Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 121

Θέμα: ΑΤΙΜΕΣ ΓΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΩ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil_wings
    THE ONE DR. TSOUTSOUNOTRAVIGMENDIDIS
    FROM THE HIGHEST UNIVERSITY OF
    POUTSA BAY OAKLAND NEW YORK
    χαχαχαχαχααχαχαχα Κοροιδάκι.......

Πρέπει πολύ μικρός όταν ήσουν να εφαρμόστηκε ο νόμος της σφαλιάρας πολύ....

Νομοταγή μου εσύ....
    .H

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    το μόνο σίγουρο είναι ότι το βρισίδι βγήκε σαν ξέσπασμα...
    και ζήτησα συγνώμη για την συμπεριφορά μου.
    τα περαιτέρω δεν τα βάζω σε σοβαρή βάση γιατί όσο απότομα φορτώνω τόσο εύκολα ξεφορτώνω. .και είναι αλήθεια ότι παραφέρομαι..

στην ουσία όμως πρέπει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει διαμάχη σε προσωπικό επίπεδο δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις...

αυτό που δεν δέχομαι είναι η συμπεριφορά με τέτοιο τρόπο στα ζώα..
    δεν θα λύσεις τίποτα χτυπώντας ...
    μπορώ να καταλάβω το πόσο νευρίασες αν και από ότι θυμάμαι όταν μου είχε συμβεί το αντίστοιχο το αντιμετώπισα πολύ πιο ήρεμα ...

και αν θες στα πληρώνω τα πλαστικά δεν είναι εκεί το πρόβλημα....

αλλά είναι θέμα όταν η συμπεριφορά επεκτείνεται με βίαιο τρόπο ειδικά σε ανυπεράσπιστα ζώα όπως φορτώνω όταν βλέπω αυτό το μακάβριο θέαμα με σκοτωμένα ζώα στους δρόμους.
    είναι ζήτημα πολιτισμού για τον άνθρωπο η συμπεριφορά του προς τις γενικότερα αδύναμες οντότητες.
    η επανάληψη της βίαιης συμπεριφοράς μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση της ζωής είναι ένα ζήτημα που καθορίζει τον σεβασμό που διαθέτουμε για την θέση μας σε αυτό το κόσμο.. στο τοπικ για την κατηγορία μηχανόβιων που κατατάσσουμε τον εαυτό μας δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχουν συμφορουμίτες που κυνηγάνε αδέσποτα.

με καλύπτει το ότι δηλώνεις ότι δεν έχεις σκοτώσει ή έχεις εμπλακεί σε κάποιο τέτοιο γεγονός ,
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Με αυτη τη κουβεντα μου ηρθαν στο νου κατι ματσομενες γριες που δεν εχουν τι να κανουν και ειναι μελη «φιλοζωικών οργανωσεων της ελιτ», και με την βρωμοπαρουσια τους στα ΜΜΕ και την προκλητικη αδιαλλαξία και την σύγκριση ανθρώπων/ζωων , χανουν το δικαιο που εχουν σχετκα με την ομολογουμενος κακη συμπεριφορά αρκετων συνάνθρωπων προς τα ζωακια (που προσωπικα τα υπεραγαπω)

Αλλα ρε παιδια πρεπει να υπερβαλουμε συνεχεια σε αυτη τη χωρα?

Δεν υπαρχει μετρο?

Αγαπαμε τα ζωα και κανουμε οτι περνα απο το χερι μας να μην υποφερουν (μερικοι απο μας) αλλοι παλι οχι

Πρεπει ομως να αναφερουμε «τι θα κάνει ο αλλος στα παιδια του» και «συμπλέγματα» και τετοια οταν η συζητηση αφορα μια γατα που κατούρησε μια σελα?

Δεν ειναι της ιδιας βαρύτητας κατα την αποψη μου

Η αναφορα των παιδιων και της παιδιας μας με τη συζητηση αυτη δεν χωραει, ο καθενας ξερει απο μονος του κατα ποσο «ανθρωπος» ειναι και δε χρειαζεται να το διαφημίζει δημοσια φτανοντας στο αλλο ακρο (να τουφεκισουμε οσους κλωτσανε γατες κτλ...)

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ...... ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

idi, συμφωνώ στις αρχές αυτών που γράφεις,

όμως δεν θεωρώ υπερβολή να "κράζεις" κάποιον που αφαιρεί μια ζωή.....

Εσύ το θεωρείς υπερβολή;
    .H

Μόνη ξανά δεν θα σ`αφήσω. Το avatar του/της devil_wings
    Με αυτη τη κουβεντα μου ηρθαν στο νου κατι ματσομενες γριες που δεν εχουν τι να κανουν και ειναι μελη «φιλοζωικών οργανωσεων της ελιτ», και με την βρωμοπαρουσια τους στα ΜΜΕ και την προκλητικη αδιαλλαξία και την σύγκριση ανθρώπων/ζωων , χανουν το δικαιο που εχουν σχετκα με την ομολογουμενος κακη συμπεριφορά αρκετων συνάνθρωπων προς τα ζωακια (που προσωπικα τα υπεραγαπω)

Αλλα ρε παιδια πρεπει να υπερβαλουμε συνεχεια σε αυτη τη χωρα?

Δεν υπαρχει μετρο?

Αγαπαμε τα ζωα και κανουμε οτι περνα απο το χερι μας να μην υποφερουν (μερικοι απο μας) αλλοι παλι οχι

Πρεπει ομως να αναφερουμε «τι θα κάνει ο αλλος στα παιδια του» και «συμπλέγματα» και τετοια οταν η συζητηση αφορα μια γατα που κατούρησε μια σελα?

Δεν ειναι της ιδιας βαρύτητας κατα την αποψη μου

Η αναφορα των παιδιων και της παιδιας μας με τη συζητηση αυτη δεν χωραει, ο καθενας ξερει απο μονος του κατα ποσο «ανθρωπος» ειναι και δε χρειαζεται να το διαφημίζει δημοσια φτανοντας στο αλλο ακρο (να τουφεκισουμε οσους κλωτσανε γατες κτλ...)
    re salta kai gamisou esy pou xwnese na kaneis ton eirinopoio diakritika......
    i pes pos einai malakia i oti den einai i min grafeis katholou....

kai oso gia ton kyrioearthdog!!!!

Axiotime kyrie earthdog
    den nwmizw pos asxolithika katholou prosopika kai onomastika gia tin parti sas!!!
    nomizw pos milisisa epitides genika kai mono gia tin omada anthropon !!!SAN!!! tin diki sou kai pote onomastika!
    alla genika poloi to epidiokete edw mesa na milate prosopika======
    =======
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------

χαχαχαχαχααχαχαχα Κοροιδάκι.......<<<<<<<<!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρέπει πολύ μικρός όταν ήσουν να εφαρμόστηκε ο νόμος της σφαλιάρας πολύ....

Νομοταγή μου εσύ....

elpizw syndoma stin epomenh sunandisi twl axiotimwn melwn tou moto.gr
    na mou to peis kai apo konda >>>χαχαχαχαχααχαχαχα Κοροιδάκι

gia na boresw na to epexergastw pio xekathara(mias kai amorfoos pou eimai!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog

Εσύ το θεωρείς υπερβολή;
    καμια υπερβολη

αλλα πρεπει να ηρεμισουμε ολοι γενικα

δε νομιζω να εχουμε καποιον εδω που θελει να σκοτωσουμε τα ζωα... (τουλαχιστον εγω δε ξερω κανενα τετοιο)

τεσπα

peace brothers

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    σε γαμω και εγω Βασιλακη...

καμια υπερβολη

αλλα πρεπει να ηρεμισουμε ολοι γενικα

δε νομιζω να εχουμε καποιον εδω που θελει να σκοτωσουμε τα ζωα... (τουλαχιστον εγω δε ξερω κανενα τετοιο)

τεσπα

peace brothers
    για αυτό που δεν νομίζεις , δεν είμαι σίγουρος και για αυτό κράζω...

Ηρεμία υπάρχει φίλε μου, άπειρη, άλλωστε ένα απλό φόρουμ είναι, εκτός του φόρουμ στη πραγματική ζωή δεν υπάρχει συζήτηση για τέτοια θέματα..
    .H

Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog

Εσύ το θεωρείς υπερβολή;
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΗΣ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ... ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ .....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    r6van μαγκες πολλους εχουμε δει σαν εσενα απο το Ιντενρτ, λετε οτι σας κατεβει. Λοιοπον μπαινεις και εσυ στην ignore list. Μην κανεις καν τον κοπο

re salta kai gamisou esy pou xwnese na kaneis ton eirinopoio diakritika......
    i pes pos einai malakia i oti den einai i min grafeis katholou....

kai oso gia ton kyrioearthdog!!!!

Axiotime kyrie earthdog
    den nwmizw pos asxolithika katholou prosopika kai onomastika gia tin parti sas!!!
    nomizw pos milisisa epitides genika kai mono gia tin omada anthropon !!!SAN!!! tin diki sou kai pote onomastika!
    alla genika poloi to epidiokete edw mesa na milate prosopika======
    =======
    quote:
    elpizw syndoma stin epomenh sunandisi twl axiotimwn melwn tou moto.gr
    na mou to peis kai apo konda >>>χαχαχαχαχααχαχαχα Κοροιδάκι

gia na boresw na to epexergastw pio xekathara(mias kai amorfoos pou eimai!!!
    Ολοι χρειαζόμαστε διακοπές φίλε μου, και είμαστε από αυτούς..

Τώρα όσον αφορά την συνάντηση κλπ , αυτά τα πράγματα δεν λέγονται γίνονται....και να προσέχεις τι ζητάς...

Την καλημέρα μου, και χωρίς διάθεση ειρωνείας
    .H

και γαμω τα παιδια παιζουν εδω μεσα , πσσσ

ea6gka, με το ατύχημα τι εγινε ήταν σοβαρό;
    .H

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΗΣ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ... ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ .....
    Μίλτο το να κρίνουμε την συνεχεία της συμπεριφοράς είναι στο επίπεδο της εικασίας. Οι ενδείξεις όμως είναι στοιχεία που σε βοηθούν να βρίσκεις κατά που πάει το πράγμα κατά που πιθανόν να εξελιχτεί.
    Η παιδεία και ο σεβασμός είναι ο μόνος τρόπος για να αντισταθεί κανένας σε όποια καθημερινή πρόκληση.

Τέλος η έκρηξη σαν συμπεριφορά δεν αποτελεί μέσο προβολής ούτε γίνεται εσκεμμένα από καθιστές κυρίες της καλής κοινωνίας , γίνεται όταν αντιτίθεσαι σε καθημερινά ζητήματα
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    Σύμφωνοι, αλλά αν εσύ δεις έναν τύπο με το αγοράκι του χέρι χέρι να πετάνε πέτρες σε δεμένο σκύλο σε αυλή τι θα σκεφτείς για το παιδί...;;;

Του έλεγε να προσπαθείς να το πετύχεις το κεφάλι..

Το παραπάνω είναι πραγματικό γεγονός....

Το μέτρο είναι σχετικό..
    .H

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 12:39
  2. ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 16:50
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2004, 03:46