Πρέπει να προσέχουμε τι κάνουν και οι διάφοροι εργολάβοι γύρω μας, εκτός του να οδηγούμε κ να εστιάζουμε στον δρόμο.
Σήμερα, καθώς η ημέρα ήταν ράθυμη στο γραφείο και ο καιρός καλός, αποφάσισα να βρεθώ με φίλο από Λουτράκι, να πιούμε κανά καφέ.
Προτίμισα να πάω από ΕΟ, για να μην αργήσω, έχοντας στο μυαλό μου να γυρίσω από τα Βίλλια.
Περνάω τα διόδια και μετά από λίγο (500μ πριν από την έξοδο της Ν.Περάμου) και ενώ κινούμαι με περίπου 120 χλμ. βλέπω γερανό, ο οποίος εκτελούσε έργα παραπλεύρως της ΕΟ, να ανατρέπεται και να πέφτει πάνω στη καμπίνα βυτιοφόρου που κινείτο στη μεσαία λωρίδα. Με την σειρά του αυτό έπεσε στο διάζωμα παρασύροντας τις πινακίδες και αυτ/το κινούμενο στην αριστερή.
Ευτυχώς από το ΙΧ αποβιβάσαμε κ τους επιβάτες σώους.
Ο οδηγός του βυτίου δεν φαινόταν μέσα από τις τσακισμένες λαμαρίνες, απάντησε όμως στις φωνές μου....
Ελπίζω η ΠΥ να τον έβγαλε σώο.
Τελικά ποιός ελέγχει τον κάθε μάστορα που εκτελεί εργασίες? Ήταν ο γερανός κατάλληλος για το φορτίο του? Ήταν αρκετά τ'αντίβαρα; Ήταν, ήταν, ήταν...
ΣΚΑΤΑ....
Είμαι χάλια, ακόμα τρέμω και να πανε να γαμηθούν όλοι οι "χύμα στο κύμα" που αναλαμβάνουν εργασίες έχοντας μόνο το κόστος στο μυαλό τους (τα πάντα γύρω μας εκτελούνται βάσει ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΩΝ προσφορών και κανείς δεν τους ελεγχει)
ΣΚΑΤΑ!