα εχει τελειωμο...

Καθαρά και ξάστερα:
    ΟΤΙ και να κάνει η διαιτησία φέτος η εικόνα του ολυμπιακού είναι τραγική και δεν φυσικά αξίζει πρωτάθλημα
    Ο ολυμπιακός είναι στη μπούκα διαχρονικά γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα της ελλάδας σε τίτλους και κόσμο. Ακόμα και τώρα που είναι δεύτερος και παραπαίει όλοι με αυτόν ασχολούνται. Γιαυτό και δεν παίζει φιλικά πρωταθλήματος όπως άλλοι. Και η κατρακύλα που τόσο περιμένετε δεν έρχεται λόγω ισχύος κι όχι γιατί του χαρίζονται

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    φιλε ανιστοριτε μηπως θα ηθελες να μου πεις ποτε με σκοτωσε ο σαραβακος? ή ο λυμπε? ή ο καλιτζακης για παραδειγμα?

διοικηση δεν ειχαμε....τζιγερ ειχαμε....αλλα πανε αυτα.

Όταν έδιωξες τον σαραβάκο σαν αποτυχημένο την άεκ την πήγε μόνος του CL
    O λυμπερόπουλος επίσης στην άεκ όπου σε έβρισκε σου έριχνε κι από ένα γκολ κι αυτό τι χρονιές που ήσουν τρίτος με την άεκ δεύτερη
    Αν ήμουν παναθηναικός-φτου φτου- θα ντρεπόμουν για τον τρόπο που φέρεται η ομάδα μου στους παίκτες της

O λυμπερόπουλος επίσης στην άεκ όπου σε έβρισκε σου έριχνε κι από ένα γκολ κι αυτό τι χρονιές που ήσουν τρίτος με την άεκ δεύτερη
    Αν ήμουν παναθηναικός-φτου φτου- θα ντρεπόμουν για τον τρόπο που φέρεται η ομάδα μου στους παίκτες της
    χαχαχαχχααχαχαχαχ

καλα οτι πεις....

ακομα δεν μου ειπες ΠΟΤΕ και πως με σκοτωσαν οι σαραβακος , λυμπε

Εντάξει ρε φίλε.......
    αν εσύ γουστάρεις πάω πάσο
    συνέχισε να διώχνεις και πού ΄σαι ....... η διαιτησία θα φταίει πάλι

Εντάξει ρε φίλε.......
    αν εσύ γουστάρεις πάω πάσο
    συνέχισε να διώχνεις και πού ΄σαι ....... η διαιτησία θα φταίει πάλι
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....

που και ποτε με σκοτωσαν αυτοι οι δυο??

Τι να πει και ο Καστιγιο που ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ τον τελειωσε ο προεδρος σας στα 23 του, στελνοντας τον για 5ετες στο Τσερνομπιλ!
    Τα καλυτερα 5 χρονια καριερας -23/28- σκλαβος ενω θα μπορουσε να παει με 13 στο Μαντσεστερ που τουλαχιστον εκει γουσταρε και ο ιδιος!
    Αλλα ο προεδρος τοσο πολυ υπολογισε το Μεξικανουρουγουανο που τον ΕΓΡΑΨΕ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ χαντακωνοντς τον για 15 αντι να ελεγε και ευχαριστω για τα 13 μυρρια που θα επερνε απο το πουθενα!!!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ!!!!

Ο κυκλος του Σαραβακου ειχε κλεισει........ηταν 35 και βαλε!
    ο Λυμπε αξιζε αλλα επαιξε μπαλλα μονο οταν ηρθε η ωρα να ανανεωσει!
    Αυτοι τουλαχιστον ειχαν τη δυνατοτητα επιλογης!!!

ο Καστιγιο που παρολο ολυμπιακος μεχρι κοκκαλο, κρεμασε παπουτσια 23 χρονων................................. τι να πει????????????

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επικο θρεντακι παει να γινει και αυτο...οι γαυροι που δεν ασχολιοντουσαν με διαιτησια κλαινε σε ολα τα ραδιοφωνα και καναλια...με πρωτεργατη τον καραγκιοζακο Σαββα...εχει ο καιρος γυρισματα...

ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ @@ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΡΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΣΑΣ...ΤΟΣΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

ολα τα ραδιοφωνα και καναλια...με πρωτεργατη τον καραγκιοζακο Σαββα...εχει ο καιρος γυρισματα...

:

ασε που σκιζονται για επιστροφη γκαγκατση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν και πανε πια τα κονε του....τα εφαγε ο πατερας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καθαρά και ξάστερα:
    ΟΤΙ και να κάνει η διαιτησία φέτος η εικόνα του ολυμπιακού είναι τραγική και δεν φυσικά αξίζει πρωτάθλημα
    Ο ολυμπιακός είναι στη μπούκα διαχρονικά γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα της ελλάδας σε τίτλους και κόσμο. Ακόμα και τώρα που είναι δεύτερος και παραπαίει όλοι με αυτόν ασχολούνται. Γιαυτό και δεν παίζει φιλικά πρωταθλήματος όπως άλλοι. Και η κατρακύλα που τόσο περιμένετε δεν έρχεται λόγω ισχύος κι όχι γιατί του χαρίζονται
    Καλα, το κορνε σου και στο συνδεσμο...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ασε που σκιζονται για επιστροφη γκαγκατση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε του χρωσταει και χαρη ο κατασκοπος....εχει μπεσα! :rotflmao:

ρε προσεχε τα λογια σου...γιατι αν βηξει ο κατασκοπος θα παθει πνευμονια ο δικος σας....

βεβαια με ΑΕΚ και Παοκ μπερδευτηκε και εκλασε...ξερεις το ανεκδοτο πως βγαζουν τα προφυλακτικα οι εγγλεζοι εεεεεε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864