Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Συμβουλές αγοράς.

παντως εγω γι'αυτο δεν πηρα το versys και πηρα το er/n.ωραιες οι προτιμησεις μας αλλα μετα απο λιγο καιρο μενει η ουσια παιδια.για αναβατη του 1,70 vstrom με τοσο φαρδια σελα κιολας...
    με τιποτα(προσωπικα παντα)
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Σχετικά με την σέλα είναι όντως φαρδιά αλλα εγώ την χαμήλωσα λίγο (χάνοντας λίιιγο σε άνεση παρόλο το GEL που έβαλα μέσα) και ξύρισα λίγο και τα πλαινά όπου είναι πολύ πιο ευκολοδήγητο έτσι.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από polpap
    Προς όλους τους φίλους που μου απαντούν. Παραδεχομαι ότι μου άρεσε πολύ η μηχανή στο δρόμο, μου άρεσε η θέση οδήγησης, μολις σταματάω πατάω με τις μύτες ή αν γύρω λίγο με το ένα πόδι, θέλω να αλλάξω κατηγορία, το αυτοματο που έχω είναι 180kgr, οδήγησα το bundit και δεν μου άρεσε. Συμπέρασμα μόλις δώσω το δικό μου το πάιρνω και ο θεός βοηθός.
    είμαι 1.84 και 105 κιλά (το πρωί που έχω πάει τουαλέτα και δεν έχω φάει τίποτα)... και έχει τύχει ενώ κατεβαίνω από πεζοδρόμιο να αναγκαστώ να σταματήσω γιατί ένας πακιστανός μπήκε μπροστά και για να μην τον πατήσω φρέναρα.. πάτησα κάτω αλλά έφτανε μόνο η μύτη του ποδιού και ακούμπησα σε ένα αμάξι (αλλιώς θα έπεφτα). όπως καταλαβαίνεις αν σου τύχει κάτι στην κίνηση ή αλλού και σταματήσεις ενώ έχει πάρει κλίση η μηχανή... την πάτησες. φαίνεται πολύ το βάρος του σα μηχανάκι.

βέβαια πάλι... έχω δει παλικάρι στο ίδιο ύψος να οδηγάει βαρκαντέρο με εμένα συνοδηγό και δεν έτρεχε κάστανο. αν το'χεις... όρμα. αλλιώς θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Νέο μέλος

to pira

file to v-storm einai apsogo....parto me kleista ta matia.
    Kserw arketous sto upsos sou pou to exoun,mesa se mia evdomada to sinithizoun k dn tous mpirazei oute to 1.70 :P
    Οι τέσσερις τροχοί μετακινούν το σώμα - οι δύο τροχοί την ψυχή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Ξερω οτι ειναι παλιο το θρεντ αλλα να πω κι εγω κατι σχετικα με το υψος,αφου μπορει να ενδιαφερει καποιον αλλο, ειμαι περιπου στο 1,78 και 75κιλα σε νορμαλ συνθηκες παταω και τα δυο ποδια λιγο παραπάνω απο τις μυτες και παρ ολα αυτα σε μανουβρες οπου χρειαζεται να κανω πισω,σε ανηφορες,καλντεριμια και στο παρκαρισμα σε πεζοδρομια με ζοριζει.
    Κατα τα αλλα ειμαι κατευχαριστημενος με το μηχανακι και καταλαβαινω οταν ακουω "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ..." , παρ το αλλα βαλε καγκελα πλαινα προστατευτικα, κανουν δουλεια και με οσους εχω μιλησει με v strom στο υψος αυτο στανταρ τους εχει πεσει εστω μια φορα σταματημενο ,προσεκτικα γιατι αν σου γυρει ακινητο μετα απο ενα,συντομο, σημειο δεν εχει επιστροφη και επισης .... οταν πας να το παρκαρεις καπου σκεψου απο πριν το πως θα το βγαλεις.... (τα κανα πανω μου και απορω πως το γλυτωσα και δεν μου πεσε μπροστα απο το σπιτι φιλου που ειχε πλακοστρωτο και ανηφορα οταν προσπαθουσα να το γυρισω για να κατεβω)

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Ξέρω ότι ξεθάβω δεινόσαυρους από την παλαιολιθική εποχή, αλλά με βάση αυτό που είδα χθες το απόγευμα πρέπει να το πω....

Σταματημένος σε φανάρι στη Λ. Μαραθώνος, έρχεται και σταματάει δίπλα μου V-strom χαμηλωμένο.

Πραγματικά δε μπορώ να το περιγράψω.....

Η μηχανή ήταν πραγματικά

Ένα πραγματικά έχω να πω....

Αν είναι να πάρει κάποιος τέτοια μηχανή και στη συνέχεια θέλει να τη χαμηλώσει, καλύτερα να πάρει άλλη....είναι απλά ελεεινό το αποτέλεσμα....

Νέο μέλος
    Nα κανω και εγω μια ερωτηση μιας και ψαχνομαι για v-strom...ειχα ψηθει για bandit, ειχα βρει και ενα κι ημουν ετοιμος να το παρω αλλά με χαλασε η θεση οδηγησης!! Ειμαι 1,87 και 80 κιλα και επρεπε να γερνω αρκετα για να το οδηγησω! Ετσι πηρα το v-strom ενος φιλου και μου αρεσε αρκετα!!! Και η θεση οδηγησης μου φανηκε πολυ καλη αλλά και μου φανηκε αρκετα ελαφρυ, κατι που δεν το περιμενα!!!

Ηθελα οποτε να ρωτησω σε οποιον ξερει...ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες των διαφορων μοντελων της v-strom?? Πχ για το bandit ειχα μαθει απο τους κατοχους οτι απο το 2007 και μετα βγηκε το τελευταιο μοντελο με injection, καινουριο πλαισιο κτλ...για το v-strom ποτε εγινε κατι αντιστοιχο ωστε να ξερω τι μοντελα να ψαχνω?? Τι θα πρεπει να προσεχω σε αυτα??

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Σαλταρισμενο μελος Το avatar του/της MILT1964
    Φιλε μου για να μην αναπτυξουμε την ιστορια του V-Strom μπορεις να διαβασεις εδω:

http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_DL650_V-Strom

http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_DL1000_V-Strom

Μια συνοπτικη απαντηση στο ερωτημα σου ειναι να ψαξεις για ενα 650 οσο το δυνατον πιο κοντα στην εργοστασιακη του κατασταση (χωρις πατεντες και επεμβασεις στα ηλεκτρικα) μοντελο 2007 και περα.

Απο το 2007 και μετα διαθετει ABS.

Κατα τα αλλα δεν εχει αλλαξει πλαισιο η φιλοσοφια το μηχανακι απο το 2002 που βγηκε το πρωτο 1000.
    Shit happens

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Συμβουλές για ολόσωμη/διαιρούμενη φόρμα
    από stako στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2004, 10:11
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2004, 11:37
  3. περι αγορας ο λογος...
    από adam_tsouk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:25
  4. Συμβουλές για καμάκι
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2004, 18:56
  5. Ιδιωτικό συμφωνητικό αγοράς;;;
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα