Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 224

Θέμα: βελτιώσεις XR 650 και άλλα συναφή περί to be or not to be

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ρε παναθεμα σας...μην μου τον συγχιζετε και ειναι και μεγαλος ανθρωπος.
    πειτε του ναι σε ολα και ειμαστε κομπλε....εγω ετσι κανω... :rotflmao:

το μηχανακι ειπαμε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γινει 70-75 αλογα.
    θα παρει λιγα παραπανω απ'οτι εχει τωρα για το γαμωτο του πραγματος και θα τελειωσει εκει το πανηγυρι...

δεν θα δινουμε ολα τα λεφτα μας στο γαμωμονοκυλινδρο...

θελω να παρω και ενα ss1000 στο κοντινο μελλον...
    lege lege..mporei k na to ftiaxei tsampa re roido esy kane ligo toympeki.. gia sena doyleyo..

πάαααααααντως εγώ έχω ακούσει επανηλειμμένως και από διαφορετικούς τύπους ότι τα 650R σπάγανε και έβγαζαν διάφορες μαλακιούλες.... καμμία σχέση με τη συνήθη αξιοπιστία των 600....

Τώρα αυτά τα 70-80-90 μΕ ακούγονται πολύ κάπως... εκτός εάν τα μετράμε με αλυσσίδα....... ξερή :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    lege lege..mporei k na to ftiaxei tsampa re roido esy kane ligo toympeki.. gia sena doyleyo..
    ασε ρε μ@λακα και αν σκορπισει ποιος θα το πληρωσει? εσυ?

ασε ρε μ@λακα και αν σκορπισει ποιος θα το πληρωσει? εσυ?
    skorpane bre ta xr????oxi tora mi moy to xalas to oneiro...de skorpane ayta einai honda japan kai ta 70 ta xoyne gia plaka axiopista mi soy dosei k egyisi 2 xronia leme o rein..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    skorpane bre ta xr????oxi tora mi moy to xalas to oneiro...de skorpane ayta einai honda japan kai ta 70 ta xoyne gia plaka axiopista mi soy dosei k egyisi 2 xronia leme o rein..

:a57: :a57: :a57:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    απολυτως σωστη ειναι η θεωρηση...

ναι τα τουμπανιαζανε τα xr 600...πλακωνανε στις χλαπατσες και τις κολλησεις τα πλαισια μπας και καταφερουν να τα κανουν να παψουν να δουλευουν σαν τριτη αναρτηση μηπως και σταματησουν τον χορο του ζαλογγου στις αμμουδες των 180 στα baja αλλα ες ματην...οπως πολυ σωστα ειπες,το 600 ηταν μια χαρα για να κανεις την πλακα σου...μεχρι εκει ομως...εκτος κι αν ησουν ο kini...κι ο λογος που παλευαν με αυτα ηταν επειδη τα ευρωπαικα ,μολις μυριζαν αμμο και ζεστη με παρατεταμενο τερμα γκαζι, ξερναγαν τα αντερα τους οπου εβρισκαν...

το 600 ειχε μεινει παραγωγη τα τελευταια χρονια αποκλειστικα και μονο για τους αμερικανους και τα baja κι αυτο λογω κυβικων...για εντουρο ειχε βγει το 400...αρα η χοντα ειχε πολυ πριν την ελευση του 650R δειξει τις προθεσεις της για το μελλον του "μεγαλου" της κατηγοριας...

ηθελαν λοιπον οι αμερικανοι βελτιωση στο θεμα και τους την εδωσε η χοντα...γι αυτο φτιαχτηκε το 650R και διαχωρισε απολυτως την χρηση του απο την εννοια εντουρο...

ποιες δαφνες? αν θυμασαι με το που βγηκε το 400 ,παραλληλα με το 600,ολοι το πηραν κι αρχισαν να το τρεχουν εντουρο με μακραν καλυτερα αποτελεσματα απ οτι ειχε ποτε το 600...παγκοσμιως αυτο...με το γνωστο παντα μπινελικι που ακολουθουσε τα xr ως εντουρο,σε πολυ μικροτερο βαθμο βεβαια απο οτι με το 600...και το 600 ειχε καποια καλα αποτελεσματα αλλα οφειλονταν καθαρα και μονο στους οδηγους και την αξιοπιστια....οχι στις ,εκτος δρομου,δυνατοτητες του...

