Δεν είναι κατάσταση αυτή..
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ BIKENET..
Τι θέλουν τώρα δλδ; Να κάνω 1 κλίΚ και να ρίξω όλο το internet κάτω;;;;;;;
...γαμωκατάσταση
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ BIKENET..
...γαμωκατάσταση
Σημασία δεν έχει πως πάει, αλλά πως το πάς!
Οχι οχι μην το κανεις αυτο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από _DaGaD_
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ BIKENET..
...γαμωκατάσταση
Τουλαχιστον ασε αυτο το site!!
Ήσυχα, βρε Λευτεράκο...Αρχικά δημιουργήθηκε από _DaGaD_
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ BIKENET..
...γαμωκατάσταση
...δε λες καλά που φιλοξενούμαστε και εδώ...![]()
Άντε, γράψε για τις πρόσφατες περιπέτειές σου και στα παιδιά του moto.gr...![]()
"Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά"
πάρ'της και την σύνταξη..θέλω καινούργια εξάτμιση. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
Το μαλακίσατε.....
Πάω να σπάσω στο ξύλο καμιά γριά....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Barchman
...δε λες καλά που φιλοξενούμαστε και εδώ...![]()
Κάποιοι άλλοι δεν ξεύρω που θα φιλοξενούνται σε λίγο...
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
ΑΡΝΟΥΜΑΙ..
..δε γράφω τπτ. Θέλω πίσω το bikenet..
Το μωβ φόντο με εμπνέει.. αυτο το γκρί εδω πέρα στο λαιμό μου κάθετε...
κι έχουμε και γαμάτα γαμώτικον
Εντάξει, ρε παίδες...
...ας μείνετε στην "τσίτα"...
...να "αρπάζεστε" με το παραμικρό...
Δεν καταλαβαίνω (και δε θέλω να με "διαφωτίσετε") γιατί δεν αξιοποιείτε αυτή την ενέργεια κάπου αλλού και όχι σε ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ διαξιφισμούς.
Να μην σας αρέσει ο "Α" ή ο "Β" είναι διακίωμά σας. Το να "χαλάτε" ένα ολόκληρο forum, είναι;
Και μη μου απαντήσει κάποιος περί "ελευθερίας της έκφρασης" και άλλες καραμέλες...
Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε από τα "κομπλεξιλίκια" ΜΑΣ, ειδικά σε έναν δημόσιο χώρο.
Και, ναι, έκανα λάθος. Είμαστε μέλη ΚΑΙ εδώ, πλέον. Άρα, συνεισφέρουμε ΚΑΙ εδώ. Η τροπή που πήραν δύο θέματα ΔΕΝ συνιστά χρήσιμη συνεισφορά παρά μοιάζει με "καταστροφολαγνεία". Όλα να τα διαλύουμε, όλα να τα καίμε...
Όχι, ρε γαμώτο...
"Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά"
Συγνώμη βρε Barchman, αλλά ..... τι να πώ?!!..........Αρχικά δημιουργήθηκε από Barchman
Εντάξει, ρε παίδες...
...ας μείνετε στην "τσίτα"...
...να "αρπάζεστε" με το παραμικρό...
Δεν καταλαβαίνω (και δε θέλω να με "διαφωτίσετε") γιατί δεν αξιοποιείτε αυτή την ενέργεια κάπου αλλού και όχι σε ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ διαξιφισμούς.
Να μην σας αρέσει ο "Α" ή ο "Β" είναι διακίωμά σας. Το να "χαλάτε" ένα ολόκληρο forum, είναι;
Και μη μου απαντήσει κάποιος περί "ελευθερίας της έκφρασης" και άλλες καραμέλες...
Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε από τα "κομπλεξιλίκια" ΜΑΣ, ειδικά σε έναν δημόσιο χώρο.
Και, ναι, έκανα λάθος. Είμαστε μέλη ΚΑΙ εδώ, πλέον. Άρα, συνεισφέρουμε ΚΑΙ εδώ. Η τροπή που πήραν δύο θέματα ΔΕΝ συνιστά χρήσιμη συνεισφορά παρά μοιάζει με "καταστροφολαγνεία". Όλα να τα διαλύουμε, όλα να τα καίμε...
Όχι, ρε γαμώτο...
................
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
![]()
Επιτέλους, κάποιοι απο μάς, είναι χαρούμενοι που δεν ανήκουν σε κάποιο φόρουμ, αλλά σε μία μεγάλη παρέα και οικογένεια μοτοσυκλετιστών.
Τώρα, αν κάποιοι, απλά ψάχνουν δικαιολογίες απλά για να τσακωθούν, ας κανουν ότι θέλουν. Μακρυά από μας.
Προσωπικά, θεωρώ φίλους μοτοσυκλετιστές, όλους, είτε γράφουν σε www.moto.gr είτε σε www.bikenet.gr , και αρνούμαι να σκεφτώ διαφορετικά.
Αν όμως σε ορισμένους, έστω και ελάχιστους, δεν αρέσει το χρώμα΄του συγκεκριμένου φόρουμ ή τα χνώτα όσων συμμετέχουν σ'αυτό, τότε με το καλό να αναστηλωθεί το bikenet και να επιστρέψουν εκεί που γουστάρουν. Μαγκιά τους.
Θα εξακολουθώ να τους θεωρώ φίλους-μοτοσυκλετιστές.
Τώρα, αν το θέμα όλο , το κάνετε για να ξεσπάσετε τα νεύρα σας, ή για χαβαλέ, πείτε μας το κι εμάς που δεν το ξέρουμε να γελάσουμε ή να κατανοήσουμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
.................
Προσωπικά, θεωρώ φίλους μοτοσυκλετιστές, όλους, είτε γράφουν σε www.moto.gr είτε σε www.bikenet.gr , και αρνούμαι να σκεφτώ διαφορετικά.
.................
Εεεεεεε ...
Με συγχωρειτε ... :wacko:
Το δευτερο link δεν δουλευει. Μηπως εχει γινει κανα λαθος ?:hypnotize
:rotflmao:
![]()
Πλάκα κάνω ρε.. αμέσως να με βουτήξετε..
τς τς τς...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εεεεεεε ...
Με συγχωρειτε ... :wacko:
Το δευτερο link δεν δουλευει. Μηπως εχει γινει κανα λαθος ?:hypnotize
Σου 'κανε καλό ο καθαρός αέρας εσένα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν αφήνεις τίποτα να περάσει στο ντούκου!
Κάνε και λίγο τα στραβά μάτια!
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΔΕΝ "φιλοξενηστε" !!!![]()
Ειστε ΜΕΛΗ!![]()
Τωρα αν εσεις νιωθετε αλλιως
Κι αυτο μπορω να το καταλαβω ...
σωστοοοοοοοος!!!![]()
![]()
![]()
εγω δε καταλαβαινω γιατι καποια μελοι του bikenet δεν ερχονται να πεταξουν μερικες απο τις κορυφαιες ατακες τους και εδω![]()
modivin kai pig!! που ειστε ρε? ελατε να πλακωθουμε λιγοοοοοο :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος