Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 79

Θέμα: Τι λέμε για να πάρουμε μηχανή? (γονείς κ.α)

Αδερφε... αμα περιμενεις να σου το κανουν δωρο (αυτο καταλαβα εγω) ξεχνα το!
    Αμα ειχες τωρα τα χρηματα που σου λειπουν ουτε που θα ανοιγες τετιο θεμα, θα ειχες αλλο "αερα-μαγκια" σχετικα με το τι θα πουν, γι αυτο οικονομιες και υπομονη.

Και μη το συζητας καθολου, μη λες τιποτα σε κανεναν, μαζεψε λεφτα και βουρ για το γκαζι... απλα υπομονη.

Παρεπιπτόντως ξαναδιάβασα όλο το θρεντάκι του ντολμά, απλά κορυφή...

Το να έχουν και δίκιο και άδικο οι γονείς παίζει πολύ σοβαρά σαν σενάριο.
    Αυτό όμως είναι άλλο κεφάλαιο.
    Όποιος θέλει μηχανή απλά την αγοράζει φίλε μου, βρίσκει τα χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο και την αγοράζει, τέλος.
    Οι ενδοιασμοί και η αναποφασιστικότητα σημαίνουν πως δεν το θέλεις ή δεν είσαι έτοιμος ακόμη.

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    βρίσκει τα χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο
    http://www.hiphop.gr/forum_topic/224836/1

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

ti leme gia na paroume mixani?

- καλημερα, θα ηθελα μια μηχανη.
    (αφου εχεις μπει σε μαγαζι που πουλαει μηχανες)

:wacko:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

wraia katalava. oi goneis kuriws oi manades pote den theloun kai to mono pou mporeis na kaneis na tin pareis kai na skaseis miti sto spiti me auti.
    upomoni miso me enamisi xrono akoma wste na mporw na tin suntirw kai apo monos mou kai tha tin parw

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostaspax
    wraia katalava. oi goneis kuriws oi manades pote den theloun kai to mono pou mporeis na kaneis na tin pareis kai na skaseis miti sto spiti me auti.
    upomoni miso me enamisi xrono akoma wste na mporw na tin suntirw kai apo monos mou kai tha tin parw
    Τωρα το καταλαβες οτι οι μαναδες δεν θελουν να καβαλαμε τα διαολια?
    Αυτο ειναι αυτονοητο ρε μεγαλε, και 40 χρονων να φτασεις παντα γονεις σου θα ειναι και θα ανυσηχουν για σενα, κι εμενα η μανα μου οποτε με βλεπει με κρανος και μπουφαν με ζαλιζει, ωραια τι να κανω δηλαδη να κατσω σπιτι να πλεκω, δες το κι ετσι το πραμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
    Τωρα το καταλαβες οτι οι μαναδες δεν θελουν να καβαλαμε τα διαολια?
    Αυτο ειναι αυτονοητο ρε μεγαλε, και 40 χρονων να φτασεις παντα γονεις σου θα ειναι και θα ανυσηχουν για σενα, κι εμενα η μανα μου οποτε με βλεπει με κρανος και μπουφαν με ζαλιζει, ωραια τι να κανω δηλαδη να κατσω σπιτι να πλεκω, δες το κι ετσι το πραμα.
    elega mipws uparxei tipota mou na min mporei na sou apantisei kai na pei ok parto. kati pou kai as min thelei me auto pou tha pw na min mporei na mou pei min to parw

Παλαιό μέλος
    πριν απο τα 16 0 δικος μου τοβλεπα πως ηθελε δικο του,στα 16 βγαλαμε διπλωμα πηραμε μπουφαν κρανος και του το πηρα!ακομα η μανα του και γυναικα μου δεν τοχει ξεπερασει....και εγω[απο μεσα μου] οποτε το καβαλαει μεχρι να επιστρεψει χανω κατι χρονακια απο την ζωη μου...καλητερα να καβαλαει το δικο του παρα του φιλου.
    αλλα βρε παιδι μου ο δικος μου ηταν 16 και εσυ στα 20 ακομα δεν........
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    πριν απο τα 16 0 δικος μου τοβλεπα πως ηθελε δικο του,στα 16 βγαλαμε διπλωμα πηραμε μπουφαν κρανος και του το πηρα!ακομα η μανα του και γυναικα μου δεν τοχει ξεπερασει....και εγω[απο μεσα μου] οποτε το καβαλαει μεχρι να επιστρεψει χανω κατι χρονακια απο την ζωη μου...καλητερα να καβαλαει το δικο του παρα του φιλου.
    αλλα βρε παιδι μου ο δικος μου ηταν 16 και εσυ στα 20 ακομα δεν........

exw ena xt125. alla thelw ena xt660. ekei einai pou den me afinoun. oute stin arxi ithele (i mana mou) to 125 alla tis eipa kati vlakeies kai tis to efera spiti kai telos. auto tha kanw kai twra

Παλαιό μέλος
    θα πεις τι ειναι πιο επικυνδηνο η γυναικα η η μηχανη?θα σου πει και ειδικα ο πατερα σου η γυναικα!οποτε απαντας τοσο καιρω καβαλαω γυναικα και δεν εχω παθει τιποτα παω να παρω και μηχανη που ειναι ακινδυνη!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    δινεις προκαταβολη μεγαλη ωστε να σκεφθουν αν κανεις τωρα πισω πανε τα λεφτακια οποτε ερχονται οι δικοι σου και στην ασημωνουν στο μαγαζι που θα την παρεις!εγω ετσι εκανα στα 16 μου!στα 18 μεγαλωσα μουπαν και εχω μυαλο να κανω οτι νομιζω το σωστο!
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostaspax
    elega mipws uparxei tipota mou na min mporei na sou apantisei kai na pei ok parto. kati pou kai as min thelei me auto pou tha pw na min mporei na mou pei min to parw
    Σαν φιλαρακι θα σου μιλησω.....

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!!!

Αυτη την εποχη τα σκοτωνουνε κι ολας, θα βρεις σε καλη τιμη.

την αγοράζεις και πας κάτω από το σπίτι χωρίς να τη δούνε.
    μπαίνεις μέσα και τους ανακοινώνεις με θάρρος πως είσαι GAY και πολύ
    ερωτευμένος.

μόλις σηκωθούν από τη λιποθυμια καβαλας τη μηχανη σου μπροστα τους
    και φευγεις ,

κανεις τους δε θα εχει διαθεση να σε ρωτησει τι και πως για τη μηχανη!!!

δλδ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ!!!

h apotelesmatikoterh lysh einai ayth

http://www.youtube.com/watch?v=WRIB2LBYpMk

http://www.moto.gr/forums/showthread...0&pagenumber=1

kai ayto sticky kai copy paste gia opoion ksanarwthsei ti napei sthn mama toy gia na tou parei mixanaki...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
    από el_hymador στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2007, 11:44
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2007, 20:09
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 22:42
  4. Τί λέμε τωρα για οδήγηση...
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 09:18
  5. για να δειτε τι τραβαμε για σας....
    από nikou στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