Υπάρχουν λίγα νεότερα...
Έδειξα το πρώτο πιστόνι που κόλλησε στα 30 χιλιόμετρα σε ένα φίλο μου μηχανικό από Αθήνα. Το πιστόνι ήταν πεντακάθαρο οπότε όπως μου εξήγησε δεν έμεινε από λάδι. Όπως υποψιαζόμουν, είναι σαφές λάθος του μηχανικού:
Το μηχανάκι κόλλησε γιατί ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΥ. Αυτό ήταν το "κάτι" που "μπορεί να πήρε" σύμφωνα με τα λόγια του Β***** Μ*** (ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ για την επίσημη διαδικασία ώστε να φαίνεται το όνομά του, σέβομαι τους κανόνες και δεν το ξαναβάζω αλλά παρακαλώ ενημερώστε με.) Οπως έμαθα, χρειάζεται συγκεκριμένος τρόπος και θέση να μπει η ασφάλεια ώστε να μην την πετάξει. Αλλά προφανώς δε το ξέρουν όλοι αυτό.
Το δεύτερο πιστόνι που κόλλησε στα 200 περίπου χιλιόμετρα δεν το έχω δει ακόμα. Ισως τελικά να ανοίξω μόνος μου το μοτερ πριν το παω σε μάστορα. Πάντως είναι σχεδόν σίγουρο ότι ούτε αυτό έχει μείνει από λάδι....
Το πρώτο πρώτο πιστόνι -που το έδειξα και αυτό του μηχανικού φίλου μου- το οποίο σας θυμίζω είχε πάνω από 2.000 χιλιόμετρα, μου είπε πως ΔΕΝ χρειαζόταν αλλαγή, παρά μόνο ελατήρια, αφού είχε απλώς κατεβάσει κάπνα. Οπότε μάλλον θα πάω στην οικονομική λύση να βάλω μόνο ελατήρια - πήρο - ασφάλειες και θα χρησιμοποιήσω το παλιό μου πιστόνι.
![]()