Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Ακτινοβολία...

Ακτινοβολία...

Προσφατα ειχα μια προταση για εγκατασταση κεραιας κινητης τηλεφωνιας στην ταρατσα μου… τα λεφτα είναι τρελα καλα για 0 κοπο αλλα…

Τη γινετε με την ακτινοβολια?
    Εχει κανεις πραγματικα στοιχεια να δωσει να ξεστραβωθω?
    Κανενα site?

Γενικα είναι πολλα που σκευτομαι…

Με κυριαρχο το… και αν δεν βαλω εγω θα βαλει ο διπλα ή ο παρα διπλα… αρα και κερατας και ... καμενος...

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    ΜΑΚΡΙΑ!!!! ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

η δουλεια που εκανε ο πρωην μου ειχε να κανει με κεραιες τετοιου τυπου...μακρια sonic!!! δεν εχω να σου δωσω καποιο site αλλα ξερω αυτα που εχω ακουσει απο τα παιδια που δουλευαν εκει....u know cancer? αστο αγορακι μου.....
    το original α-μηχανο™ μελος

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Ποια ηταν η οικονομικη προταση που σε εκαναν;

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Ποια ηταν η οικονομικη προταση που σε εκαναν;

τι σχεση εχει αυτο τωρα? δε στη λεω.. απλα δε νομιζω πως υπαρχει τιμη σε αυτο το πραγμα!! δε νομζω πως υπαρχει καποιος που θα δεχτει να βγαλει καρκινο (μακρια απο μας) για καποιο χρηματικο ποσο

το original α-μηχανο™ μελος

προφανος για να ποασταρω ενα τετοιο θεμα κατι εχω ψιλιαστει...

αλλα εχω δυο απορειες-παρατηρησεις...

πως ειναι δυνατον να γινονται ολα νομημα αν ειναι τοσο επικηνδυνο? τελικα ουτε εδω μας προστατευει το κρατος?

φυσικα και εχω και εγω κινητο. φυσικα και ολα γυρο μας εκπεμπουν ακτηνοβολια.. αλλα γλητωνω με το να μην εχω το κερατο (κεραια) πανω απο το κεφαλι μου και να το εχω στο παραδιπλα κτιριο??

το συζητησα με ενα θειο μου και μου ειπε να ψαξω στην Greenpeace για περισσοτερα..

παρεπιπτοντος το κτιριο ειναι εξωχικο και εκτος απο καλοκαιρι ειμαστε ελαχιστο καιρο εκει.. αλλα οντος οσα λεφτα και να δηνει καποιος την υγεια σου δεν την ξαναφτιαχνεις...

υ.γ. με μεγαλο κοπο κρατιεμε να μην σχολιασω το "αγορακι μου....." για να μην χαλασω το ποστ απο τωρα...

thanks!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Αν η κεραία μπει στην ταράτσα του κτηρίου που μένεις έσυ δεν έχεις πρόβλημα γιατί η ακτινοβολία από την κεραία εκπέμπεται σαν ομπρέλα (οι από κάτω δεν δέχονται μεγάλη ακτινοβολία, αλλά οι δίπλα....). Οπότε αν είναι να μπει στην περιοχή σου κεραία, καλύτερα να μπει πάνω από το κεφάλι σου.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    και τα πυρινακα θαμενα δεν ακτινοβολουν προς τα ευθεια πανω οποτε μπορεις να διαθεσεις το υπεδαφος σου για χωματερη!
    αντε ρε οικονομισες παλι!

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    Αν η κεραία μπει στην ταράτσα του κτηρίου που μένεις έσυ δεν έχεις πρόβλημα γιατί η ακτινοβολία από την κεραία εκπέμπεται σαν ομπρέλα (οι από κάτω δεν δέχονται μεγάλη ακτινοβολία, αλλά οι δίπλα....). Οπότε αν είναι να μπει στην περιοχή σου κεραία, καλύτερα να μπει πάνω από το κεφάλι σου.

+1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Όπως έγραψε και ο mtsop, αν βάλεις κεραία στην ταράτσα ΣΟΥ και φράγκα θα βγάλεις και ακτινοβολία θα αποφύγεις, αφού οι κεραίες είναι φτιαγμένες να ακτινοβολούν γύρω-γύρω (όλοι) και όχι κάθετα προς το έδαφος (και το κεφάλι σου). Αν η κεραία μπει σε γειτονικό σου σπίτι, πιστεύω πως θα φας τη μέγιστη ακτινοβολία της κεραίας, και έτσι μπάχαλο που είναι η χώρα, η ακτινοβολία αυτή θα είναι όση βολεύει την εταιρία (δηλαδή μεγάλη ώστε να χρειαστεί λιγώτερες κεραίες για τον ίδιο προς κάλυψη χώρο) και όχι όση πρέπει σύμφωνα με κανονισμούς.

Δύο βδομάδες σερί, είχε εκπομπή στην ΕΤ3 ο Παύλος ο Νεράντζης.
    Οι κεραίες που ήδη έχουν τοποθετηθεί, είναι πολλές περισσότερες απ΄ότι νομίζουμε και είναι συνήθως καμουφλαρισμένες σε καπνοδόχους. Περαστικά μας.
    Τα φράγκα παίζουν στα 15.000 τον χρόνο.

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    ΜΑΚΡΙΑ!!!! ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

η δουλεια που εκανε ο πρωην μου ειχε να κανει με κεραιες τετοιου τυπου...μακρια sonic!!! δεν εχω να σου δωσω καποιο site αλλα ξερω αυτα που εχω ακουσει απο τα παιδια που δουλευαν εκει....u know cancer? αστο αγορακι μου.....
    Απο αυτα που ειπες εγω κραταω το "ο πρωην μου"

Που σημαινει οτι εισαι ελευθερη να πεσεις στην αγκαλια μου

(πως τα λεω τα γλυκολογα ο καριολης:smilea: )
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop

+2

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    προφανος για να ποασταρω ενα τετοιο θεμα κατι εχω ψιλιαστει...

αλλα εχω δυο απορειες-παρατηρησεις...

πως ειναι δυνατον να γινονται ολα νομημα αν ειναι τοσο επικηνδυνο? τελικα ουτε εδω μας προστατευει το κρατος?

φυσικα και εχω και εγω κινητο. φυσικα και ολα γυρο μας εκπεμπουν ακτηνοβολια.. αλλα γλητωνω με το να μην εχω το κερατο (κεραια) πανω απο το κεφαλι μου και να το εχω στο παραδιπλα κτιριο??

το συζητησα με ενα θειο μου και μου ειπε να ψαξω στην Greenpeace για περισσοτερα..

παρεπιπτοντος το κτιριο ειναι εξωχικο και εκτος απο καλοκαιρι ειμαστε ελαχιστο καιρο εκει.. αλλα οντος οσα λεφτα και να δηνει καποιος την υγεια σου δεν την ξαναφτιαχνεις...

υ.γ. με μεγαλο κοπο κρατιεμε να μην σχολιασω το "αγορακι μου....." για να μην χαλασω το ποστ απο τωρα...

thanks!!

Όλα γίνονται νομίμα γιατί ΕΙΝΑΙ και ΑΣΦΑΛΗ.

Αντίθετα με ότι έχεις ίσως ακούσει στις διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης και από διάφορους φίλους, δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη μελέτη η οποία να συνδέει εμφάνισεις καρκινογενών παθήσεων με την χρήση κεραίων τηλεπικοινωνιών. Αν θες μπορείς μάλιστα να κάνεις και ένα τηλέφωνο στην Ε.Ε.Α.Ε. (Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας) η οποιά είναι και υπέυθυνη για τον έλεγχο των κεραιών αυτών.
    Συγκεκριμένα επικοινώνησε με τον κο. Καραμπέτσο (2106506745) ο οποίος είναι και ο υπέυθυνος του τομέα των μη-ιονίζουσων ακτινοβολιών.

Βέβαια, στον βωμό της τηλεθέασης είναι εύκολο να βρούμε 3-4 παλιάτσους οι οποίοι κατέχουν θέση ΤΕΧΝΙΚΩΝ και να τους βάλουμε να πετάξουν μία δύο μαλακίες για να πανικοβάλουν το κοινό (πανικός = τηλεθέαση). Και το λέω αυτό διότι έχω δει τον πρώην τεχνικό του εργαστηρίου μου να εμφανίζεται σε εκπομπή της τηλεόρασης ως "ειδικός".

Για να μην μακρηγορώ, όλες οι μέχρι τώρα μελέτες πάνω στις επιπτώσεις των μη-ιονιζουσών ακτινοβολιών σε ζωντανούς ιστούς έχουν δείξει ότι δεν υπάρχει μετρήσιμος κίνδυνος.

Βέβαια είναι στην δική σου ευχέρια και του καθενός αν θέλει για προληπτικούς λόγους να αρνηθεί την εγκατάσταση της κεραίας. Επίσης για προληπτικούς λόγους, μπορεί να σταματήσει να οδηγεί μηχανή, να σταματήσει να τρωεί οτίδηποτε δεν καλλιεργεί ο ίδιος στον κήπο του και ακόμα καλύτερα να πάρει γυναίκα, παιδία, οικογένεια και να πάει να ζήσει με τους Amish σε κάνα κοινόβιο.

Άλλο πρόληψη, άλλο αναίτιος πανικός.

By the way, αν δεν θες την κεραία, στείλτους κατά δω, δεν θα με χάλαγαν καθόοολου τα 15.000€
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: Ακτινοβολία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    Προσφατα ειχα μια προταση για εγκατασταση κεραιας κινητης τηλεφωνιας στην ταρατσα μου… τα λεφτα είναι τρελα καλα για 0 κοπο αλλα…

Τη γινετε με την ακτινοβολια?
    Εχει κανεις πραγματικα στοιχεια να δωσει να ξεστραβωθω?
    Κανενα site?

Γενικα είναι πολλα που σκευτομαι…

Με κυριαρχο το… και αν δεν βαλω εγω θα βαλει ο διπλα ή ο παρα διπλα… αρα και κερατας και ... καμενος...

Μην φοβάσε ρε...

Χειρότερο από αυτό που έχεις πάθει αποκλείεται να πάθεις....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Υπάρχει pinlock με προστασία για ηλιακή ακτινοβολία;
    από Infini στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2008, 13:09
  2. Ακτινοβολία Vfr
    από ermisVFR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2008, 11:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα