Σελίδα 164 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 64114154159160161162163164165166167168169174 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.446 έως 2.460 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Θα τα αδειάζω πάνω στην αγωνιστική γραμμή και θα κάνω τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, οι άλλοι θα κάνουν ζιγκ-ζαγκ για να τα αποφύγουν!!!!

Και θα αναγκάσω και κάποιον -ξέρεις εσύ- να σηκώσει και άλλον ένα πόντο την πίσω ανάρτηση για να βουτάει πιο γρήγορα... Αν και στα Μέγαρα δεν έχει εσάκια και δεν του φαίνεται το αργό τιμόνι τόσο πολύ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Το δικό μου δεν ήταν, αλλά αυτό αποδεικνύει ότι είναι γενική συνωμοσία! Τα λάχανα επαναστάτησαν! Η ώρα της Φρουτοπίας πλησιάζει!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cabbages-n-condomss.jpg 
Προβολές:	277 
Μέγεθος:	21,7 KB 
ID:	187639
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Αγαπω Ληστη!
    (Αγαπω κ εργασια, γιατι ειμαι χαλαρος αυτη την περιοδο κ εχω χρονο για βολτες)

Αυτα τα δυο μου εχουν δωσει μια πολυ καλη (εως τωρα) βολτα απο Μεσογεια, Μαραθωνα, Καπανδριτι κ τβρα καφεδακι στον Υδροπυργο (πολλα χρονια που δεν ειχα ερθει).

Το μονο που απασχολει το (λειψο) μυαλουδακι μου τωρα ειναι τι θα κανω στην ςυνεχεια.

Και ο Ληστης απλα γουργουραει απο ευχαριστηση σαν μεγαλπς ατριχος γατουλης.

(Τα ορθογραφικα ειναι ευγενικη προσφορα του ΑιΦον)

Υδατόπυργο όχι υδρόπυργο... Το σπίτι μου είναι δεν είναι χιλιόμετρο από εκεί

Κρίμα είναι να το πνίγεις το ζωντανό... Ανέβασέ το λίγο να ουρλιάξει όπως πρέπει! Σκίσε τη γάτα!

Για σοβαρή βόλτα εκτός έδρας, με τα μπλόκα και με τον γενικότερο ψόφο, χλωμό το κόβω για την ώρα. Ωραία συνέχεια είναι και το track day τέλος του τρέχοντος μηνού στο οποίο θα συμμετέχω.

ΠοΜ απίστευτο... Πως τα σκέφτονται ήθελα να ήξερα!

Σημερα εκανα αλλα δυο πραγματακια που ειχα στο μυαλο μου και μου ...χαλαγαν τον υπνο!

αυτο...

Όνομα:	dsc00241.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	30,7 KB 
ID:	187752
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

κι αυτο....

Όνομα:	dsc00244.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	28,9 KB 
ID:	187753
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

@ ΠοΜ
    Καλά έκανες κ τα έκανες αυτά που τριβέλλιζαν το μυαλό'ς.
    Καλορίζικα!

Δε μΕ λες... Τον γκηαρ ιντικεϊτορ, τον έβαλες χαλαρά, έπρεπε να κάνεις κάποια πατέντα, για ρίξε καμμιά συμβουλή, γιατί μάλλον θα είναι η αγορά της επόμενης εβδομάδας.

(Ωραίο το μπουρι... και μου αρέσει και η κόκκινη ταινία στην ζάντα)

thanks Degree0

σημερα εβαλα την κοκκινη ταινια στη ζαντα και το GIpro DS (οχι το GIpro το μεγαλο με ή χωρις ATRE, το DS δεν εχει!)

ειναι το καινουριο GIpro, αρκετα μικροτερο και μπαινει απλα με ταινια διπλης οψης στο καντραν και κατω απο τη σελα στο δεξι καπακι σε μια ελευθερη φισα (νομιζω ειναι για το διαγνωστικο αλλα δεν παιρνω και ορκο...) απλα κουμπωνει και δουλευει!

τωρα που το ειδα, το περνας και μονο σου εντος 10λεπτου - ασε που ειναι και "πατατια-free" μια και δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασεις τιποτα

το κολλησα πανω στο σημα της suzuki στο ταμπλω ωστε να υπαρχει οσο γινεται λιγοτερο εμφανες καλωδιο και διαβαζεται μια χαρα εν κινησει...

(το μπουρι το'χω καμια 10ρια μερες και δεν το μετρησα στα ...καινουρια )
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Τελικα η κοκκινη ταινια στη ζαντα πρεπει να του πηγαινει πολυ! Επειδη εχω σκοπο να βαλω τις προσεχεις μερες.. Μηπως εχεις καμια φωτογραφια που να την δειχνει απο λιγο πιο μακρια..;; Αν φαινεται και το hugger (προφυλακτηρας πανω απο το λαστιχο) ακομη καλυτερα γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη αλλαγη που θα κανω!

εδω εισαι

Όνομα:	dsc00242.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	27,9 KB 
ID:	187765
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

εδω φαινεται η διαφορα του GIpro w/ATRE & του GIpro DS που εβαλα

Όνομα:	gipro-ds_size_600w.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	11,1 KB 
ID:	187766
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Για πε και που και πόσο το GIpro. Αν και πλέον έχω μάθει περίπου πόσα χιλιόμετρα έχει η κάθε σχέση και κάνω τη διαίρεση και καταλαβαίνω.

Είδα μια ταινία προχτές που ταίριαζε κουτί με το χρώμα μου, γαλάζια... Μπορεί να τη βάλω μαζί με τα λάδια του επόμενου σέρβις.

Με 'γειά τα καλούδια!

Degree0 σου στέλνω το κινητό με π.μ. αν ξαναβρεθείς από εδώ μεσημέρι να πάμε για κόφι!

ευχαριστω! απο τον Παπασταυρου στην Καλλιρροης - μου το αφησε 100 (νομιζω 119 αρχικη) & 25 τοποθετηση (τα 25 ειναι μουφα γιατι ειναι plug n play even for dummies... )

απλα, λογω των δυο ...αριστερων μου χεριων, δεν πιανω ουτε κατσαβιδι!!!

χωρις πλακα, οποιος το αγορασει και κανει κεφι, συναντιομαστε και το περναμε στο μπαμ...

υ.γ.1 για να απαλυνω τον πονο απο τα ..."πεταμενα" 25, τους εβαλα και μου περασανε και την κοκκινη ταινια στις ζαντες (πιο πολυ ωρα τους εφαγε αυτο :a29: ) και μου αλλαξαν και μια ψειρα απο τα φωτα που ειχε καει...

υ.γ.2 ρε μπας κι επρεπε να τους πω να μου το ...πλυνουν κιολας?
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Παλαιό μέλος
    Η πιο ομορφη εξατμιση που εχω δει ποτε μου.... (χε χε την ιδια εχω) :rotflmao:

Το μικρο gipro ωραιο φαινετε, τουλαχιστον σαν ογκος σε σχεση με το παλιο που εχω. Σαν ενδειξη δεν μπορω να καταλαβω αν φαινετε ευκολα.

βουμ...βουμ...

φαινεται μια χαρα! επιτηδες το εβαλα κατω στο σημα της suzuki, αφενος για να μην υπαρχει μεγαλη ελευθερη διαδρομη καλωδιου, αφετερου να μη με ενοχλει η φωτεινοτητα του το βραδυ.
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •