Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Το «πείραμα του Ριάτσε»*

Παλαιό μέλος
    ασ προβληματιστουν ορισμενοι φιλε JACOBS με τα ερωτηματα σου και θελω να πω οτι μεγαλο ποσοστο απο τους λαθρα εισερχομενους οταν προσαγαγονται δεν εχουν χαρτια και τα στοιχεια ταυτοτητας τους ειναι κατα δηλωση τους[παρε το αυγο και κουρευτο]

το παραλογο ειναι οτι ποινικη κρατουμενοι αφου εκτοισουν την ποινη τους και εχει διαταχθει η απελαση τους ως ανεπιθυμιτοι[εχει υπογραψη υπουργος] αυτοι δεν απελαυνοντο ποτε γιατι δυστροπουν να πανε στην χωρα τους[τους εχει βγαλει εισητηριο το ελληνικο κρατος]και οπιλοτος για την ασφαλεια της πτησης δεν το επιβιβαζει αν δεν συνοδευετε απο αστυνομικους που δεν διαθετη η ελλαδα λογω των τεραστιων εξοδων..τοτε αυτος αφηνετε ελευθερος και του αναφερουν οτι εντος μηνος πλεον με δικα του εξοδα να φυγει για την χωρα του!ποτε δεν φευγει βεβαια και τρεχα γυρευετον!!!!!!
    ειμαστε ενα κρατος χειροτερο απο μπουρδελο!!!!!!!
    καλαματιανος

ΑΙΛΕΙΝΑΣ ΔΑΙΝ ΓΥΝΑΙΣΑΙ...... ΑΙΛΙΝΑΣ ΓΑΙΝΗΕΣΕ....

όπου γης Το avatar του/της iosif
    MA ΤΙ ΛΕΤΕ ?

ΙΡΑΚ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ?

ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

ΑΚΟΥ ΛΑΘΡΟΟΙ

ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ

ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ? ΜΑς ΚΑΛΕΣΑΝ?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΑΣΕ που ζητανε απο τους μεταναστες γνωση της ελλ ιστοριας

που ο μεσος ("εξ αιματος") ελλην αγνοει τα παντα πλην του καραισκακη και του ανατολακη

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ΑΣΕ που ζητανε απο τους μεταναστες γνωση της ελλ ιστοριας

που ο μεσος ("εξ αιματος") ελλην αγνοει τα παντα πλην του καραισκακη και του ανατολακη
    Πες τα........ποσοι ενηλικες ελληνες εχουν επισκεφθει ποτε 1 μουσειο??????? ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ 10%

και για να τελειωνωνω (σαν την πετρουλα)

συμπατριωτης αισθανομαι με ανθρωπους αλληλεγγυους, φιλειρηνικους και ανθρωπιστες ανεξαρτητου φυλης και χρωματος και θρησκειας

οχι με ρατσιστες, φασιστες και μισσαλοδοξους ανεξαρτητου φυλης και χρωματος και θρησκειας

φιλο μου νιωθω πχ τον γκαζμεντ καπλανι (γραφει στα νεα) παρολο που δεν τον εχω δει και δεν τον γνωριζω
    εχθρο μου θεωρω τον αδωνι (παναθεμα το ονομα) και τους οπαδους του

.-

αντε πηξαμε σε ρατσιστες που δηλωνουν οτι οι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες!

Νέο μέλος
    Αιλιννωπουλο?

Απάντησε μου μόνο σε αυτό σε παρακαλώ αν θέλεις

Γιατί όλοι αυτοί που έρχονται με τις βάρκες δεν πηγαίνουν στους φίλους και ομόθρησκους τους στο Ντουμπάι , τα Αραβικά Εμιράτα, στο Μπαχρέιν κ.α. που είναι και πιο ασφαλείς διαδρομές και πιο κοντά και πιο πλούσιες χώρες σχετικά με το Ελλαδιστάν? Γιατί οι Αλβανοί όρμησαν στο Ελλαδιστάν και όχι στην Ιταλία?
    Γιατί οι ρωσοτσετσενοουσμπεκοι( όχι οι ελληνοπόντιοι) βρήκαν εδω τον παράδεισο τους και όχι στην Ουγγαρία – Τσεχία – Γερμανία?

Ευχαριστώ.

γιατι εγω εκανα παρτυ και τους καλεσα

λυθηκε η απορια σου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από JACOBS
    Αιλιννωπουλο?

Γιατί όλοι αυτοί που έρχονται με τις βάρκες δεν πηγαίνουν στους φίλους και ομόθρησκους τους στο Ντουμπάι , τα Αραβικά Εμιράτα, στο Μπαχρέιν κ.α. που είναι και πιο ασφαλείς διαδρομές και πιο κοντά και πιο πλούσιες χώρες σχετικά με το Ελλαδιστάν? Γιατί οι Αλβανοί όρμησαν στο Ελλαδιστάν και όχι στην Ιταλία?
    Γιατί οι ρωσοτσετσενοουσμπεκοι( όχι οι ελληνοπόντιοι) βρήκαν εδω τον παράδεισο τους και όχι στην Ουγγαρία – Τσεχία – Γερμανία?

Ευχαριστώ.
    ευρωπαιε για τους ρουμανους και βουλγαρους που ειναι στο σθνολο πιο πολλοι απο ολους?
    Τσαμπα μαγκας??????
    Δεν ειδα να λες τα ιδια οταν οι παραπανω σου φερναν χρυσα μεταλλια στις ολυμπιαδες.........
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.....ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

συμπατριωτης αισθανομαι με ανθρωπους αλληλεγγυους, φιλειρηνικους και ανθρωπιστες ανεξαρτητου φυλης και χρωματος και θρησκειας

οχι με ρατσιστες, φασιστες και μισσαλοδοξους ανεξαρτητου φυλης και χρωματος και θρησκειας

Αρχικά δημιουργήθηκε από JACOBS
    Αιλιννωπουλο?

