Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: μετα το "διάγγελμα"

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Γιατί ρε παιδιά? Ωραία δεν τα είπε?

ΘΑ τα πάρει από τους «έχοντες και κατέχοντες» ο …Robin Giorgakis Hood και θα τα δώσει στους φτωχούς …
    Άν του τα δώσουν αυτοί...
    ΘΑ φορολογήσει τους μεγαλομετόχους
    Αν δεν αρχίσουν τους εκβιασμούς για απολύσεις μείωση μισθών κ.α.
    ΘΑ φορολογήσει τις offshore
    Αν καταφέρει και τις βρει
    ΘΑ φορολογήσει γενικώς τους … νταβαντζηδες..(ρε τι μου θυμίζει???)
    Αν δεν τον εκβιάσουν και του τα πάρουν πολλαπλάσια αντί να δώσουν
    ….

Η Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής.........................Πάρτε και νέους φόρους για να πέσετε.
    Με την υπογραφή Τζέφρυ.

Ο γιωργάκης εχθές κύρηξε και επίσημα την έναρξη του καρναβαλιού.

Αν τα μέτρα που θα πάρουν για να βγούμε από την ''κρίση'' είναι αυτά που ανακοίνωσε πολύ φοβάμαι πως φάγαμε πακέτο για πάρα πολλά χρόνια.

Τελικά η σκηνοθετημένη κρίση απέδωσε καρπούς, αφαίρεση όλων των εργατικών κεκτημένων, ασυλία στους κλέφτες και στα λαμόγια και επιστροφή στην ανεργία και την οικονομική δυσπραγία του 1950-1960.

Για μένα στα @@ μου, έζησα τα περισσότερα από όσα ήθελα να ζήσω, για τα μόνα που στενοχωριέμαι είναι για τα παιδιά μας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Οι εξαγγελίες είναι ένα πράγμα
    Η εφαρμογή ένα άλλο τελείως διαφορετικό

Πολλά ΘΑ για δήθεν εξυγίανση, πάταξη φοροδιαφυγής, καταπολέμιση ανισοτήτων και άλλα παρόμοια χαριτωμένα ακούμε (τι πρωτότυπο...), αλλά αυτά είναι ΘΑ...Το πως, πότε και με τι μορφή και αποτέλεσμα θα εφαρμοστούν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και εκεί πάντα ήταν η καυτή πατάτα...

Από την άλλη, τα καθαρά εισπρακτικά μέτρα (έμμεσοι φόροι) ισχύουν από χθές...

Βοήθειά μας

Ρε , είναι γαμ@ τα παιδιά ο Giorgos….
    Θα βρει λύσεις για τα πάντα…

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	papandreoufounta.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	22,6 KB 
ID:	187701

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Ο γιωργάκης εχθές κύρηξε και επίσημα την έναρξη του καρναβαλιού.

μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Τον τελευταιο καιρο, έχω άκουσει και διαβάσει διάφορα. Στην ουσία όμως όλα αυτά ειναι αφορισμοί και εκ των προτέρων γνώση ότι τα πάντα θα αποτυχουν και μάλιστα γελάμε κιόλας με αυτό. Λοιπόν ή έχουμε γεμίσει mendalist στην χώρα αυτή που γνωρίζουν το μέλλον ή γεμίσαμε τρελούς που βλέπουν τον γκρεμό να έρχεται και γελάνε...

Θυμάστε τα Lemmings? εκεινα τα μικρά ζωάκια στην Φινλανδία που προχωρουσαν προχωρουσαν για να βρουν φαγητό και όταν έφταναν στην θάλλασα αυτα συνέχιζαν να προχωράνε αυτοκτονώντας?? Αυτο ακριβώς μου θυμίζουμε.
    Πουθενά και απο κανέναν δεν άκουσα πρέπει να κάνουμε αυτό και αυτό.

Ωραία υπάρχει φοροδιαφυγή.
    Αρα πρέπει να βγουν έξω να τα μαζέψουν. Ομως οι εφοριακοί τα παίρνουν (εχω πληρώσει και εγώ ουκ όλιγα). Αρα τους εφοριακούς δεν τους πάμε...τι κάνουμε? Η προσλαμβάνουμε και άλλους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι θα ειναι αδιάφθοροι...μα τις λες τωρα ρε φίλε εδώ λέμε να τους μειώσουμε. Η να τα δώσουμε σε ιδιωτικές εταιρείες να τα εισπράξουνν....ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??? δεν έχεις ακούσει για τις εισπρακτικές εταιρείες?? Αρα λοιπόν δεν μας αρέσει καμμια απο τις δυο υπαρκτές και άμεσες λύσεις. Η φοροδιαφυγή παραμένει.

Να βγουν λίστες με τους φοροφυγάδες...τους μεγαλοκεφαλαιούχους...Μα τι λέτε τώρα κύριε...εδω υπάρχει η προστασία των προσωπικών δεδομένων...Ουτε αυτό λοιπόν μπορεί να γίνει, γιατί αν γίνει στους μεγάλους θα βρουν πάτημα να καταπατήσουν και τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μας....μπρρρρρρρρ....

Αν απείλησουμε τους εργοστασιάρχες θα απειλήσουν με απολύσεις...Ναι διότι αυτοί που θα απειλήσουν έχουν να πληρώσουν τους εργατές κανένα εξάμηνο αρα τους βολεύει...τι ειναι καλύτερο να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι η να μην δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι??

Τελικα....αν δεν πονέσω εγώ, δεν πονέσεις εσυ, δεν πόνεσει ο άλλος που τα έφαγε.....απλά με ένα ευχέλαιο θα το σώσουμε? Αν ειναι να πάμε ολοι μαζί στις εκκλησίες και να γονατίσουμε παρακαλώντας τον φιλέσπλαχνο ΘΕΟ να μας λυπηθεί...

Να δουμε κανέναν στην φυλακή?? να τον δουμε...θα έχουμε κερδίσει κάτι ??? τιποτα παραπάνω απο ηθικη ικανοποιήση
    Να φορολογηθουν ολοι?? να φορολογηθουν ολοι αλλα και η εκκλησια μαζί
    Να κοπουν τα επιδοματα?? να κοπουν γιατι εγώ δουλεύω 14-16-18 ώρες και Δ.Υ. 4 με το ζορι

Αυτα τα ολιγα.....αντε να ακουσε και καμμια πρόταση....

Εγω θα σας πω ενα ονομα...Καλλικράτης....και σκεφτείτε μέσα απο αυτο το ονομα τι αναπτυξη μπορει να δημιουργησει στην περιφέρεια....με πολλους τρόπους...
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ....

Εγω θα σας πω ενα ονομα...Καλλικράτης.....
    εγω θα σου πω ενα αλλο που ξεκιναει και αυτο απο ''Κα''

ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω θα σου πω ενα αλλο που ξεκιναει και αυτο απο ''Κα''

ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ

Σε κάποιες περιφέρεις (κυρίως της Κρήτης) έχει επιφέρει ήδη ανάπτυξη…

αυτο ειναι απαξιωση και οχι λυση...σκεψου λιγακι τι αναγκες θα υπαρχουν για οργανωση...ελεγχο...διαφανεια...και παροχη υπηρεσιων σε δημους μεγαλυτερους των 300000 κατοικών...και δικτύωση ολων αυτων..Σκεψου ποσες θέσεις εργασιας δημιουργουνται για να καλυψουν αυτες τις αναγκες και ποσο ποιο ανοιχτα μπορουν να ειναι ολα στους πολιτες

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τον τελευταιο καιρο, έχω άκουσει και διαβάσει διάφορα. Στην ουσία όμως όλα αυτά ειναι αφορισμοί και εκ των προτέρων γνώση ότι τα πάντα θα αποτυχουν και μάλιστα γελάμε κιόλας με αυτό. Λοιπόν ή έχουμε γεμίσει mendalist στην χώρα αυτή που γνωρίζουν το μέλλον ή γεμίσαμε τρελούς που βλέπουν τον γκρεμό να έρχεται και γελάνε...

Θυμάστε τα Lemmings? εκεινα τα μικρά ζωάκια στην Φινλανδία που προχωρουσαν προχωρουσαν για να βρουν φαγητό και όταν έφταναν στην θάλλασα αυτα συνέχιζαν να προχωράνε αυτοκτονώντας?? Αυτο ακριβώς μου θυμίζουμε.
    Πουθενά και απο κανέναν δεν άκουσα πρέπει να κάνουμε αυτό και αυτό.

Ωραία υπάρχει φοροδιαφυγή.
    Αρα πρέπει να βγουν έξω να τα μαζέψουν. Ομως οι εφοριακοί τα παίρνουν (εχω πληρώσει και εγώ ουκ όλιγα). Αρα τους εφοριακούς δεν τους πάμε...τι κάνουμε? Η προσλαμβάνουμε και άλλους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι θα ειναι αδιάφθοροι...μα τις λες τωρα ρε φίλε εδώ λέμε να τους μειώσουμε. Η να τα δώσουμε σε ιδιωτικές εταιρείες να τα εισπράξουνν....ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??? δεν έχεις ακούσει για τις εισπρακτικές εταιρείες?? Αρα λοιπόν δεν μας αρέσει καμμια απο τις δυο υπαρκτές και άμεσες λύσεις. Η φοροδιαφυγή παραμένει.

