Δεν ξέρω τι να πω ρε παιδιά.. Τον τελευταίο καιρό διαβάζω εδώ και ακούω κ γενικώς για ΠΟΛΛΑ ατυχήματα με μηχανές.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να παίζεται η ζωή ορισμένων ανθρώπων κορώνα-γράμματα.. Και η μαλακία[συγγνώμη κ για την έκφραση] της υπόθεσης ειναι πως σε 4 στις 5 περιπτώσεις το φταίξιμο αποδίδεται σε οδηγό κουτιού![]()
Θα 'θελα να ξερα τόσο αναίσθητοι είναι, δεν έχουν την αίσθηση/γνώση ότι παίζουν με τις ζωές άλλων ανθρώπων όταν μπαίνουν στο κουτάκι τους; Τέτοια οδική συμπεριφορά δεν ξέρω αν μπορεί να βρει κάποιος πουθενά αλλού,
Ελλαντα φορ έβερ®..
Επίσης δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει επί μονίμου βάσεως ή αν ειναι "καλοκαιρινό" φαινόμενο.. Ειδικά τώρα που ο καθένας παίρνει απο ένα αμάξι κ κόβει βόλτες.. Να μην πω για το γεγονώς ότι ποτέ κανείς δεν κάνει τίποτα για τα όσα συμβαινουν.. Βλέπω οικογένειες που προσπαθούν να μάθουν στοιχεία για το πως χτύπησε κάποιος ΣΕ FORUM ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; Που ξανακούστηκε αυτό.. (δεν κατακρίνω σε καμια περίπτωση την πράξη τους αυτή, αλλά είναι τώρα αυτό σωστό; να φτάνουν σε αυτή την "μέθοδο"; έλεος δηλαδή..)
Άλλοι ρίχνουνε το φταίξιμο στην παιδεία, άλλοι ρίχνουνε το φταίξιμο στο οδικό δίκτυο, άλλοι στο κράτος ως είναι.. Δεν είμαι σε θέση για να ξέρω, γιατί αν ήξερα δεν θα άνοιγα κ αυτο το post, αλλά ειλικρινά πιστεύω οτι φταίει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΚΑΖΟΦΟΝΙΑΣ.. Με ΟΛΗ την σημασία του 2ου συνθετικού της λέξης..
Δυστυχώς όμως δεν πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την όλη κατάσταση, οπότε το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλους όσους σχετίζονται με τα θύματα των τελευταίων τροχάιων ατυχημάτων.. Και όσον αφορά εμάς τους υπόλοιπους, ας προσπαθούμε όλοι (συμπεριλαμβανομένου και εμού, για να μην νομίζει κανείς οτι κράζω δηλαδή) να έχουμε τα ματια μας ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ, και να έχουμε και κάτι για να προστατεύσουμε όταν φοράμε το κράνος.. Γιατί ειλικρινά έχω απογοητευτεί τόσο που πιστεύω πως πρέπει να εφαρμόσουμε το ρητό "προσέχουμε για να έχουμε", ακόμη κ όσον αφορά την ακεραιότητα μας..
Live to ride![]()