σλουρπ...σλουρπ...
Σαν τον Πολντο ενα πραμα ...![]()
σλουρπ...σλουρπ...
Σαν τον Πολντο ενα πραμα ...![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ο εκπρόσωπος του σατανά με πήρε να μου ανακοινώσει ότι το πρόστυχο Bandit project μπορεί να προχωρήσει... Θέλει σκέψη το θέμα...![]()
![]()
![]()
Μην απορείς Degree0. Κατά καιρούς είχα διάφορες παρανοϊκές ιδέες για μετατροπές. Μετά, λόγω έλλειψης χρημάτων βασικά, μου πέρασε. Τώρα όχι ότι ξαφνικά πλούτισα, αλλά τέλος πάντων ελπίζω σύντομα θα βγάλω μερικά σπασμένα... Και λέω αν δεν μου τα φάει όλα τα περισσευούμενα το SS, είναι ευκαιρία να projectάρω και το Bandit μέχρι ενός σημείου. Σκέφτομαι λοιπόν πόσο σατανικό πρέπει να γίνει... Και πως. Και πόσο θα πάει... Γιατί όλο το project που έχω στο μυαλό μου, αφήνει ίδια μόνο τα πλαστικά, τα ηλεκτρικά και μέρος του κινητήρα... Αλλά δεν ξέρω αν είναι εφαρμόσιμο... Οπότε θα ξεκινήσω -μάλλον- με τα απλά και θα δω πόσο και κατά που θα τραβήξει. Το βίντεο που πόσταρε ο guzzistas νομίζω πριν λίγο καιρό, απλά με διαόλισε περισσότερο. Μεγάλες πτάνες οι μηχανές γαμώτο... Στα τρώνε και λες και ευχαριστώ κιόλας.
αυτο ξαναπες το!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Μεγάλες πτάνες οι μηχανές γαμώτο... Στα τρώνε και λες και ευχαριστώ κιόλας.
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Δεν το ξαναλέω γιατί θα πάω να καβαλήσω και το βλέπω να μου λέει "άμα θες lap dance βάλε μια 20άρα στο πορτάκι του ρεζερβουάρ, μετά κεράσει και ποτό;"...
Μεταξύ σοβαρού και.... σοβαρού, για 36ωρο ψήνεται κανείς φέτος;;;
Το 13ο 36ωρο Οδοιπορικο Αντοχης θα γινει 17-18 Απριλιου ΚΡΗΤΗ...
Τα ληστοΚρητικάτσα τι λένε;;;
Ρε λες??...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
ελπιζω να μην πηρα πολλες απουσιες.
λοιπον εχουμε και λεμε
ασφαλεια 145 το 6μηνο
ωραια η ακραπα σου ΠοΜ. ετσι που τη βλεπω μηπως βγαινει πολυ εξω το πισω μερος της? λεω μηπως γιατι ετσι την ειχαν βαλει και στο δικο μου και δεν μου ερεσε καθολου ασε που εβρισκα σε ολα τα αμαξια στη κινηση.
οσο για το 36ωρο γιαννη αν ερθεις κρητη σε κοβω να κανεις 36ωρο στις ταβερνες διευθηνσεις θα λαβεις στο λιμανι.![]()
GSF 650 N
τοσο ειναι το μηκος της... σχεδον οσο το μαμισιο. ειναι σωστα βαλμενη γιατι ερχεται ακριβως το στοπ για το κεντρικο σταντ
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Δώσαμε άδεια στον απουσιολόγο... Μη σκάςΑρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
ελπιζω να μην πηρα πολλες απουσιες.
Πόσο να φάω σε 36 ώρες;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
όσο για το 36ωρο γιαννη αν ερθεις κρητη σε κοβω να κανεις 36ωρο στις ταβερνες διευθηνσεις θα λαβεις στο λιμανι.![]()
Δεν είναι κακό σαν ιδέα πάντως, τελειώνει νωρίς στη μέρα το οδηγικό μέρος...
εγω ψηνομαι για το 36ωρο. Πέρυσι το εχασα γιατι ημουν εξωτερικο οπότε ΄φέτος λέω να πάω! ειναι κανα δυο εβδομαδες μετα το Πασχα? Και πολλές ρακές για χώνεψη!!
αλλο εννοουσα. οχι το μηκος.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
τοσο ειναι το μηκος της... σχεδον οσο το μαμισιο. ειναι σωστα βαλμενη γιατι ερχεται ακριβως το στοπ για το κεντρικο σταντ
GSF 650 N
Μου ήρθε το εξής στο facebook:
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ <SUPERSPORT FANS CLUB> ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ,
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ, 1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ME ΘΕΜΑ: ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ
ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ :: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΗΝ
ΤΕΤAΡΤΗ 10/02/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:45 ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ MAΣ NEW COKTAIL CAFE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 2 ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ !!!!!!!!
Τι θα λέγατε για καφέ και... μάθημα;
Μαλλον θα βρεχει...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...