Έχετε χάσει λίγο τη μπάλα και πάει για προσωπική αντιπαράθεση. Ηρεμήστε..
Έχετε χάσει λίγο τη μπάλα και πάει για προσωπική αντιπαράθεση. Ηρεμήστε..
safety doesn't happen by accident
ταλιμπανΑρχικά δημιουργήθηκε από Savior
Δεν είμαι ούτε πράκτορας, ούτε ρατσιστής. Εσύ τι είσαι;
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
δεν ξερω ολες τις θεσεις που εχουν γραφτει,
αλλα απο τοτε ειναι ρατσιστικο να θελει καποιος να ξεκουμπηστει ο αμερικανικος στρατος απο την ελλαδα?
οι αμερικανοι εχουν το δικαιωμα να ερχοντε εδω να κανουν διακοπες, να ζουν, και οτι αλλο θελουν,
αλλα το να εχουν πολεμικες βασεις εδω, και να πετανε απο ελλαδα για να πανε να σκοτωσουν παιδια και αμαχους δεν εχουν το δικαιωμα..
ΕΞΩ λοιπον βασεις στρατος και πρακτορες
ενταξυ την καναμε την επανασταση σημερα, παμε για δουλεια τωρα![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Με το ιντερνετ ευκολα βρισκεις τα στοιχεια...........τα επισημα των αμερικανικων αρχων......(βεβαια συμπεριλαμβανουν σε αυτα και τα γλεντια που εκαναν οι ελληνες ''ως διαταραξη ησυχιας'' ενω ας πουμε οι σουηδοι δεν καναν γιορτες....) γι αυτο τα στοιχεια δεν λενε παντα αληθειαΑρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
με ρωτας για να με πεισεις?ενηλικας ειμαι και εχω διαμορφομενη αποψη!και για να σου απαντησω ναι αμφισβητω τα στοιχεια,την πηγη,τον σκοπο,τον χρονο την πολιτικη κατασταση της εμφανισης των στοιχειων που διαμορφωσαν τα στοιχεια που επικαλεισαι!
οι Έλληνες ναι ήταν από τους πρώτους σε εγκληματικότητα, αλλά μόνο στα αστικά,Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Με το ιντερνετ ευκολα βρισκεις τα στοιχεια...........τα επισημα των αμερικανικων αρχων......(βεβαια συμπεριλαμβανουν σε αυτα και τα γλεντια που εκαναν οι ελληνες ''ως διαταραξη ησυχιας'' ενω ας πουμε οι σουηδοι δεν καναν γιορτες....) γι αυτο τα στοιχεια δεν λενε παντα αληθεια
δηλαδή καβγάδες στα καφενεία, διατάραξη κοινής ησυχίας, κλπ...
όχι κλοπές βιασμοί και γενικά εγκλήματα...
Αυτό γινόταν γιατί υπήρχε ανθελληνικό κλίμα στον τύπο
της εποχής και γενικά βόλευε να ρίχνουν τα άπλυτα τους κάπου...
Με τους Ιταλούς δεν μπορούσαν να τα βάλουν γιατί από την μία τα είχαν κάνει πλακάκια και έτρωγαν όλοι μαζί,
και από την άλλη όποιος έμπαινε στον δρόμο τους τον έκαναν κοματάκια...
Μετά το Όχι του '40 το βούλωσαν και από εγκληματίες
γίναμε ήρωες...
καλό είναι λοιπόν να τα λέμε όλα και όχι να παραπληροφορούμε...
Αμερικανάκια, τι να πει κανείς...
Made in Greece...
ναι........την χρειαζονται.Οπως στο πολεμο με τη σερβια που περασαν απο θεσσαλονικη και οδικως κοσοβο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Savior
Με το ζόρι τις έβαλαν τις βάσεις εδώ;
Το ιδιο εγινε με οτσαλαν......σιγα μην τολμησουν να πουν οχι σε τιποτα στους αμερικανους
και ως γνωστον οι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες
αυτοι ειναι μαυροι (κλπ) δεν μας σεβονται (κλπ)
και η παιδικη χαρα στον αγ παντελεημονα (ειρωνεια το ονομα της πλατειας) αυτοκλειδωθηκε
και τωρα που βγαλαμε απο το εφετειο τους μεταναστες αυτοι εξαφανιστηκαν
και ειναι καλυτερο ενα δημοσιο κτιριο να ρημαζει εγκατελελλειμενο απο το να στεγαζει καποιους ταλαιπωρους
οχι οι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες. αυτοι βρωμανε
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
και η παιδικη χαρα στον αγ παντελεημονα (ειρωνεια το ονομα της πλατειας) αυτοκλειδωθηκε
και ειναι καλυτερο ενα δημοσιο κτιριο να ρημαζει εγκατελελλειμενο απο το να στεγαζει καποιους ταλαιπωρους
Ρε οι έλληνες είναι τα καλύτερα παιδιά λέμε...
:a31::a31::a31::a31::a31:
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
φιλε μου καλε σκεψου λιγο πως εχουμε φερθει σε ολους τους αλλοδαπους η πλειοψηφια των ελληνων,ποσο φιλοξενα και που απο το υστερημα μας προσφεραμε και προσφερουμαι οτι μπορουμαι.επειδη ζω στην περιοχη του αγ παντελεημονα η παιδικη χαρα κλειστηκε απο γονεις το βραδυ για να μην βρισκουν συριγγες το πρωι τα παιδια και εγεινε αγωνας ωστε στο χωρο να παιζουν ανηλικα παιδια και ελληνων και αλλοδαπων και οχι να γεινονται διαφορα νταραβερια παρανομουντων!πρεπει να ξερουμαι και να εχουμαι γνωση και προσωπικη εμποιροια για να ειμαστε απολυτοι οπως εισαι εσυ!δημοκρατια ειναι να σεβομαστε τα δικαιωματα των αλλων και σταματανε τα δικαιωματα μας οταν αρχιζουν των αλλων!!!!!εχουμαι δικαιωμα και εμεις οι ελληνες να περπαταμε στο δρομο μαζι με τους αλλοδαπους με τις οικογενοιες μας οποιαδηποτε ωρα και στιγμη και οχι μονο αυτοι.....θεε μου που καντατησαμε .....γιατι δεν τους επαιρνες σπιτι σου αυτους που ηταν στο εφετειο?Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
καλαματιανος
Επειδη διαβάζω διάφορα σχόλια υπέρ των ΛΑΘΡΟμεταναστών παρακαλώ αν μπορώ να θέσω δύο ερωτήσεις .
1. Σε χώρες όπως Αφγανιστάν,Πακιστάν και λοιπές <δημοκρατίες>, αν κάποιος εγκληματίας θέλει να βγεί απο τη χώρα του γιατι καταζητείται και έρθει ζητώντας άσυλο απο την Ελλάδα ποιος είναι σε θέση να γνωρίζει το παρελθόν και τα εγκλήματα που διέπραξε? Κανείς γιατί δηλώνει ότι θέλει έτσι δεν είναι ? (το γνωρίζω απο προσωπική μαρτυρία)
2. Σε μία χώρα 10 εκατομυρίων και μικρής έκτασης ποιό είναι το όριο εισαγωγής μεταναστών?
Εγω που είμαι υπερανρθωπιστής θέλω να έρθει όλο το Αφγανιστάν και να γείνουμε 40 εκατομύρια. Είμαι υπερβολικός? Ποιός θα με κρίνει? Θα είναι ρατσιστής, γιατί αν βρώ καμιά κατοσταρία πυροβολημένους ακόμη , πλέον έχουμε ένα αίτημα.
3. Το ποσό που απαιτήται για την μεταφορά είναι περίπου 2000$ το άτομο. Εκει αυτό το ποσό είναι τεράστιο, που το βρίσκουν αυτοί όλοι και πληρώνουν τους εγκληματίες που τους φέρνουν? Και γιατί να έρχεται όποιος πληρώνει και όχι όποιος δεν έχει την μεγαλύτερη ανάγκη?
Προτείνω να επιδοτηθούν οι αδύναμες ομάδες των πληθυσμών αυτών των χωρών για να έχουν ίσες ευκαιρίες με τους άλλους.
Υ.Γ. Δίπλα στο σπίτι μου έχτισε ένας επιχειρηματίας μία βίλα με πισίνα και γηπεδο τένις και στο σπίτι μου που είναι 80 τ.μ. ζούμε 4 άτομα. Απαιτώ να πάρω ένα κομάτι απο το σπίτι του(την πισίνα κυρίως) γιατί του περισεύει και εγώ ζορίζομαι και δεν θα τον ρωτήσω απλά, θα πηδείξω τον φράκτη και θα εγκατασταθώ στο υπόγειο. Τι τον πειράζει? Αν δεν δεχτεί θα τον καταγγείλω γιατί αυτός καλοζεί και οι γείτονες του είναι στα όρια της φτώχιας. Και όσοι έχουν σπίτια πάνω απο 200 τ.μ. να είναι υποχρεωμένοι να υιοθετήσουν και έναν λαθρομετανάστη , γιατί αλλιώς θα κατηγοριθούν για ρατσισμό.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=127967
θαυμαστες του ωραιου και φιλοζωοι
Ασυνείδητος οδηγός στην Κατερίνη σκότωσε γεράκι, το έδεσε με σύρμα στην μάσκα του αυτοκινήτου του και το περιέφερε προκλητικά στους δρόμους της πόλης. Μέχρι στιγμής καμιά υπηρεσία δεν έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα εναντίον του.
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Ti aνταλαγμα πηραμε???? Και οι τουρκοι ειναι συμμαχοι μας τοτε τι χαλαμε δισεκατομμυρια ευρω καθε χρονο στους εξοπλισμους.....και επειδη φαινεται οτι εισαι καραβλαχος απο καποιο χωριο να φυγεις εσυ απο δω....εδω ειναι ελλαδα οχι γερμανιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Savior
Αν δε γουστάρεις βάσεις, τις διώχνεις. Πήραμε ανταλλάγματα και τους δώσαμε το δικαίωμα να έχουν βάσεις. τόσο απλά! Αν δε γουστάρεις, στην Αφρική! Αλλά μη βγαίνεις να μας κάνεις και μάθημα περί ρατσισμού!
Και ποιος σου ειπε οτι θελουν να μεινουν στην ελλαδα???? Απο τον πολεμο (ιρακ,κουρδισταν,πακισταν,αφγανισταν σομαλια) φευγουν και θελουν να πανε Αγγλια γερμανια που υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ομοεθνεις τους....(γι αυτο μαζευονται στη Πατρα)Αρχικά δημιουργήθηκε από JACOBS
Επειδη διαβάζω διάφορα σχόλια υπέρ των ΛΑΘΡΟμεταναστών παρακαλώ αν μπορώ να θέσω δύο ερωτήσεις .
1. Σε χώρες όπως Αφγανιστάν,Πακιστάν και λοιπές <δημοκρατίες>, αν κάποιος εγκληματίας θέλει να βγεί απο τη χώρα του γιατι καταζητείται και έρθει ζητώντας άσυλο απο την Ελλάδα ποιος είναι σε θέση να γνωρίζει το παρελθόν και τα εγκλήματα που διέπραξε? Κανείς γιατί δηλώνει ότι θέλει έτσι δεν είναι ? (το γνωρίζω απο προσωπική μαρτυρία)
2. Σε μία χώρα 10 εκατομυρίων και μικρής έκτασης ποιό είναι το όριο εισαγωγής μεταναστών?
Εγω που είμαι υπερανρθωπιστής θέλω να έρθει όλο το Αφγανιστάν και να γείνουμε 40 εκατομύρια. Είμαι υπερβολικός? Ποιός θα με κρίνει? Θα είναι ρατσιστής, γιατί αν βρώ καμιά κατοσταρία πυροβολημένους ακόμη , πλέον έχουμε ένα αίτημα.
3. Το ποσό που απαιτήται για την μεταφορά είναι περίπου 2000$ το άτομο. Εκει αυτό το ποσό είναι τεράστιο, που το βρίσκουν αυτοί όλοι και πληρώνουν τους εγκληματίες που τους φέρνουν? Και γιατί να έρχεται όποιος πληρώνει και όχι όποιος δεν έχει την μεγαλύτερη ανάγκη?
Προτείνω να επιδοτηθούν οι αδύναμες ομάδες των πληθυσμών αυτών των χωρών για να έχουν ίσες ευκαιρίες με τους άλλους.
Υ.Γ. Δίπλα στο σπίτι μου έχτισε ένας επιχειρηματίας μία βίλα με πισίνα και γηπεδο τένις και στο σπίτι μου που είναι 80 τ.μ. ζούμε 4 άτομα. Απαιτώ να πάρω ένα κομάτι απο το σπίτι του(την πισίνα κυρίως) γιατί του περισεύει και εγώ ζορίζομαι και δεν θα τον ρωτήσω απλά, θα πηδείξω τον φράκτη και θα εγκατασταθώ στο υπόγειο. Τι τον πειράζει? Αν δεν δεχτεί θα τον καταγγείλω γιατί αυτός καλοζεί και οι γείτονες του είναι στα όρια της φτώχιας. Και όσοι έχουν σπίτια πάνω απο 200 τ.μ. να είναι υποχρεωμένοι να υιοθετήσουν και έναν λαθρομετανάστη , γιατί αλλιώς θα κατηγοριθούν για ρατσισμό.
Η Ευρ.ενωση σου δεινει καποια χρηματα να τους κρατησεις εδω και να μην περασουν στις χωρες που θελουν να πανε....
ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ......ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.........ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
Εγω παντως θα στελνα αεροπλανα στο αφγανισταν και ιρακ και θα λεγα δωστε στο ελληνικο κρατος 2000 δολαρια θα μεταφερθειτε με ασφαλεια στην ελλαδα θα παρετε καρτες προσωρινης διαμονης και θα μεταφερθειτε Ιταλια με πλοια (απο κει ας πανε σε οποια χωρα θελουν)
Να δουν οι Ιταλοι.Γερμανοι,αγγλοι που βομβαρδιζουν τα αποτελεσματα τους
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΕΒΡΙΣΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΒΟΥΤΑΓΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ.........![]()
![]()
Να ρωτήσω εγώ κάτι?
Ποιός ωφελείται και ποιός ζημιώνεται από την είσοδο μεταναστών, νόμιμων ή παράνομων στην Ελλάδα?
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.