καλησπερα καταρχας....
τα παιρνουμε απο την αρχη... την πεμπτη που μας περασε γυρνουσα απο τον Διονυσο στην ηλιουπολη που μενω με την μηχανη (tdm850)... οπως ερχομουν λοιπον στη διαδρομη περασα μεσα απο μια γουρνα με νερο... πολυ νερο μιλαμε ομως αδερφια... δηλαδη μπηκα μεσα μεχρι τον αστραγαλο... τα μπουζι λοιπον πηραν νερο ως αναμενομενο...
το μηχανακι δεν με αφησε παρολα αυτα... ρεταριζε αρκετα και μπερδευε αλλα με πηγε μεχρι το σπιτι... το επομενο πρωι βγαζω μπουζι παταω μιζιες και φτυνει νερα... καθαριζω μπουζι τα ξαναβαζω(δεν ειχα καινουρια εκεινη τη στιγμη) και παιρνει μπρος τσακμακι...
εκανε λιγα μπερδεματα... αλλα μετα απο μερικες γκαζιες και μια βολτα εστρωσε κανονικα... μεχρι σημερα λοιπον δεν το ξαναχρησιμοποιησα...
παω σημερα βαζω μπροστα και ξεκιναω να παρω εναν φιλο μου να παμε στο κεντρο...
με το που ανεβαινει πανω του λεω "κατεβα"
-"τι εγινε??"
-"κατεβα σου λεω κατι ακουω στο μηχανακι..."
-"τι ακους???"
-"μαλακα του λεω λες να ειναι στροφαλος αυτο....ωχ μ@@κα την κατσαμε... δεν παμε κεντρο...παμε μηχανικο"
φτανουμε λοιπον στο μηχανικο το βαζει μπροστα το ακουει... το μηχανακι μετα τις 3Κ rpm ακουγεται χωρις να ξερεις τι ακουγεται(εγω τουλαχιστον)... ο μηχανικος μου λεει πως αν δεν το ανοιξει να το δει δεν μου λεει σιγουρα γνωμη.... αλλα μπορει να ειναι και στροφαλος και τοτε εχουμε ζημια αρκετα μεγαλη μου λεει... αλλα ειδομεν...
για πειτε καμια γνωμη ρε παιδες γιατι αγχωθηκα απιστευτα.....
EDIT: η μηχανη λαδια εχει φουλ και δεν καει γραμμαριο μετα απο αλλαγη στις τσιμουχες των βαλβιδων...