Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: ΤΙΜΕΣ-ΑΠΑΤΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cormano
    Εγω δε σου λεω παρε εκεινο ή παρε το αλλο αυτο ειναι θεμα δικης σου επιλογης και εξαρταται απο τα κριτηρια και τις προταιρεοτητες σου, αυτο που συμβουλευω ειναι σε καθε αγορα να κανουμε ολοκληρωμενη ερευνα αγορας προκειμενου να λειτουργει σωστα ο ανταγωνισμος και να ενισχυσουμε μονο εκεινους που πραγματικα σεβονται τα χρηματα που τους δινουμε. Τωρα η dainese ειναι μια εταιρεια με πολυ ποιοτικα προιοντα και τα εχει τιμολογησει οπως αυτη κρινει, αν κατι το βρεις σε σωστη τιμη το τσιμπας απλα εδω στην Ελλαδα πωλειται με καπελο οποτε το value for money παει περιπατο.
    Ναι βασικα εχεις δικιο στο οτι κολλησαμε στο ονομα dainese.....εγω δεν ειμαι της αποψης dainese και τπτ αλλο....απλα τωρα αυτο εχω βρει να μου τεριαζει στο προιον που θελω και αυτο εφερα ως πχ....ισως οταν αγορασω δερματινο να μαρεσει πιο πολυ καποια αλλη μαρκα.....
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Οταν με λιγο ψαξιμο και λιγο παζαρι παιρνεις εξοπλισμο της revit σε οποιοδηποτε καταστημα της Ελλαδας σε τιμες ευρωπης γιατι να πληρωσεις dainese της οποιας οι τιμες ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα ακομα και στο εξωτερικο! Απλα εδω στο Ελλαντα και την κυρα μαρια να ρωτησεις για εξοπλισμο μηχανης μονο την dainese ξερει οποτε ο αντιπροσωπος βαραει αλυπητα... Τα πραγματα ειναι απλα πρωτον οταν ο ανταγωνισμος λειτουργει τα φαινομενα αισχροκερδιας εκμηδενιζονται και δευτερον δεν εχουμε καταλαβει κατι πολυ απλο σαν καταναλωτες, οτι οπως εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν γιατι εχουμε μαθει να εξαγοραζομαστε οι ιδιοι ετσι εχουμε και τους επαγγελματιες που μας ταιριαζουν! Και εξηγω καθε φορα που ψωνιζουμε κατι απο καποιον επι της ουσιας τον ψηφιζουμε-επιβραβεβουμε και τον ωθουμε να συνεχισει την ιδια τακτικη παιρνώντας του το μηνυμα οτι βρισκεται στον σωστο δρομο, ετσι καθε φορα που καποιος ψωνιζει dainese με καπελο 50 - 60 ευρω στην ηδη φουσκωμενη τιμη τους ειναι σαν να διατυμπανιζει οτι λατρευει τον βιαστη του και προφανως του αρεσει το κολοδαχτυλο. Ας ψαχτουμε σαν καταναλωτες και μη χαριζουμε ουτε ευρω σε κανεναν ανικανο ψευτοεπιχειρηματια νταβατζη.
    Δηλαδη μονο στα dainese εντοπιζεις την αισχροκερδια στην ελλαδα... γιατι τοση εμπαθεια ρε παιδια
    money cant buy me love !!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Δηλαδη μονο στα dainese εντοπιζεις την αισχροκερδια στην ελλαδα... γιατι τοση εμπαθεια ρε παιδια
    Τα dainese εχουν το πιο σωστο πατρον,ειναι τα πιο ομορφα,τα πιο designατα δεν αμφιβαλλω απλα στην Ελλαδα υπαρχει ενα κολλημα με την συγκεκριμενη εταιρεια την οποια μαλλον εκμεταλλευονται οι εισαγωγεις και καλα κανουν. Αυτο που λεω ξανα ειναι οτι πρωτα πρεπει να αλλαξουμε εμεις και με τις επιλογες μας θα αναγκαστουν να αλλαξουν και οι καταστηματαρχες.
    Υ.Γ Εχουμε πιο σοβαρα προβληματα σ αυτη τη χωρα απο τις τιμες της dainese απλα ειναι αλλο ενα δειγμα του ποσο κολλημενοι ειμαστε σαν λαος

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Οντως στην Ιταλια οι τιμες σε σχεση με την Ελλαδα ειναι χαοτικές.Εχω συγγενείς στο Μιλάνο που ειναι μοτοσυκλετιστές και μου εχουν αγοράσει διάφορα πράγματα και με λυπη μου διαπίστωσα τι κοροϊδία υπάρχει.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ρε παιδιά πριν δύο βδομάδες ήμουν Ιταλία,βρήκα μαγαζί με φοβερές τιμές αλλά τα περισσότερα ήταν ίδιες με εδώ...Ιδιαίτερα τα Dainese...φαρμάκι

Νέο μέλος
    Παρεπιπτοντως ολος ο εξοπλισμος μου ειναι αγορασμενος απο Ελλαδα σε τιμες θεωρω ισαξιες αν οχι χαμηλοτερες απο αυτες που βρισκεις στο εξωτερικο. Για αυτο ειμαι εμπαθης με την dainese γιατι βρηκα revit jacket δερματινο, γαντακια , cordura μπουφαν,μποτακια daytona επισης κρανακι x spirit ολα αγορασμενα απο Ελλαδα σε καταστηματα χωρις κανενα γνωστο κανενα κονε απλα με ψαξιμο. Με θεωρω ορθολογιστη καταναλωτη ε λοιπον dainese η καλυτερη τιμη που βρηκα παντου ειναι ιση με αυτη στο site της και με την αγωνια αν ειναι μαιμου η οχι. Ας πουμε δερματινο σαν το waterart της dainese δε ξερω αν εχει την τεχνογνωσια να βγαλει αλλη εταιρεια αλλα εδω το πουλανε οσο θελουν. Η dainese ειναι κορυφαια εταιρεια με premium προιοντα αλλα εδω το εχουμε παρακανει και οι εμποροι το ξερουν και μας βιαζουν, αυτο λεω εγω απλα δεν μ αρεσει να μου πιανουν τον κωλο.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Δύο παραδείγματα θα δώσω. Όταν η λίρα ήταν 1:1 με το ευρώ πέρυσι πήρα απο λονδίνο shoei xr1000 μαύρο παραγωγής 2009 155 λίρες καινουργιέν απο μαγαζί(όχι ίντερνετ) και dainese horizon jacket 230 λίρες.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    ........βρήκα μαγαζί................
    Μαλλον δεν ηταν το σωστο....

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Kι όπως μου είπε ένας φίλος σήμερα...:

"Τα μαγαζιά με αξεσουάρ στην Αθήνα έχουν γίνει πλέον.... δοκιμαστήριο για το ιντερνετ!"

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παρεπιπτοντως ολος ο εξοπλισμος μου ειναι αγορασμενος απο Ελλαδα σε τιμες θεωρω ισαξιες αν οχι χαμηλοτερες απο αυτες που βρισκεις στο εξωτερικο.

Να σου πω, μια και εσυ βρισκεις τετοια περιεργα πραγματα ,

μπορεις να μου βρεις ενα ειδικο σπρέι που το πετας πανω στην μηχανη και γινεται αυτοκαθαριζομενη για παντα?για παντα?για παντα???????

Δεν μπορει.......

αυτα τα μαγαζια που λες σιγουρα θα χουν.......
    :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Kι όπως μου είπε ένας φίλος σήμερα...:

"Τα μαγαζιά με αξεσουάρ στην Αθήνα έχουν γίνει πλέον.... δοκιμαστήριο για το ιντερνετ!"

+10000000000

Οι έλληνες καταστηματάρχες θα αναγκαστούν να βιώσουν την νέα πραγματικότητα, στην οποία δυστυχώς οι ίδιοι καλλιέργησαν με τα υπερκέρδη που πολλές φορές επιδίωκαν και δεν αναφέρομαι μόνο στον εξοπλισμό μοτοσικλέτας. Για παράδειγμα όταν ένα μπουφάν revit κάνει στην Ελλάδα 370 και άμα κλαφτείς πέφτει στα 350,από γνωστό e-κατάστημα με μεταφορικά ήρθε στα 225 και περίσσεψαν 150 που κόστισε το αντίστοιχο παντελόνι. Θέλω να κινούμαι με την λογική υποστήριξης των ελληνικών καταστημάτων αλλά ρε παιδιά 150 ευρώ διαφορά δεν τα δίνεις έτσι εύκολα….

Εισπνοή.... εκπνοή....
    άσχετο με εξοπλισμό μοτο αλλά για να καταλάβετε την νοοτροπία του Έλληνα "επιχειρηματία".

Έρχεται κάποια στιγμή να του φτιάξω κάτι αφίσες και καταλόγους ένας τύπος που έχει εστιατόριο - ταβέρνα στο Μοναστηράκι. Σε κάποιο κατάλογο κάνω λάθος στην κοτοσαλάτα και αντί για 6 ευρό το βάζω 9. όταν έρχεται το προσέχει.. πάω να το αλλάξω.. και μου λέει να το αφήσω στα 9 ευρό κι όποιος την πάρει.... μια σαλάτα με λίγο κοτόπουλο, μαρούλι και λίγη σος...

τώρα τι μου λέτε... σκατολαμόγια είναι όλοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    άσχετο με εξοπλισμό μοτο αλλά για να καταλάβετε την νοοτροπία του Έλληνα "επιχειρηματία".

Έρχεται κάποια στιγμή να του φτιάξω κάτι αφίσες και καταλόγους ένας τύπος που έχει εστιατόριο - ταβέρνα στο Μοναστηράκι. Σε κάποιο κατάλογο κάνω λάθος στην κοτοσαλάτα και αντί για 6 ευρό το βάζω 9. όταν έρχεται το προσέχει.. πάω να το αλλάξω.. και μου λέει να το αφήσω στα 9 ευρό κι όποιος την πάρει.... μια σαλάτα με λίγο κοτόπουλο, μαρούλι και λίγη σος...

τώρα τι μου λέτε... σκατολαμόγια είναι όλοι.
    Με ολο το θαρρος......χωρις παρεξηγηση....και εσυ ρε φιλε εκανες λαθος σε τιμοκαταλογο???

Παντως οντως ειναι ελεος οι τυποι........εχεις δικιο......

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Με ολο το θαρρος......χωρις παρεξηγηση....και εσυ ρε φιλε εκανες λαθος σε τιμοκαταλογο???

Παντως οντως ειναι ελεος οι τυποι........εχεις δικιο......

εντάξει μωρέ... το 9 είναι πάνω από το 6 στο πληκτρολόγιο

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απεργια=απατη
    από alex-varadero στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 18:31
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ Web Banking
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 17:12
  3. ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ Wings ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΖΟΥΠΕΡ...