Καλα για ανωμαλους μας περασες?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
τεμαχισμο δεν εχει????
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα για ανωμαλους μας περασες?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
τεμαχισμο δεν εχει????
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον για ιθαγενείς μάου-μάουΑρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Καλα για ανωμαλους μας περασες?![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ρε ΄σεις ενα τεμαχισμος δεν ειναι τιποτα, μην τρελαθουμε τωρα...
αλλο να κατσουμε να τους φαμε... ειπαμε πολιτισμενα πραγματα.
Ή μπορουμε να τους κλειδωσουμε σε κανενα υπογειο... opos Austria
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Αφότου τους πηδήξουμε και ξαναπηδήξουμε και τους καύσουμε και τους τεμαχίσουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
Ή μπορουμε να τους κλειδωσουμε σε κανενα υπογειο... opos Austria![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ρε Εχετλαίε...
σε παρακαλω... σταματα να διαβαζεις την σκεψη μου, δλδ ελεος ρε συντεκνε.. ασε μας να πουμε και εμεις κατι
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αύριο πρωί πέρνα από το ιατρείο μου, σε παρακαλώ. Μην το αμελήσεις.
Κωλονοσκόπηση? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
η ...μάννα του το εδωσε το λείζερΑρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Ήθελε γ@μ&^%$#σι ο πατέρας!![]()
![]()
ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
εντάξει, και η μάνα.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν πιστεύω να έχουν και τίποτα κατοικίδια;
Ντάξ, ψιλοχοντρούλα, αλλά ο καλός ο μύλος...Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim![]()
200 ευρω΄το χρόνο μου κοστίζει η βαφτιστήρα μου και θα μου την γα#####σεις ρε στέλιο:;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ντάξ, ψιλοχοντρούλα, αλλά ο καλός ο μύλος...![]()
ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..
Γ.Ο.Β.Α.Κ.Ι.Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
200 ευρω΄το χρόνο μου κοστίζει η βαφτιστήρα μου και θα μου την γα#####σεις ρε στέλιο:;;;
ιντα ειναι γοβάκι ρε στέλιο :;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Γ.Ο.Β.Α.Κ.Ι.