απο την στιγμη λοιπον που το R θα βγαινε ,ουτως η αλλως μονο για αμμουδερες ευθειες με κιλα και ροπες,θα μπορουσαν καλιστα να δωσουν και οψιον δρομου ετσι ωστε να τσιμπησουν και τους ασφαλτινους...εκει ειναι η μαλακια της χοντα που πιστεψε οτι μπορουσε να κρατησει ασφαλτινο και μικτο κοινο με τα dominator και τα 650 L,αντι να εκπολιτισει το R...
    Περίμενε μπερδευτήκαμε.
    Μιλάω για το XR στην Αμερική, στην Ευρώπη εκτός απο την Ελλάδα και κανα δυο χώρες ακόμα δεν έβγαζε ούτε πινακίδα οπότε ουσιαστικά ήταν ανύπαρκτο.
    Στην Αμερική λοιπόν το 600 πήγε να πάρει την θέση του 500 που τα πήγαινε μια χαρά στους εκεί αγώνες και τα πήγε και αυτό μιά χαρά.
    Οχι απλώς μιά χαρά, πήρε 9 πρωταθλήματα στα χέρια του Summers
    4 baja 1000 3 500 και γενικά το μηχανάκι δεν έχει αφήσει τίποτα στο Αμέρικα.
    Και βέβαια η φυσιολογική εξέλιξη για την Αμερική πάντα, ήταν το 650 (που πέθανε νωρίς αλλιώς θα τα πήγαινε εξίσου καλά στούς αγώνες) αλλά ξαναλέω αστοχήσανε στα σημεία (και στην τιμή) και δεν πήγε στις πωλήσεις όπως το 600.
    To 400 τώρα βγήκε για την Αμερικανίδα μαμά, το 250 για το παιδάκι το 125 για την κορούλα και το 80 για το μωρό
    Πάντως τίποτα απο τα παραπάνω δεν έγιναν για enduro στην Ευρώπη γι αυτό είναι αδικία να τα κρίνουμε έτσι, απλά είχαμε την "τυχη" να ταιριάζουν οι Αμερικάνικες ανάγκες με την καθημερινή χρήση μας και μιά βολτούλα.
    Τώρα για ένα πολιτικό 650 που λές δεν θα ήταν άσχημο αλλά η αγορά στην Ευρώπη πάει στα μαστόδοντα οπότε δεν νομίζω.
    Επείσης είναι αδικία να συγρίνουμε αγωνιστικά μηχανάκια όπως το 650
    με μηχανάκια πλατείας όπως είναι πλέον τα διάφορα 600+

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    αντε να αναβουν τα αιματα....

Παντως..δεν εχω ακουσει εντουρα να εχει κατι καλο να πει για τις αναρτησεις του 650R...
    Mήπως θες να πείς υπέρβαρο endura?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    αντε να αναβουν τα αιματα....

Παντως..δεν εχω ακουσει εντουρα να εχει κατι καλο να πει για τις αναρτησεις του 650R...
    Γιατι...??? Εχεις ακουσει εντουρα να σου πει τιποτα καλο για αναρτησεις απο τα υπολοιπα γιαπωνεζικα..????

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Γιατι...??? Εχεις ακουσει εντουρα να σου πει τιποτα καλο για αναρτησεις απο τα υπολοιπα γιαπωνεζικα..????
    Eνώ των πιο διαδεδομένων Ευρωπαικών σκίζουν, ε? :o :o

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις. Αλλωστε η απαξίωση σου για ότι δεν έχεις είναι γνωστή.

Αντίστοιχα και εγώ αμφισβητώ πάραααααααααααααααααααα πολύ τα περί 68-72 και 1000 μιλια τέρμα γκάζι που λες, όπως και τα 70-75 με λίγο ρίσκο που διάβασα στο άλλο ποστ, από μονοκύλινδρο 650 που βγάζει ένα πανελλήνιο, κάνει πλάκα 2-1 στα ΚΤΜ, πηγαίνει για καφέ, πηγαίνει εκδρομή στην πίνδο δικάβαλλο και σπάει κάθε 50.000 χλμ. Και όλα αυτά με λογικό κόστος....

Και αν τα έχεις καταφέρει μπράβο ρε μαν. Οι τύποι με τα αγωνιστικά SM των εργοστασιακών ομάδων που φτάνουν με τα 1000 ζόρια τα 80-85 πρέπει να βαράνε μαλακία με τα 2 χέρια, αφού κάθε 5-6 ώρες αγώνα κατεβάζουν μοτέρ και το κάθε μηχανάκι έχει μια περιουσία. Ενδεικτικά το SXV VDB έχει 19.000? αγορά!!!

Τα άλογα και τα δευτερόλεπτα δεν είναι στραγάλια πάιδες. Βάλτε ένα τουμπανιασμένο με 70-75 και ένα SXV με τα 60-65 ψωφάλογα και έλα πες μας σε ένα 20λεπτο στα μέγαρα πόσους γύρους θα φάει (το SXV).

Μη τρελλαθούμε κιόλας....
    ετσι ακριβως...απαξιωνω οτι δεν εχω-μπορω να εχω...απο αντιληψη μετα απο τοσα χρονια που με ξερεις, σκιζεις ομολογουμενως...

σε λιγο θα μας πεις οτι βριζω τα απριλια απο ζηλεια...
    ειτε γουσταρεις ειτε οχι,ειναι ντροπη να σκορπαει ετσι με τα αλογα που βγαζει...τελος...

τα αγωνιστικα xr τοσα εβγαζαν ,ειτε το αμφισβητεις ,ειτε οχι ...επισης δεν ειχαν εγκαταλειψεις...επισης στα baja τo πλειστον των κομματιων ειναι αμμουδες και ξηρες λιμνες των 150-180 χιλιομετρων...οπως και να χει ειναι σχεδον σε ολο τον αγωνα τερμα γκαζι...απλως οχι μονιμα με 5η...αυτος ηταν και ο λογος που χρησιμοποιουσαν το στοκ καρμπ κι οχι fcr,μια και δεν υπηρχαν αναγκες τοσο αμεσης αποκρισης...

ειπα...λιγο ρισκο με λογικο κοστος,δηλαδη να βαρεσει καμια μπιελα και ελαχιστο ρισκο με μεγαλο κοστος που περιλαμβανει κυριολεκτικα τα παντα...

τα μηχανακια του παγκοσμιου, που αναφερεις ,,σκορπανε ουτως η αλλως σε στοκ μορφη με σκαρτα 60(βλ. husaberg κλπ...)...αθλος ειναι που βγαζουν αγωνα με 80και συγχαρητηρια στους βελτιωτες τους... σκορπανε διοτι εχουν την ελαχιστη δυνατη ποσοτητα μεταλλου στο μοτερ,για να μπορουν να βγαινουν στα 100 τιποτα κιλα...επισης,το τελευταιο 10% ιπποδυναμης ενος μοτερ ,βγαινει με υπερδιπλασιο κοστος,απ οτι ολο το προηγουμενο ποσοστο κι εχει ως κοστος την υπερδιπλασια φθορα...

φυσικα αν ειχες τις αναλογες γνωσεις θα τα ηξερες αυτα...αλλα δεν τις εχεις οποτε δικαιολογειται να λες οσα λες,οσο ειρωνικα και να ειναι...

για το δικο μου δυστυχως πλεον δεν μπορω να αποδειξω τι εβγαζε και ποσο αντεξε...οποτε μπορεις ελευθερα να το αμφισβητησεις...δεχομαστε λοιπον οτι λεω μαλακιες στο συγκεκριμενο ζητημα...

εχε ομως υπ οψιν οτι οποτε εχω πει οτι μπορω να κανω κατι σε ενα μηχανακι ,το εχω αποδειξει κι οποιος με εχει αμφισβητησει εχει παρει πανηγυρικα τα @@ μου...

οταν μιλουσα για 190+ απο στοκ κυβισμου,παλιο μπουσα για καθημερινη χρηση, οι αμερικανοι γελουσαν...οταν ειδαν την δυναμομετρηση των 197 ομως εσκασαν...επισης σκανε οσοι ελεγαν οτι θα σκορπισει σε ενα μηνα...εχει κανει 15.000 χλμ. μονιμα σπασμενο και δεν εχει κανει κιχ....και ειναι με μαμα μπιελες και στροφαλει 11.500 πραγματικες,απο 10.800...

οταν του παπ μονο με κεφαλη εβγαλε 201 ,ολοι ελεγαν κι ακομα λενε οτι φοραει την μανα του και τον πατερα του...δεν φοραει κι αυτο αποδεικνυεται ανα πασα ωρα και στιγμη...

στο 750 του 92 που ειχα,επισης μονο με κεφαλη και ζυγισματα,πηγα απο 98-115...

μπορω να αναφερω καμποσα ακομα...

εν κατακλειδι...εχω αποδειξει παραπανω απο μια φορες οτι οταν λεω οτι μπορω να φτιαξω κατι οπως ακριβως το λεω,το κανω...

ειναι κριμα που με το μηχανακι του σταυρου,μαλλον δεν θα το αποδειξω ποτε,μια και θα ειναι καθημερινο απ οτι φαινεται...θα βγαινε για μια ακομη φορα πολυ γελιο...εκτος αν μου την βαρεσει και του κανω δωρο τα εξτρα φτιαξιματα και φαω την πιθανη ζημια...

θα δειξει λοιπον...

frankly my dear, i dont give a damn...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Eνώ των πιο διαδεδομένων Ευρωπαικών σκίζουν, ε? :o :o
    Μπροστα στα showa... ναι...!

Μπροστα στις σπεσιαλ ευρωπαικες ιδιας μαρκας οχι.....

( Πες μου που διαφωνεις γιατι με μπερδευεις..... )

....

οριστε μου τον συγχυσατε...

σε καλή ώρα ηρθε το ποστ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

οριστε μου τον συγχυσατε...
    ama se leo tsampa tha sto ftiaxei....

εκτος αν μου την βαρεσει και του κανω δωρο τα εξτρα φτιαξιματα και φαω την πιθανη ζημια...

θα δειξει λοιπον...

απο τωρα στο λεω...

δεν το θελω αυτο.

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To Bagster Or Not To Bagster?????
    από TROOPER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2008, 10:33
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 07:39
  3. To be or not to be ?
    από Anarane στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 14:43
  4. To σκισεις or not to σκισεις στο στρωσημο?
    από DrIoannis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2005, 19:58
  5. aprilia pegasos. to buy or not to buy?
    από mormegil στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2005, 10:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF