Μετά την ευγενική "χορηγία" του Βύρωνα θα είμαι και εγώ εκει .
See you there![]()
102 & Counting![]()
Μετά την ευγενική "χορηγία" του Βύρωνα θα είμαι και εγώ εκει .
See you there![]()
102 & Counting![]()
ΚΩΣΤΗΣ
και 103, λογικα +104 :rotflmao: (τον 104)
Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
.
.
Ο Θεός ήταν μηχανολόγος
105...c u there![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
105...c u there![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
γμτ μια φορα δεν εχω καταφερει να ερθω στο κοπι τη πιτα![]()
![]()
![]()
ουτε φετος δε γινεται...ευχομαι καλα να περασετε, και να βγαλετε πολλες φωτογραφιες
![]()
![]()
![]()
Ούτε σε καφέ δεν έχω έρθει... λέω να κάνω τη κίνηση και να είμαι και ’γώ μαζί σας.
Οπότε 106 σίγουρα.
![]()
![]()
108 είμαστε, χάσατε το μέτρημα κάπου![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ !
όσοι κοτέψουν λόγω καιρού ("μπρρρ, κάνει κρύο, έχει υγρασία, μωρέ θα βρέξει") και εμφανιστούν με αυτοκίνητο αντί μηχανής
δεν θα φάνε πίτα, δε θα πάρουν δώρο και θα κάνουν ban-ιο
εξαίρεση θα κάνουμε αναγκαστικά για τους μπαμπάδες που θα έρθουν με τα παιδιά τους (για να δεις ρε Σοφιανέ ότι δεν κρατάω κακίες μετά το χτεσινό ξεκατίνιασμα). Κανονίστε τώρα να ρθείτε όλοι με τα παιδιά σας και όσοι δεν έχετε, να δανειστείτε το ανήψι, το βαφτηστήρι, του γείτονα ...
![]()
Επειδή παρόλα αυτά είμαστε large, θα δώσουμε ευκαιρία στους κουτάκιδες να μην υποστούν τις παραπάνω ποινές άμα περάσουν την εξής δοκιμασία: Με κολλημένο στη μάπα τους τον manhunter να τους απαγγέλει περπιράκη θα πρέπει να αντέξουν μέχρι τέλους χωρίς να γελάσουν (ούτε να σκάσει το χειλάκι τόσο δα...). Άμα τα καταφέρουν (εδώ γελάμε εμείς) χαλάλι τους, πάρτε δώρο χωρίς καν κλήρωση ...
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
108 είμαστε, χάσατε το μέτρημα κάπου![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ !
όσοι κοτέψουν λόγω καιρού ("μπρρρ, κάνει κρύο, έχει υγρασία, μωρέ θα βρέξει") και εμφανιστούν με αυτοκίνητο αντί μηχανής
δεν θα φάνε πίτα, δε θα πάρουν δώρο και θα κάνουν ban-ιο
εξαίρεση θα κάνουμε αναγκαστικά για τους μπαμπάδες που θα έρθουν με τα παιδιά τους (για να δεις ρε Σοφιανέ ότι δεν κρατάω κακίες μετά το χτεσινό ξεκατίνιασμα). Κανονίστε τώρα να ρθείτε όλοι με τα παιδιά σας και όσοι δεν έχετε, να δανειστείτε το ανήψι, το βαφτηστήρι, του γείτονα ...
![]()
Επειδή παρόλα αυτά είμαστε large, θα δώσουμε ευκαιρία στους κουτάκιδες να μην υποστούν τις παραπάνω ποινές άμα περάσουν την εξής δοκιμασία: Με κολλημένο στη μάπα τους τον manhunter να τους απαγγέλει περπιράκη θα πρέπει να αντέξουν μέχρι τέλους χωρίς να γελάσουν (ούτε να σκάσει το χειλάκι τόσο δα...). Άμα τα καταφέρουν (εδώ γελάμε εμείς) χαλάλι τους, πάρτε δώρο χωρίς καν κλήρωση ...
![]()
![]()
εγω θα ερθω με το κουτι γιατι θα κουβαλαω τα γελια για τον περπιρακη!
![]()
Λες να έρθω με το αυτοκίνητο;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι είναι το περπιράκι?![]()
Ο περπιρακης ειναι.
θα το πει αυριο ο κιμωνας ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Να του αλλάξω nick σε περπιρακη?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Ο.
Ο περπιρακης ειναι.
θα το πει αυριο ο κιμωνας ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΜΠΟΡΕΙΣ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Να του αλλάξω nick σε περπιρακη?![]()
Ε??????
ΦΦΦΦΦΦΦΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑ??????:a07: :a07: :a07: :a07: :a07:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...