Σελίδα 158 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 58108148153154155156157158159160161162163168208 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.356 έως 2.370 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ορθολογικά δεν έχουν άδικο. Μιά μοτοσικλέτα 1000 κυβικά κοστίζει όσο ένα 1400άρι αυτοκίνητο, καίει όσο ένα δίλιτρο και το σέρβις και τα αναλώσιμά της είναι σε τιμές ακριβού σπορ αυτοκινήτου... Οπότε δεν είναι παράλογο να πει κανείς πως όποιος μπορεί και τη συντηρεί, έχει λεφτά και για φόρους. Το αν θα χαλάσει τη μόστρα του πιτσιρικά που πήρε δάνειο με 1400 δόσεις και κυκλοφορεί καφετέρια με το τέρας για να βγάζει γκόμενες, πολύ που με νοιάζει... Καλύτερα γιατί βαρέθηκα να τους βλέπω.
    Η ιδιοκτησία και η χρήση της μοτοσυκλέτας (και του αυτοκινήτου) δεν πρέπει με κανένα τρόπο να είναι τεκμήριο για κανέναν! Ούτε για τον πιτσιρικά που χρεώνεται ή σκοτώνεται στη δουλειά για να την αποκτήσει!

Τεκμήριο ας είναι το σύνολο της περιουσίας-ιδιοκτησίας του καθενός, και όχι ένα μεμονωμένο και ίσως μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ενός εργαζόμενου!! Ο οποίος μπορεί να την έχει περισσότερο για να την βλέπει ή για να της κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα το χρόνο… που έτσι αραιώνει σχετικά και τα service, άσε που αν τα κάνει μόνος του ελαχιστοποιεί και αυτό το κόστος!!

Δεν είναι λογικό ούτε δίκαιο οι έχοντες offshore εταιρείες να έχουν τα πάντα αφορολόγητα (σχεδόν όπως οι βουλευτές), και το κράτος να περιμένει να εισπράξει φόρους από μικροϊδιοκτήτες κόκκων …ευτυχίας!!

Δεν είναι λογικό ούτε δίκαιο να πληρώνουμε (υποχρεωτικά!!!) υπέρογκα ποσά σε υπαλλήλους και στελέχη της κρατικής τηλεόρασης για μια εργασία που αξίζει πάρα πολύ λιγότερο, και από την άλλη να μας φορολογούν για τα στοιχειώδη!!!

Συγγνώμη παρασύρθηκα…

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
    η λογικη που ακουγεται πισω απο τη φορολογια/τεκμηριο/εισφορα στα πολλα κυβικα ειναι οτι για να κανει καποιος τη δουλεια του και να αποφευγει το μποτιλιαρισμα των αυτοκινητων, αρκει μια μηχανη 400, 500, αντε 600 κυβικα... απο κει και πανω, ειναι "ειδος πολυτελειας" και ως τετοιο θα αντιμετωπιστει... ιδομεν
    δε φτάνει που δεν αυξάνουμε το μποτιλιάρισμα, τρώμε κρύα, βροχές, τούμπες κλπ,

κινούμε την αγορά επειδή για το χόμπυ τα χώνουμε χοντρά (όλοι σας πλην εμού)

θα μας πούνε και με πόσα κυβικά πρέπει να το κάνουμε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Παιδια μην λετε ανακριβιες. Το μονο που πληρωνετε παραπανω στο 1250 ειναι τα τελη.
    Ολα τα αλλα ασφαλειες, σερβις, ειναι τα ιδια.
    η ασφαλεια δεν ειναι η ιδια, για τα σερβις δεν ξερω
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Παλαιό μέλος
    πριν ένα μήνα ήταν να το πάρω και ρώταγα συγκεκριμένα σε ασφαλιστικές.
    όλες είχαν ίδιο ποσό για πάνω από 250 ή 500 κυβικά!

εγω για το 650 πληρωνω λιγοτερα απ'οτι για το 950.... wtf
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Απο το gsr600 στο 1250s πανω κατω ιδια λεφτα ηταν η ασφαλεια...

Δεν ξερω αν μας φυτρωσει κανενα καινουριο φρουτο τωρα ο κυρ-υπουργουλης μας.

Παλαιό μέλος
    Θελεις να σου σκαναρω τις ασφαλειες του 650 και του 1250 που εχω στα χερια μου για να πειστεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Θελεις να σου σκαναρω τις ασφαλειες του 650 και του 1250 που εχω στα χερια μου για να πειστεις;
    δε με πειθει το τι πληρωνες εσυ.
    εγω πληρωνα 145? το χρονο στο 950 και 89? στο 650...
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Φαντάσου, ακόμα και η ασφάλεια των ΚΤΜ είναι ακριβή, όχι μόνο το σέρβις και τα ανταλλακτικά...:rotflmao:

Πριν λίγες ημέρες όπου είχε έρθει η στιγμή ν'αγοράσω μηχανάκι, είχα σκεφτεί κ ψάξει κι εγώ για το 1250 (μετά έμπλέξα στον προβληματισμό μεταξύ καινούριου κ μεταχείρα, άλλο έργο αυτό) και ψάχτηκα με τα έξοδα του.

+2000? αρχική αγορά
    +17-60? διαφορά ασφάλειας (ανάλογα την ασφαλιστική)
    και τα τέλη κυκλοφορίας (που αλήθεια δεν γνωρίζω πόσο είναι στο μεγάλο, υποθέτω περίπου 115?)

όσον αφορά την διαφορά στο κόστος συντήρησης δεν έχω άποψη, ακολουθώ όμως τα λεγόμενα των υπολοίπων (περι ιδίου κόστους).

Τώρα απ'την άλλη συμφωνώ κ με τον ΠοΜ. Εγώ ΔΕΝ χρειάζομαι τα εκατον-κάτι κιλά ροπής του 1250. (Και μερικά άλλα που προσφέρει το μεγάλο έναντι του 650).

Απλά υπάρχουν μηχανάκια για όλα τα γούστα, βαλάντια και καταστάσεις.

Σε ποια ασφαλιστική????

Προσωπικά πλερώνω αρκετά παραπάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    Η ιδιοκτησία και η χρήση της μοτοσυκλέτας (και του αυτοκινήτου) δεν πρέπει με κανένα τρόπο να είναι τεκμήριο για κανέναν!

Τεκμήριο ας είναι το σύνολο της περιουσίας-ιδιοκτησίας του καθενός...
    Με αυτή τη λογική φίλε, όλοι οι έχοντες και κατέχοντες είναι ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ γιατί στό όνομά τους ΔΕΝ έχουν κάτι και οι εταιρίες τους με λογιστικά τρικ και παραθυράκια, δεν πληρώνουν φόρους. Άρα, όλα πρέπει να είναι τεκμήριο. Ο γιατρός που κυκλοφορεί με αυτοκίνητο ?60,000 και δηλώνει άνεργος πρέπει να φορολογηθεί. Και ο πιτσιρικάς που δηλώνει ?400 το μήνα αλλά η δόση της μηχανής μόνο είναι μεγαλύτερη από το εισόδημά του, επίσης. Γνώμη μου...

Το αν γενικότερα είναι άχρηστοι οι κάθε απόχρωσης κυβερνούντες, αν τα έχουν κάνει πλακάκια με τον κάθε μικρο-μεγαλοκλέφτη και τρώνε όλοι μαζί είναι άσχετο. Επειδή είναι κάποιοι κλέφτες δεν δικαιολογεί ούτε καλύπτει όλους τους υπόλοιπους. Εμείς φταίμε, γιατί ενώ ΟΛΟΙ μας ξέρουμε τι είναι και ποιοί είναι, εκεί πάμε πάλι, στα ίδια.

89 ευρώ το χρόνο; Magic...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Φαντάσου, ακόμα και η ασφάλεια των ΚΤΜ είναι ακριβή, όχι μόνο το σέρβις και τα ανταλλακτικά...:rotflmao:
    τα ανταλλακτικα των ΚΤΜ ειναι ΠΑΜΦΘΗΝΑ! π.χ. μαμα ζελατινα 50?, πλαϊνα πλαστικα 120? εκαστο, προστατευτικα πλαστικα πλαισιου 10? εκαστο, σερβις πολυ φθηνοτερο των ιαπωνικων... (το μονο ακριβο πανω στο adventure ειναι τα ντεποζιτα!)

αυτα περι ακριβων/ζημιαρικων ΚΤΜ (ειδικα για μοντελα μετα του '04-'05) ειναι μυθος
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Υπαρχουν τετοιες τιμες??
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
    Σε ποια ασφαλιστική????

Προσωπικά πλερώνω αρκετά παραπάνω
    εχεις ...γραμμα
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •