οταν εχεις πατησει απαντηση ή παραθεση, κατω αριστερα γραφει επισυναψη αρχειου, λιγο δεξιοτερα choose file, κλικαρεις εκει και ανεβαζεις φωτο (max 102.4 kb), roger!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Φωτό πως ανεβάζουμε ?
οταν εχεις πατησει απαντηση ή παραθεση, κατω αριστερα γραφει επισυναψη αρχειου, λιγο δεξιοτερα choose file, κλικαρεις εκει και ανεβαζεις φωτο (max 102.4 kb), roger!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Φωτό πως ανεβάζουμε ?
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Απάντησαν ήδη...
Το μαύρο μοτέρ κρύβει όγκο και για αυτό μου αρέσει περισσότερο. Λερώνει πιο πολύ όμως.
Το νέο fairing μου αρέσει αν και μοιάζει ένα ενδιάμεσο στο Κ8/Κ9 και στο Κ4 με τις καμπύλες. Η πιο λεπτή ουρά είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Τα ντουλαπάκια και τα νέα όργανα επίσης. Ο μονός προβολέας με χαλάει λίγο... Θα φωτίζει το ίδιο καλά;
Ομορφο ειναι και το Κ9 αλλα το 1.5Κ παραπανω δε δικαιολογειται για ...αισθητικες παρεμβασεις (που στην τελικη, αρεσουν κατα περιπτωση). Αλλωστε, αν ερθει η ωρα να πουληθουν δυο bandits αγορασμενα το '10 (Κ8 & Κ9), σαφως ο πωλητης του Κ8 θα ειναι κερδισμενος εχοντας χασει σημαντικα λιγοτερα χρηματα... Ο αγοραστης θελει αδεια π.χ. του '10, ψεκαστο και ABSατο... τι που θα του λεει ο 9αρης πωλητης περι μαυρου κινητηρα και αλλων ...δαιμονιων, θα του απανταει "ε και? παει πιο γρηγορα?"![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Περίμενε να ξεστοκάρει το Κ8/Κ9 πριν μιλήσουμε για τιμές. Σήμερα, όντως είναι υπερβολή και το καλύτερο Bandit οικονομοτεχνικά είναι το 1250άρι, χωρίς συζήτηση.
Η εξάτμιση είναι πιο μικρή ή μου φαίνεται; Μοιάζει με τη "μαμά" τη δικιά μου σε όγκο.
Αλλαξανε τον μπαζουκα με ολμο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Η εξάτμιση είναι πιο μικρή ή μου φαίνεται; Μοιάζει με τη "μαμά" τη δικιά μου σε όγκο.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Σαν value for money, το 1250 σαφως υπερεχει...
απο κει και περα, εξαρταται γιατι το θες. Αν ειναι να κινεισαι καθημερινα μεσα στο κεντρο και να πηγαινεις 3 εκδρομες το χρονο, το 650 ειναι πιο σωστη αγορα.Αν παλι μενεις στη Βαρκιζα και δουλευεις στα Οινοφυτα π.χ. και δε βαζεις κωλο κατω τα ΠΣΚ, το 1250 ειναι μονοδρομος.
Φοροτεχνικα δεν ξερω τι θα γινει με τα πολλα κυβικα... προβλεπεται"ξυλο" και στις μηχανες!!!![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Ορθολογικά δεν έχουν άδικο. Μιά μοτοσικλέτα 1000 κυβικά κοστίζει όσο ένα 1400άρι αυτοκίνητο, καίει όσο ένα δίλιτρο και το σέρβις και τα αναλώσιμά της είναι σε τιμές ακριβού σπορ αυτοκινήτου... Οπότε δεν είναι παράλογο να πει κανείς πως όποιος μπορεί και τη συντηρεί, έχει λεφτά και για φόρους. Το αν θα χαλάσει τη μόστρα του πιτσιρικά που πήρε δάνειο με 1400 δόσεις και κυκλοφορεί καφετέρια με το τέρας για να βγάζει γκόμενες, πολύ που με νοιάζει... Καλύτερα γιατί βαρέθηκα να τους βλέπω.
η λογικη που ακουγεται πισω απο τη φορολογια/τεκμηριο/εισφορα στα πολλα κυβικα ειναι οτι για να κανει καποιος τη δουλεια του και να αποφευγει το μποτιλιαρισμα των αυτοκινητων, αρκει μια μηχανη 400, 500, αντε 600 κυβικα... απο κει και πανω, ειναι "ειδος πολυτελειας" και ως τετοιο θα αντιμετωπιστει... ιδομεν![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Έχω την αίσθηση πως η μόνη διαφοροποίηση στην εξάτμα, είναι η καινούρια (αισθητικά) τάπα της.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Κατά τα άλλα ακόμα σαν τορπιλοσωλήνας είναι...![]()
Είχα σχεδόν καταλήξει στο ότι οι πρώτες μου επιλογές θα ήταν το Vstrom ή το Bandit, ανάλογα πιο θα με βόλευε περισσότερο λόγο του ύψους μου.
Ομολογώ ότι αυτή η κίνηση με την αδικαιολόγητη διαφορά τιμής με βάζει σε σκέψεις...
Πάρε το μεγάλο! Ή περίμενε λίγο να δεις, α-π-ο-κ-λ-ε-ι-ε-τ-α-ι να μην πέσει πάλι στα 6400 το 650άρι...
Αν δεν είχα πιστάδικα σχέδια για φέτος, θα άλλαζα και το δικό μου...
Σίγουρα είναι ευκαιρία το μεγάλο, αλλά για τη χρήση που το θέλω εγώ, νομίζω ότι θα πληρώνω τσάμπα τη διαφορά σε τέλη, ασφάλεια κτλ.
Εγώ θα κυκλοφορώ καθημερινά Καλλιθέα-Νέα Σμύρνη-Πειραιά, καμιά βόλτα μέσα στην πόλη το ΣΚ, και για πιο έξω μέχρι Ορχομενό-Λιβαδιά που είναι δίπλα στο χωριό μου και αυτό μόνος γιατί το ταίρι δεν ανεβαίνει για να βγει εθνική.
Ψιτ ομορφόπαιδα, θα κατέβει κανένας στην κοπή της πίτας; Έχουμε πει να βρεθούμε απ' έξω κατά τις 9:30...