Να βγουν λίστες με τους φοροφυγάδες...τους μεγαλοκεφαλαιούχους...Μα τι λέτε τώρα κύριε...εδω υπάρχει η προστασία των προσωπικών δεδομένων...Ουτε αυτό λοιπόν μπορεί να γίνει, γιατί αν γίνει στους μεγάλους θα βρουν πάτημα να καταπατήσουν και τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μας....μπρρρρρρρρ....

Αν απείλησουμε τους εργοστασιάρχες θα απειλήσουν με απολύσεις...Ναι διότι αυτοί που θα απειλήσουν έχουν να πληρώσουν τους εργατές κανένα εξάμηνο αρα τους βολεύει...τι ειναι καλύτερο να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι η να μην δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι??

Τελικα....αν δεν πονέσω εγώ, δεν πονέσεις εσυ, δεν πόνεσει ο άλλος που τα έφαγε.....απλά με ένα ευχέλαιο θα το σώσουμε? Αν ειναι να πάμε ολοι μαζί στις εκκλησίες και να γονατίσουμε παρακαλώντας τον φιλέσπλαχνο ΘΕΟ να μας λυπηθεί...

Να δουμε κανέναν στην φυλακή?? να τον δουμε...θα έχουμε κερδίσει κάτι ??? τιποτα παραπάνω απο ηθικη ικανοποιήση
    Να φορολογηθουν ολοι?? να φορολογηθουν ολοι αλλα και η εκκλησια μαζί
    Να κοπουν τα επιδοματα?? να κοπουν γιατι εγώ δουλεύω 14-16-18 ώρες και Δ.Υ. 4 με το ζορι

Αυτα τα ολιγα.....αντε να ακουσε και καμμια πρόταση....

Εγω θα σας πω ενα ονομα...Καλλικράτης....και σκεφτείτε μέσα απο αυτο το ονομα τι αναπτυξη μπορει να δημιουργησει στην περιφέρεια....με πολλους τρόπους...
    Αν...λεμε αν...

Ο Χ πρωθυπουργος, δικτατορας, σατραπης (οτι θελετε βαλτε) καταργουσε την βουλευτικη ασυλια, ξεσκονιζε τις καταχωνιασμενες υποθεσεις των σκανδαλων και μετετρεπε τις αποφασεις "δεν εγινε τιποτα" σε "μεσα με συνοπτικες διαδικασιες", αν η Χ κυβερνηση εχωνε μεσα 5-6 μεγαλοβιομηχανους για αρχη, αν βρισκαν τις offshore και τις ξεσκιζανε, τοτε να ειστε σιγουροι οτι αυτη η κυβερνηση θα επερνε ενα 65% χαλαρα και θα τους γ@μουσε ολους με πανηγυρικο τροπο...αυτο δεν περιμενουμε ολοι;

5.000 και 10.000 ανθρωποι στο δρομο επειδη απειλει ο μεγαλιοβιομηχανος με απολυσεις δεν ειναι τιποτα...μια χαρα βολευονται σε νεες θεσεις εργασιας αν υπαρχει σοβαροτητα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αν...λεμε αν...

Ο Χ πρωθυπουργος, δικτατορας, σατραπης (οτι θελετε βαλτε) καταργουσε την βουλευτικη ασυλια, ξεσκονιζε τις καταχωνιασμενες υποθεσεις των σκανδαλων και μετετρεπε τις αποφασεις "δεν εγινε τιποτα" σε "μεσα με συνοπτικες διαδικασιες", αν η Χ κυβερνηση εχωνε μεσα 5-6 μεγαλοβιομηχανους για αρχη, αν βρισκαν τις offshore και τις ξεσκιζανε, τοτε να ειστε σιγουροι οτι αυτη η κυβερνηση θα επερνε ενα 65% χαλαρα και θα τους γ@μουσε ολους με πανηγυρικο τροπο...αυτο δεν περιμενουμε ολοι;

5.000 και 10.000 ανθρωποι στο δρομο επειδη απειλει ο μεγαλιοβιομηχανος με απολυσεις δεν ειναι τιποτα...μια χαρα βολευονται σε νεες θεσεις εργασιας αν υπαρχει σοβαροτητα...

μα το προβλημα ρε γμτ σε αυτην την χωρα ειναι να παρει καποιος 65%????

εμενα δεν με νοιαζει αυτο...

με νοιαζει αυτος που δεν θα σκεφτει το πολιτικο κοστος...και θα κανει τα παραπανω και ας κανουν και αποπειρες εναντιον του....αρκει να τους μαζεψει

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αν...λεμε αν...

5-6 ειναι οι μεγαλοβιομήχανοι σε όλη την Ελλαδα... Αν ειναι να τους βάλουμε και φυλακη...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    μα το προβλημα ρε γμτ σε αυτην την χωρα ειναι να παρει καποιος 65%????