Ευχαριστώ.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στο Ντουμπάι , ΗΑΕ,Μπαχρειν κ.λ.π οι μετανάστες έχουν φτάσει μέχρι και το 85% του εργατικού δυναμικού (οι περισσότεροι ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ)
    Στην Ιταλία ΔΕΝ έχει Αλβανούς …και ήταν μια φορά ο Τοτός… :rotflmao: :rotflmao:
    Στην Τσεχία τους υπολογίζουν γύρω στις 400000 τους χωρίς χαρτιά..
    Στην Ουγγαρία γύρω στους 200000 …
    Και τα νούμερα αυτά αυξάνουν ραγδαία από τότε που μπήκαν οι χώρες αυτές στην Ε.Ε. και ανέβασαν τις δουλειές τους (γιατί πριν πήγαιναν εκείνοι μετανάστες)
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΙΛΑΣ Ι ΤΕΦΡΑ 1-1

:rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Φιλειρηνικέ μου κύριε μην εξάπτεστε εγώ μία ερώτηση απεύθυνα και εισέπραξα αρκετούς χαρακτηρισμούς.
    Για να απαντήσω στο ερώτημα σας, θα σας πω ότι και αυτούς εννοούσα, αλλά δεν μπορώ να αναφέρω όλες τις εθνότητες γιατί χρειάζεται μια σελίδα.
    Όσο για τις ολυμπιάδες και τους πρόσφυγες σας παρακαλώ μη λαϊκίζετε, περιμένω πιο σοβαρά επιχειρήματα.
    Αν οι ολυμπιάδες ήταν μέτρο σύγκρισης για κάποιον νοήμων, τότε και η Μάλτα ή το Λουξεμβούργο μπορούσαν να πάρουν ένα τσουβάλι χρυσά με τον τρόπο μας ή δεν τους κόβει ?
    Αυτά είναι για να κοιμήζουν το λαό και αν θυμάστε χρησιμοποιήθεικαν κατά κόρον απο τριτοκοσμικά ή ανατολικού τύπου απολιταρχικα καθεστώτα.

Όσο για τους πόντιους απορώ τι σχέση μπορούν να έχουν με τους τσετσένους ή τους μολδαβούς π.χ.

Περιμένω την απάντηση σας για την αποδοχή των φίλων από το Ντουμπάι και τα Εμιράτα σε πρόσφυγες από ομόθρησκες γειτονικές περιοχές

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    και για να τελειωνωνω (σαν την πετρουλα)

φιλο μου νιωθω πχ τον γκαζμεντ καπλανι (γραφει στα νεα) παρολο που δεν τον εχω δει και δεν τον γνωριζω
    εχθρο μου θεωρω τον αδωνι (παναθεμα το ονομα) και τους οπαδους του

.-

αντε πηξαμε σε ρατσιστες που δηλωνουν οτι οι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες!
    εγω απεναντιας με σενα δεν νοιωθω κανεναν για εχθρο μου!εχω αγαπη στην καρδια μου και οχι μισος για κανεναν ,μα για κανεναν!
    εγω δηλωσα οτι οι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες εχεις αντιθετη αποψη αλλα γιατι μου χωνεις την ταμπελα του ρατσιστη και εισαι τοσο μα τοσο επιθετικος?κουλαρισε λιγο....οσοι μας διαβαζουν βγαζουν τα συμπερασματα τους!!!!!
    καλαματιανος

ΕΝΤΑΞΕΙ LEME και καμια κουβεντα παραπανω.......δεν τρεχει και τιποτα....
    παντως σε γενικες γραμμες πιστευω οι μοτοσυκλετιστες εχουν ''ανοιχτοτερο'' μυαλο..........γι αυτο το ποσταρα

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    ΕΝΤΑΞΕΙ LEME και καμια κουβεντα παραπανω.......δεν τρεχει και τιποτα....
    παντως σε γενικες γραμμες πιστευω οι μοτοσυκλετιστες εχουν ''ανοιχτοτερο'' μυαλο..........γι αυτο το ποσταρα
    Οι μοτοσυκλετιστές πάλι ποιοι είναι ? Όποιος καβαλάει ? και γιατί να έχει ανοιχτότερο μυαλό?
    Βλογάμε τα γέννια μας και αυτοπροσδιοριζόμαστε όπως γουστάρουμε...?
    Λίγο που διαβασα παραπάνω δεν διαπίστωσα και πολλά ανοιχτά μυαλά... μάλλον άγνοια, ξενοφοβία, αδιαφορία, έλλειψη πολιτισμού και παιδείας διαπιστώνω αλλά προς θεού πουθενά δεν είδα Έλληνα ρατσιστή...

υ.γ. Κοινή λογική σε συνδυασμό με ανθρωπισμό, πολιτισμό, παιδεία και δικαοσύνη είναι η λύση ΚΑΙ σε αυτό το θέμα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    .....
    παντως σε γενικες γραμμες πιστευω οι μοτοσυκλετιστες εχουν ''ανοιχτοτερο'' μυαλο......
    Αυτο φαινεται απο την υπογραφη σου...
    ...cause the place seems still alive...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 394
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2016, 21:02
  2. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΟΡΙΛΑ
    από Innersense στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 13:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα