Καλησπερα παιδια εχω ενα R6 μοντελο 00 με 54000χλμ...
Το τελευταιους μηνες ειχε προβληματακη συμπεριφορα στα χαμηλα μεχρι 4κ στροφες -καποιες φορες κολλαγε για 1-2 δευτ. σαν μην ειχε βενζινη να ανεβασει στροφες- , επισης αργουσε πολυ να παρει μπροστα...
Αυτα εγω τα πηρα σαν προβλημα στο καρμπιρατερ και πριν καναδυο βδομαδες το πηγα για καθαρισμο... Η συμπεριφορα βελτιωμενη γενικα αλλα και παλι καποιες φορες εκανε τα ιδια ωσπου καποια στιγμη δεν επαιρνε μπροστα με τπτ.. Μετα απο 20-30 λεπτα μιζιες πηρε επιτελους και αφου ξεμπουκωσε το πηγα στον μαστορα μηπως εχει κανει καμια ρυθμιση λαθος..
Μου ζηταει να το κρατησει να το δει και 2 μερες μετα μου λεει για προβλημα στις βαλβιδες.. Εχουν παλιωσει μαλλον και ειναι πολυ φθαρμενες με αποτελεσμα να χανουν συμπιεση οι κιλινδροι.. Κανονικα η συμπιεση πρεπει να ειναι 15,5:1 σε ολους τους κυλινδρους και οι δικες μου παιζουν απο 10 μεχρι 12. Οποτε αυτη ειναι η πηγη του προβληματος...
Το κοστος για καινουργια ανταλακτικα?? 803ε... με την εργασια καπου 1200... Ή ενναλακτικα μεταχειρισμενο μοτερ.... που παλι στα ιδια θα παιξει...
Τι να πω ρε παιδια μου ακουγονται παρα παρα πολλα?? Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?? Η αληθεια ειναι οτι δεν μου ξαναεχει τυχει τετοια μεγαλη βλαβη και δεν μου περισσευουν με τπτ 1000+ε... Εχει κανεις καμια ενναλακτικη πιο οικονομικη ιδεα? Αξιζει να το φτιαξω ή θα βγαλει μετα κανα προβλημα στους κιλινδρους και θα θελω αλλα τοσα..?? Η λύση ενος μτχ μοτερ πως σας φενεται??
Πραγματικα θα ηθελα λιγη βοηθεια....