Με το ποστ με τα 50ρικα θυμηθηκα κατι. Εχω ακουσει οτι μπορεις, οταν σου κοβουν κληση να πληρωσεις επιτοπου το προστιμο. ξερουμε αν ισχυει και τι προβλεπεται ?
Με το ποστ με τα 50ρικα θυμηθηκα κατι. Εχω ακουσει οτι μπορεις, οταν σου κοβουν κληση να πληρωσεις επιτοπου το προστιμο. ξερουμε αν ισχυει και τι προβλεπεται ?
spam-αρω το θεμα το ξερω, αλλα ποια διοδια?Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Ποιος στο πε αυτο ?
Τους Πατρινους που δεν πληρωσαν τα διοδια τους ειχαν παρει στο κυνηγι για πολλα χλμ , μεχρι που τους επιασαν ...![]()
Επεσε κυνηγι για αρνηση πληρωμης διοδιων? Τωρα που υποτιθεται τα διαχειριζεται ιδιωτης?
Για πες περισσοτερα αν δεν σου κανει κοπο![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
για ψαξτο λιγο καλυτερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
οταν εισαι μια παρεα και σας κανουν σημα και ξεκινησει ενας απο ολους να φυγει αν καθησεις μετα θα εχεις γερα μπλεξιματα μεχρι να αναγκαστεις να δωσεις καποιον...γ'αυτο φευγεις ειναι δεν ειναι επιλογη σου,αυτο εννοουσα και δεν βιωμα μου να ενεργο αβουλα και παθητικα στις αποφασης των αλλων αλλα καποιες φορες χρειαζεται...και σιγα δεν ημαστε και οι οδηγοι τις μοτοσυκλετας που κινουμαστε παντα με το οριο ταχυτητας κτλπ,κτλπ(και το οριο ταχυτητας ειναι πτεσμα στα υπολοιπα που γινονται καθημερινα...)...με προβληματιζει ομως που εμεινες σε αυτη μου την προταση και οχι σε εκεινη για την καταδιωξη στην εθνικη οδο...
και ΠΑΛι επιλογη σου δεν ειναι?![]()
Δεν ειναι επιλογη σου το οτι εισαι με παρεα φιλων/ αναβατων που ΔΕΝ σταματουν στο μπλοκο?
Δεν στα λεω με διαθεση ουτε να σου κανω μαθημα ουτε να σε πεισω για κατι...........απλα σαν μεγαλυτερος σου αρκετα (ειμαι βεβαιος) και εχοντας περασει, οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα, απο εκει που εισαι τωρα, θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις![]()
![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
το να παιζεις κυνηγητα με μπατσους δεν προτεινεται... στη κρητη(ηρακλειο) πριν χρονια τυπος με παπακι δε σταματησε σε σημα και τον πυροβολησαν(ενα απο τα πολλα παραδειγματα)...ισως σε καποιους, οπως κι εμενα οταν μου το 'παν, φανει εξεζητημενο σκηνικο..να ομως που συνεβει..και ναι, μπορει να ειναι "καλη φαση" να σε κηνυγησουν, και να ξεφυγεις, (γλιτωνοντας τα 300 ευρω αν δε φορας κρανος και θετοντας και αλλους σε κινδυνο με το τροπο που θα οδηγας για να ξεφυγεις..) αλλα άν,λεμε αν σε πιασουν,μετα το πουλο!θα τα πληρωσεις στο πολλαπλασιο.. κι εμενα ηταν μια περιοοδος καμια 10αρια χρονια πριν, πιτσιρικας με παπι, θορυβο η εξατμιση υπερκυβισμενο και τα λοιπα που με σταματουσαν σιγουρα 3 φορες τη βδομαδα..στο τελος με μαθανε και μου ελεγαν ακομα ν αλλαξεις εξατμιση;μηπως τουλαχιστον εβγαλες διπλωμα? χαχχαχαχαχαχα ωραιες εποχες...
α και δεν νομιζω οτι στη πληοψηφια τους οι ζηταδες ειναι κουλοι..![]()
εμενα παντως μια φορα που δεν σταματησα κρατησας την πινακιδα μου και μετα απο κανα μηνα ηρθαν απο το σπιτιβεβαια τους εδειξα τα χαρτια και δε μου ειπαν τιποτα...
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen
Καμία σχέσηΑρχικά δημιουργήθηκε από Don John
spam-αρω το θεμα το ξερω, αλλα ποια διοδια?
Επεσε κυνηγι για αρνηση πληρωμης διοδιων? Τωρα που υποτιθεται τα διαχειριζεται ιδιωτης?
Για πες περισσοτερα αν δεν σου κανει κοπο![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το κοντομάνικο δεν το σχολιάζω. Αλλά αν δε σε σταματάνε τα μπλόκα κάθε 10 μέτρα, θα σε σταματάει το κτμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
αγοραστε ενα κτμ με akrapovic χωρισ σιγαστηρα φυσικα καντε κανενα tatoo στα χερια (για καλοκαιρι μιλαμε που εισαι με κοντομανικο στισ κοντινεσ βολτες) βγαλτε πινακιδα φορεστε αυτο το κρανος και θα σασ σταματανε κα8ε 10 μετρα αν δε σε πανε μεσα στο πρωτο μπλοκο
Life begins at 45°.
Αν θες παντως να μη σε πολυσταματανε κανε ολα αυτα και κρεμα κι ενα καλασνικοφ χιαστη!!!αγοραστε ενα κτμ με akrapovic χωρισ σιγαστηρα φυσικα καντε κανενα tatoo στα χερια (για καλοκαιρι μιλαμε που εισαι με κοντομανικο στισ κοντινεσ βολτες) βγαλτε πινακιδα φορεστε αυτο το κρανος και θα σασ σταματανε κα8ε 10 μετρα αν δε σε πανε μεσα στο πρωτο μπλοκο
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Το κοντομάνικο δεν το σχολιάζω. Αλλά αν δε σε σταματάνε τα μπλόκα κάθε 10 μέτρα, θα σε σταματάει το κτμ.
να το σχολιασεις ....... λεσ και εσυ δεν εχεισ οδηγησει με κοντομανικο ποτε μηχανη ...........:a31:
ασχολιαστο αυτο που λεσ για τα κτμ
Και κοντομάνικο έχω βάλει και βερμούδα, αλλά δε βγήκα ποτέ να πω "για καλοκαιρι μιλαμε που εισαι με κοντομανικο στισ κοντινεσ βολτες". Δεν το κάνουν όλοι και σίγουρα δε θεωρείται στάνταρ επειδή είναι καλοκαίρι. Ένιγουει, εκτός θέματος, απλά επειδή ήθελες εξηγήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
να το σχολιασεις ....... λεσ και εσυ δεν εχεισ οδηγησει με κοντομανικο ποτε μηχανη ...........:a31:
ασχολιαστο αυτο που λεσ για τα κτμ
Life begins at 45°.
Γιααααα εξηγησε κι΄αυτο για τα ΚΤΜ αν δε σου κανει κοπο....Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Και κοντομάνικο έχω βάλει και βερμούδα, αλλά δε βγήκα ποτέ να πω "για καλοκαιρι μιλαμε που εισαι με κοντομανικο στισ κοντινεσ βολτες". Δεν το κάνουν όλοι και σίγουρα δε θεωρείται στάνταρ επειδή είναι καλοκαίρι. Ένιγουει, εκτός θέματος, απλά επειδή ήθελες εξηγήσεις.![]()
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Και κοντομάνικο έχω βάλει και βερμούδα, αλλά δε βγήκα ποτέ να πω "για καλοκαιρι μιλαμε που εισαι με κοντομανικο στισ κοντινεσ βολτες". Δεν το κάνουν όλοι και σίγουρα δε θεωρείται στάνταρ επειδή είναι καλοκαίρι. Ένιγουει, εκτός θέματος, απλά επειδή ήθελες εξηγήσεις.
φιλαρακι κουβεντα κανουμε ...... και ηταν απλωσ μια εκφραση το οτι εισαι με κοντομανικο στισ κοντινεσ βολτεσ ο καθενασ φοραει οτι θελει .
χτυπα την μιζα μηπωσ και ξεκολησει και σταματα να ασχολησε με τισ λεπτομεριεσ
Μάθε να μιλάς. Ξέρω κι εγώ να παίζω αυτό το παιχνίδι και δε θα σου αρέσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
:a31:
χτυπα την μιζα μηπωσ και ξεκολησει
@950dim: Σταματήστε να ψαρώνετε. Ξέρετε τι αγοράσατε, ξέρετε ότι σας πειράζει όλος ο κόσμος. Δε χρειάζεται ανάλυση.
Ον τόπικ, πάντως και ενώ κυκλοφορώ εδώ και καιρό με XT, δε με έχουν σταματήσει ποτέ. Επειδή φαίνομαι προβλεπόμενος. Με το RR έχω σταματήσει 6-7 φορές (σε Ζητάδες) και δε με έχουν γράψει ποτέ.
Αν αποφασίσεις να φύγεις από μπλόκο, 1ον πρέπει να είσαι αποφασισμένος ότι δε θα σταματήσεις ΠΟΥΘΕΝΑ και 2ο ΔΕ φοράς πινακίδα. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά χαζό.
Life begins at 45°.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
[B]Μάθε να μιλάς. Ξέρω κι εγώ να παίζω αυτό το παιχνίδι και δε θα σου αρέσει.
σκιαχτηκα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: