Ωραιο,αλλα η μπαγκαζιερα το χαλαει.....(Προσωπικη μου αποψη...)
Ωραιο,αλλα η μπαγκαζιερα το χαλαει.....(Προσωπικη μου αποψη...)
προσέχουμε για να έχουμε!...
Να σε δω με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στο δίχτυ και τι άλλοΕίναι μεγάλο βόλεμα η βαλίτσα!
Εδω τωρα εχεί ενα θεματακι!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Να σε δω με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στο δίχτυ και τι άλλοΕίναι μεγάλο βόλεμα η βαλίτσα!
Ωραία η βαλιτσα και παρα πολυ πρακτικη και η εμφανιση
δεν παιζει και τοσο ρολο!!
Αλλα πολυ τζογος και στις στροφες κουτσουρο!!!!!!
Για να μην σπαμάρω σε λάθος thread και το γ.... και αυτό, απλά είναι θέμα βαλίτσας. Η εικονιζόμενη, είναι σούπερ. Εννοείται ότι με 15 κιλά ψώνια την νιώθεις, αλλά καμμία σχέση με ότι περιγράφεις....Συνέχεια στο 650 thread!
![]()
Και ομως, με το διχτι & με μια τσαντα ωμου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Πολλές φορές σχολώντας από την δουλειά πηγαίνω στο super και βολεύει πολύ μέχρι και τις πάνες του μικρού βάζω τώρα όσο για το αν επηρεάζει στο παλιότερο που είχα cb500 κουνούσε πολύ το τιμόνι σε αυτό όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα άσε που φαίνεσαι και καλύτερα στον δρόμο.
Χτες πρωι , στον Κιθαιρωνα , πανω απο την Ψάθα.
http://i85.photobucket.com/albums/k6...F/Image3-1.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k6...GSF/Image6.jpg
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spatkle
Αντε να δω αν θα τα καταφερω σημερα να ανεβαζω μια "ποζα".. Σημειωτεον.. Λιγα δευτερολεπτα μετα την φωτογραφια απεκτησα ενα σπασμενο δεξι φλασακι και μερικες γρατζουνιες.. $@%# το βαρος της..!!![]()
![]()
fotodimis ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ
ΩραίοΑρχικά δημιουργήθηκε από Spatkle
Αντε να δω αν θα τα καταφερω σημερα να ανεβαζω μια "ποζα".. Σημειωτεον.. Λιγα δευτερολεπτα μετα την φωτογραφια απεκτησα ενα σπασμενο δεξι φλασακι και μερικες γρατζουνιες.. $@%# το βαρος της..!!![]()
. Κρίμα για το πέσιμο, εύχομαι να ναι το τελευταίο σου.
Είσαι ευχαριστημένος με τη ζελατίνα που έχεις βάλει; Ποια είναι ακριβώς;
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σ'ευχαριστω για την ευχη..! Απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι..! ( Ακους εσυ εκει πανω;; )Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Ωραίο. Κρίμα για το πέσιμο, εύχομαι να ναι το τελευταίο σου.
Είσαι ευχαριστημένος με τη ζελατίνα που έχεις βάλει; Ποια είναι ακριβώς;Η ζελατινα ειναι η MRA Vario Touring. Προσωπικη αποψη δεν μπορω να εχω ακομα επειδη ειμαι στο στρωσιμο, οποτε οπως καταλαβαινεις οι ταχυτητες δεν ανεβαινουν και πολυ για να δω διαφορα.. Σε γενικες γραμμες παντως εχω ακουσει/διαβασει καλα σχολια, οποτε ειμαι στην αναμονη για να δω αν ισχυουν αυτα που λεγονται.. Λιγα χιλιομετρα εμειναν ακομα..!!!
![]()
Γειά σας παιδιά!!!! Άλλος ένας ληστής στην παρέα!!!!(φρεσκαδούρα)