Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Υπαρχουν Ss που δεν τα κλεβουν?

Ασφαλια κλοπης στην πρωην ING ειναι λιγοτερο απο 400 το χρονο. Παντως επειδη χτες και μονο στη σκεψη του ολο θεματος δεν κοιμηθηκα, μαλλον θα το βαλω και σε γκαραζ και ασφαλεια κλοπης... τι να κανω γαμοτο. Και απτο καλοκαιρι, αλλο σπιτι με γκαραζ απο κατω....:P

Εχει ακουστει ποτε ιστορια να το κλεβουν μεσα απο γκαραζ το βραδυ? Αμα δεν εχει φυλακα, δεν ειναι και τοσο κακη ιδεα ε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Ασφαλια κλοπης στην πρωην ING ειναι λιγοτερο απο 400 το χρονο. Παντως επειδη χτες και μονο στη σκεψη του ολο θεματος δεν κοιμηθηκα, μαλλον θα το βαλω και σε γκαραζ και ασφαλεια κλοπης... τι να κανω γαμοτο. Και απτο καλοκαιρι, αλλο σπιτι με γκαραζ απο κατω....:P

Εχει ακουστει ποτε ιστορια να το κλεβουν μεσα απο γκαραζ το βραδυ? Αμα δεν εχει φυλακα, δεν ειναι και τοσο κακη ιδεα ε?
    Ιστορίες ακουμε συνεχώς αλλα αν ειναι να έχεις γκαράζ, να κάνεις ασφάλεια, να το παγιδεύεις με ναρκη κατα προσωπικού, να βαλεις ενα νηστικό ροτβάιλερ διπλα και μετά πάλι να θες προζακ για να κοιμάσαι, θα έλεγα να το πουλήσεις...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γκαράζ με φύλακα Ηλία Ζερβού, Κ. Πατήσια, 2001.
    Πάω το πρωί να πάρω το παπί και έλειπε το μισό!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Χαλαρώστε ρε, τον τρελάνατε τον άνθρωπο...

Τον βλέπω να παίρνει κουτί στο τέλος....

και να το κλέβουν ΚΑΙ αυτό :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Εμένα το z750 απο τον νέο κόσμο το πήραν μέρα μεσιμέρι

όπου γης Το avatar του/της iosif
    υπαρχουν ss που δεν τα κλεβουν

τα προ του 85
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Υπάρχει ένα γκαράζ στον παράλληλο δρόμο του πεζόδρομου έξω από το 36ο Λύκειο. Δε θυμάμαι πως λέγεται ο δρόμος.

Εγώ πάντως μιας και ήμουν της περιοχής, δε θα την άφηνα έξω.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Φίλε η πιο ασφαλής λύση είναι να μην πάρεις καθόλου τίποτα . Διαφορετικά γκαραζ .

Αλλα με 30-40 εβρα το μήνα πας κανα 500αρι το χρόνο φυλάσσοντας μια μηχανή που σε 2 βαριά 3 το πολύ χρόνια δεν θα πιάνει ούτε τα μισά της αρχικής αξίας και εσύ θα έχεις δώσει και αλλά τόσα για γκαράζ και ασφάλειες . Σκούρα τα πράγματα αν δεν περισσεύουν φράγκα ..

Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Φίλε η πιο ασφαλής λύση είναι να μην πάρεις καθόλου τίποτα . Διαφορετικά γκαραζ .

Αλλα με 30-40 εβρα το μήνα πας κανα 500αρι το χρόνο φυλάσσοντας μια μηχανή που σε 2 βαριά 3 το πολύ χρόνια δεν θα πιάνει ούτε τα μισά της αρχικής αξίας και εσύ θα έχεις δώσει και αλλά τόσα για γκαράζ και ασφάλειες . Σκούρα τα πράγματα αν δεν περισσεύουν φράγκα ..

Αυτο το σεναριο δεν παιζει, γιατι η εναλλακτικη ειναι να παρω αυτοκινητο, αρα δεν υπαρχει εναλλακτικη

Τα φραγκα δεν περισσευουν, αλλα δεν κινδυνευω κιολας. Οποτε πρωτο εξαμηνο με γκαραζ+ασφαλεια κλοπης και μετα βλεποντας και κανοντας

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αυτο το σεναριο δεν παιζει, γιατι η εναλλακτικη ειναι να παρω αυτοκινητο, αρα δεν υπαρχει εναλλακτικη

Τα φραγκα δεν περισσευουν, αλλα δεν κινδυνευω κιολας. Οποτε πρωτο εξαμηνο με γκαραζ+ασφαλεια κλοπης και μετα βλεποντας και κανοντας

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια
    Αν την βαζεις γκαραζ μην κανεις κλοπης .Αυτη ειναι η ΔΙΚΗ μου γνωμη...
    Αρκει εκει που πηγαινεις για καφε να την προσεχεις λιγο και να μην την μοστραρεις πολυ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    λουκετο μην βαλεις τσαμπα θα χαλασεις την δισκοπλακα.
    Δεν το πιασα αυτο... τι εννοεις ακριβως?

Μηπως το βαρος του λουκετου που κρεμεται στο δισκο or what?
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Δεν το πιασα αυτο... τι εννοεις ακριβως?

Μηπως το βαρος του λουκετου που κρεμεται στο δισκο or what?
    Kαποια φορα θα το ξεχασει στο δισκοφρενο,θα κανει να φυγει και θα φαει μια ωραιοτατη σαβουρα ή στην καλυτερη θα στραβωσει την δισκοπλακα...
    Ολοι το παθαινουμε αργα ή γρηγορα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Kαποια φορα θα το ξεχασει στο δισκοφρενο,θα κανει να φυγει και θα φαει μια ωραιοτατη σαβουρα ή στην καλυτερη θα στραβωσει την δισκοπλακα...
    Ολοι το παθαινουμε αργα ή γρηγορα...
    Αν και εχεις "δικιο" σ' αυτο που λες (την εχω πατησει κι εγω δυο φορες ) δεν νομιζω οτι εννοει αυτο ο φιλος, γιατι ακομα κι ετσι καλυτερα να χασεις μια δισκοπλακα παρα ολο το μηχανακι... νομιζω!

ΥΓ. Γι' αυτη τη περιπτωση παντως, υπαρχουν κατι σαν "κορδονια" που πιανουν δισκο-μανετα και σου υπενθιμιζουν οτι δεν εχεις βγαλει το λουκετο μολις αναιβεις στη μηχανη
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ιστορίες ακουμε συνεχώς αλλα αν ειναι να έχεις γκαράζ, να κάνεις ασφάλεια, να το παγιδεύεις με ναρκη κατα προσωπικού, να βαλεις ενα νηστικό ροτβάιλερ διπλα και μετά πάλι να θες προζακ για να κοιμάσαι, θα έλεγα να το πουλήσεις...

λυθηκα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Αν την βαζεις γκαραζ μην κανεις κλοπης .Αυτη ειναι η ΔΙΚΗ μου γνωμη...
    Αρκει εκει που πηγαινεις για καφε να την προσεχεις λιγο και να μην την μοστραρεις πολυ...

καλά έτσι έλεγα και εγώ και έιχα το ωραίο μου γκαράζ και συναγερμούς και λουκέτα και την πήραν μέρα μεσημέρι απο την δουλειά μου. Το όπου πας να την βλέπεις είναι λίγο αδύνατον ώς και δεν παίζει καθόλου εκτός αν δεν πάς πουθενά και την έχεις στο σαλόνι!!!!

Η ασφάλεια κλοπής που λέει ο φίλος είναι η καλύτερη λύση για την Ελληνική πραγματικότητα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τα aprilia που δεν σταματανε ποτε
    από EVI στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2008, 16:46
  2. Υπάρχουν στιγμες που η μηχανή δεν φτάνει
    από Maira στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2007, 21:06
  3. Όλα τα μοντέλα της Honda( +αυτά που δεν έρχονται Ελλάδα)
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 22:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