Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μαλλον και εσυ οπως και καποιοι αλλοι δεν εχετε καταλαβει το νοημα...οποισδηποτε παιχτης μπορει να παει να παιξει σε οποιαδηποτε ομαδα γουσταρει (και τον πληρωνει και περισσοτερο βεβαιως βεβαιως)...ο Λυμπε ηρθε στην ΑΕΚ σαν πεταμενος/λουζερ/δενξερωεγω απο τον ΠΑΟ....τιμισε το ψωμι του οσο λιγοι παιχτες γιαυτο και μπηκε και στην καρδια μας....ο Σαραβακος επαιξε στην ΑΕΚ και τιμισε και αυτος το ψωμι του (μας πηγε και στο CL) αλλα δεν μπηκε ποτε στην καρδια μας....το παλλικαρι ηταν βαζελος...το ξεραμε...αλλα δεν ηταν εριστικος...οταν ηρθε ο Μητροπουλος τα πραγματα ηταν ντεμι (αυτος δεν τιμισε το ψωμι του γιατι οταν ηρθε το ειχε φαει ολο)...ο Γεωργατος αν και επαιξε καλη μπαλλα στην ΑΕΚ επειδη ηταν ενας απο τους εριστικους του ολυμπιακου η δεν ακουγε καλα λογια (οταν επαιζε καλα) η ακουγε μπινελικια (οταν δεν επαιζε καλα)...παντως οσο ηταν στην ΑΕΚ επαιξε μπαλλα...
ολοι οι παραπανω δεν δηλωσαν ΠΟΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ...απλα επαγγελματιες παιχτες και καλα εκαναν...ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ εκτος απο οτι εγινε ανθρωπος στην ΑΕΚ δηλωνε (και δηλωνει ακομα παναθεμα του) ΑΕΚΤΖΗΣ...αν ελεγε τοτε...''μαγκες ο Κροκους μου δινει τριπλασια και θα παω εκει'' παλι θα ακουγε μπινελικια (λογικο) αλλα μετα απο λιγο καιρο θα τελειωνε το θεμα...θα ακουγε παντα μπινελικια αλλα δεν θα γινοταν τιποτα απο ολα αυτα τα γνωστα μαλακισμενα απο καποιους κολλημενους...ο Ντεμης δηλωσε/δηλωνε ΑΕΚΤΖΗΣ και στην κρισιμη ηλικια του να παρει κανα φραγκο προτιμησε την ομαδα της καρδιας του (με το 1/3 των χρηματων απο οτι ακουστηκε) απο το να παει στον αντιπαλο...γιαυτο και μπηκε και θα παραμεινει στην καρδια ολων των αγνων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ...
υ.γ. αν προσεξετε λιγο την ιστορια...οι ιδιοι που εκαναν τα ακραια κατα του Βατραχου οταν εφυγε και γυρισε και τωρα κανουν κοκοκο...οι ιδιοι ειναι παλι που ειχαν εναν παιχτη σαν θεο και μολις τους εκοψε τις παροχες τον κανανε επικυρηγμενο νουμερο 1....
υ.γ.2 ναι...για τους πανυγηρισμους ειμαι απολυτα σιγουρος...σε ολους μεσα ειμουνα...![]()
ΞΥΠΝΑ............ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
Ό κοντός έκανε άπόσβεση στό πολλαπλάσιο....
ΞΥΠΝΑ ΠΙΑ............ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ
Όποιος είναι ΑΕΚ...........είναι ΑΕΚ
Ούτε λίγο είναι,ούτε πολύ.....!!!
![]()