εμενα δεν με νοιαζει αυτο...

με νοιαζει αυτος που δεν θα σκεφτει το πολιτικο κοστος...και θα κανει τα παραπανω και ας κανουν και αποπειρες εναντιον του....αρκει να τους μαζεψει
    εννοουσα οτι θα εχει τη συμπαρασταση του κοσμου...το πολιτικο κοστος ειναι μια γελοιοτητα που την υπολογιζουν τα λαμογια του "στο τσακ εκανα αυτδυναμια"

αυτο ειναι απαξιωση και οχι λυση...σκεψου λιγακι τι αναγκες θα υπαρχουν για οργανωση...ελεγχο...διαφανεια...και παροχη υπηρεσιων σε δημους μεγαλυτερους των 300000 κατοικών...και δικτύωση ολων αυτων..Σκεψου ποσες θέσεις εργασιας δημιουργουνται για να καλυψουν αυτες τις αναγκες και ποσο ποιο ανοιχτα μπορουν να ειναι ολα στους πολιτες
    Απλά να θυμίσω ότι Πολεοδομίες , γραφεία αδειοδότησης (και ελέγχου) βιοτεχνιών-βιομηχανιών ανήκουν εδώ και χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι τυχαίο ότι διαφθορά εκεί ξεκινά απ' τους διευθυντές και καταλήγει στους κλητήρες?

Φίλε caesarsk, αυτό που γράφεις παραπάνω είναι ευχολόγιο, όχι υλοποιήσιμη πρόταση. Ξέρουμε όλοι, ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν όσο όμορφα τα περιγράφεις.

Και όχι, το να μπει κάποιος φυλακή από τα λαμόγια που φάγαν δημόσιο χρήμα, δεν είναι μόνο ηθική ικανοποίηση για τους υπόλοιπους.
    Είναι ένα μάθημα για επίδοξα λαμόγια, αλλά και αποκατάσταση του κοινού περί δικαίου αισθήματος όλων αυτών που τραβούν καθημερινά το κουπί για το μεροκάματο.

Με καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, Θανάσης

Υ.Γ. Αυτό το "Ο Γιώργος άνοιξε επίσημα το καρναβάλι " είναι η καλύτερη ατάκα που άκουσα-διάβασα για τα νέα μέτρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
    Απλά να θυμίσω ότι Πολεοδομίες , γραφεία αδειοδότησης (και ελέγχου) βιοτεχνιών-βιομηχανιών ανήκουν εδώ και χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι τυχαίο ότι διαφθορά εκεί ξεκινά απ' τους διευθυντές και καταλήγει στους κλητήρες?

Φίλε caesarsk, αυτό που γράφεις παραπάνω είναι ευχολόγιο, όχι υλοποιήσιμη πρόταση. Ξέρουμε όλοι, ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν όσο όμορφα τα περιγράφεις.

Και όχι, το να μπει κάποιος φυλακή από τα λαμόγια που φάγαν δημόσιο χρήμα, δεν είναι μόνο ηθική ικανοποίηση για τους υπόλοιπους.
    Είναι ένα μάθημα για επίδοξα λαμόγια, αλλά και αποκατάσταση του κοινού περί δικαίου αισθήματος όλων αυτών που τραβούν καθημερινά το κουπί για το μεροκάματο.

Με καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, Θανάσης

Υ.Γ. Αυτό το "Ο Γιώργος άνοιξε επίσημα το καρναβάλι " είναι η καλύτερη ατάκα που άκουσα-διάβασα για τα νέα μέτρα!
    Ευχολογιο φιλε μου δεν ειναι οταν υπαρχει επισημη προταση...και συγκεκριμενο πλαισιο....δυστυχως δεν μπορω να σου πω λεπτομερειες αυτην την στιγμη....το μονο που θα σου πω ειναι οτι αυτο ακριβως θα φυγει η δυναμη απο τους διευθυντες και κλητηρες των δημων...και με το νεο συστημα τα παντα θα ειναι στον αερα του δικτυου εχοντας προσβαση ο καθενας σε αυτα, και οχι μονο ο Τριανταφυλοπουλος.

Τωρα οσον αφορα τα λαμογια...πιστεψε με....για να εισαι λαμογιο δεν ψαρωνεις επειδη μπηκε φυλακη ενα αλλο λαμογιο...αντιθετως το βλεπεις σαν ευκαιρια....

Και φυσικα αντιπαραθεση δεν μπορει να υπαρχει μεσα στον internet

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μετα το σερβις. :confused:
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 14:36
  2. Τι λεει το κάθε ζώδιο μετά το sex...
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 08:14
  3. Ti Λεει Καθε ... Μετα Το Sex?
    από monstermind στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