![]()
![]()
![]()
http://www.news247.gr/a/43!118037
![]()
![]()
![]()
http://www.news247.gr/a/43!118037
Καλόοοοο!![]()
Αλλά το μισό λινκ τό'φαγες.Μη βιάζεσαι ρε...θα φας αύριο καλά.:rotflmao: :rotflmao:
ορίστεκλικ
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Παιδια, η κοπελα ηταν στην ασφαλεια, με ο,τι αυτο συνεπαγεται.....
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Παιδια, η κοπελα ηταν στην ασφαλεια, με ο,τι αυτο συνεπαγεται.....
....ναι...δυσμενή μετάθεση στο Α.Τ. Παγκρατίου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σιγά μωρέ,τί έκανε πια η κοπέλα και έγινε σούσουρο...έδειξε λίγο artistic τσιτσί και τί έγινε..??
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
....ναι...δυσμενή μετάθεση στο Α.Τ. Παγκρατίου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σιγά μωρέ,τί έκανε πια η κοπέλα και έγινε σούσουρο...έδειξε λίγο artistic τσιτσί και τί έγινε..??
Και δεν με λες, εσυ την ειχες δει ποτες??? Γιατι ολο σε κατι τετοια γκοθομερη σουλατσαρεις!
:rotflmao: :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Kamιά φωτό θα βάλετε να σχηματίσουμε άποψη κι εμείς![]()
☠☠☠
Παει η μπατσινα !! Εξαιτιας του Μακη που δεν ανεβηκε αθηνα κατεληξε το κοριτσι στα χαμαιτυπεια !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πειράζει που δεν αντιλαμβάνομαι το θέμα και το πρόβλημα?![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Έφτασαν και οι photos!![]()
http://www.blogotsarka.gr/?p=10617
http://ixnos1.blogspot.com/2010/01/n...hristiana.html
Μαααααακηηηηηηηηηηηηηη αλλα ειχες υποσχεθει !!!
Στο δρομο τοβγαλες το κορασιδιον !!
αααχ !! ασπλαχνε !!
![]()
![]()
Τώρα αν θέσω θέμα περι ελευθερίας της έκφρασης, θα φάω κανένα "μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι" για απάντηση????
Ειλικρινά δηλαδή, γιατί σε διαθεσιμότητα????
(Και δεν νομίζω ότι ειναι για τα ανέκδοτα....Μάλλον για την μ@λακία που μας δέρνει σαν χώρα είναι)![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Σε διαθεσιμότητα είσαι κ αμα δε ξυρίζεσαι ...Ε όπως και να το κάνεις να είσαι στριπτιτζού είναι κομμάτι πιό σοβαρό...Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Τώρα αν θέσω θέμα περι ελευθερίας της έκφρασης, θα φάω κανένα "μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι" για απάντηση????
Ειλικρινά δηλαδή, γιατί σε διαθεσιμότητα????
(Και δεν νομίζω ότι ειναι για τα ανέκδοτα....Μάλλον για την μ@λακία που μας δέρνει σαν χώρα είναι)![]()
σε θετουν σε διαθεσιμοτητα αν εισαι αξυριστος και στο ρεπο σου ή στον ελευθερο χρονο σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Σε διαθεσιμότητα είσαι κ αμα δε ξυρίζεσαι ...Ε όπως και να το κάνεις να είσαι στριπτιτζού είναι κομμάτι πιό σοβαρό...
γιατι δεν νομιζω να πηγαινε να κανει show ενω ειχε υπηρεσια...![]()
το μονο που θα μπορουσε να προκυψει ειναι αυτο που λεει ο τιτλος
αν δουλευε η κοπελα εκει, και υπαρχει ασυμβιβαστο στο δημοσιο, υπαρχει προβλημα..
αλλιως ειναι ρατσιστικο, και ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει στην προσωπικη του ζωη
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
το μονο που θα μπορουσε να προκυψει ειναι αυτο που λεει ο τιτλος
αν δουλευε η κοπελα εκει, και υπαρχει ασυμβιβαστο στο δημοσιο, υπαρχει προβλημα..
αλλιως ειναι ρατσιστικο, και ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει στην προσωπικη του ζωη
Αν εργαζόταν, καλά έκαναν και την μάζεψαν, όπως πρέπει να μαζέψουν οποιοδήποτε άλλο μπάτσο - δημό.υπάλ - δάσκαλο - γιατρό βρίσκετε σε διπλή απασχόληση.
Αν όμως έκανε απλά την κάβλα της, τότε οι μαλάκες απλά είναι αισχροί ρατσιστές...