Σελίδα 1 από 21 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 304

Θέμα: Motard ποιο? FMX650 tunning

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX

Motard ποιο? FMX650 tunning

Επειδη κ εγω οπως πολλοι αλλοι εψαχνα για motard , σας καταθετω την πορεια μου , που πιστευω οτι μου βγηκε σε καλο.....
    Το motard μου καρφωθηκε στο μυαλο κ το ψαξιμο αρχιζει..........
    1 σταση Suzuki DRZ .... ωχ ψηλο ειναι , κ η σελα του πολυ σκληρη μου φενεται κ απο μουρη δε μου αρεσει , με 400κυβ. τι ροπη ναχει , που εγω την θελω.Φευγω ας παω κ αλλου.
    2 σταση XTX 660 .... πολυ ογκωδες το βλεπω κ τα κιλα του τα δειχνει, πολυ στρωτο στην οδηγηση , δεν με φτιαχνει ιδιαιτερα....
    3 σταση ΜΤ-30 .... ωραιο εργαλειο , αυτη η αναρτηση τι κανει εκει θα δουλευει?, ωχ το ντεποζιτο ειναι πολυ μεγαλο κ χωνομαι μεσα , λες αμα τρακαρω να σπασω τα αρχιδι@ μου σαν ενα γνωστο μου.
    4 σταση XR 650r .... αγριμι τρακτερ , αγριο , λιγο παλιομοδητικο αλλα φτιαχνεται, ωχ αυτο ειναι πολυ ψηλο , αμα μου σβηση θα το βαλω στην ακρη θα κατεβασω την γκομενα , θα βαλω το σταντ κ θα τραβαω μανιβελιες, ωχου γερασα για κατι τετοιο , ασε που θα μουρμουραει κ το γκομενακι, αλλα ας κανω κ ενα τεστ μια κ ηρθα, πω πω αυτο οργωνει δρομους κ κανει χωριστρα την ασφαλτο αλλα κ 6500ε για μεταχειρα..........
    5 KTM , τι ομορφια ειναι αυτη , τι σχεδιο τι περηφεριακα αλλα κ 10000ε σαν αυτοκινητο ρε γαμωτο , δε θελω να στερηθω τοσα αλλα για μια μηχανη, κ αν μου παθει κατι θα πρεπει να βρω κ αλλα ευρο {μεγαλωνα με την γενια των 620 k επηρεαστικα} ωραιο το χαμογελο της οδηγησης απο το DUKE ii αλλα κατι ακουγεται στο μοτερ κ το κιβωτιο ταχυτητων μαλ@κια μου φενεται.
    6 σταση DUCATI πω πω ενα τετοιο θελω στην αυλη μου να κοιταζω , κοκκινατσι το ακριβο, το θελει κ η γκομενα αλλα γιατι ολοι λενε οτι τα ιταλικα αστα , αστο τοτε για μετα οταν θα εχω αρκετα λεφτα κ γνωσεις μηχανικες, αστο να υπαρχει εκει σαν ονειρο......
    7 σταση WRF 450 εδω ειμαστε , ελαφρυ κ παιχνιδιαρικο σαν εμενα, αλλα ξεκολα , μην ξεγιελιεσαι , ειναι πιο πολυ για αγωνιστικη χρηση κ θα το ρημαξεις με τις εκδρομουλες
    8 σταση FMX ωχ κουραστηκα πια , θα παρω το πρωτο που θα βρω μπροστα μου...............
    ............... to be continiude..........
    9}Aprilia strada .Τελειο αυτο μου αρεσει παρολο που το XTX δεν μου αρεσε......αλλα στο ονομα aprilia k στο θεμα αντιπροσωπεια κολλησα.........
    love will save the planet,hate is a good start.

8 σταση FMX 650 .... ομορφουλι φενεται το κοκκινακι , κ σελιτσα ανθρωπινη εχει , το υψος οριακα ψηλο για μενα, ωραια , το κολοφαναρο ομορφο απο Cbr , κατι ειναι κ αυτο, εχω ακουσει οτι το μοτερ ειναι πολυ αξιοπιστο κ δοκιμασμενο, ενδιαφερον, α εχει κ upside down που εχω κολημα , ομορφα , τι? η πισω αναρτηση δε ρυθμιζεται , καλα αυνανιζοντε στη Honda , δε βαριεσε ας του δωσω μια ευκαιρια στο τest drive, οπα αυτο τραβαει απο χαμηλα ρε , πλακα εχει , η ροπη θα ειναι μαρεθει, οπα βολικη σελιτσα και ελαφρυ , μμμμ μαλον ειναι καλοζυγισμενο με χαμηλο κεντρο βαρους κ μαρεσει ετσι , ρε συ βγαζει κ λιγο αγριαδα απο XR αυτο κ στη κινηση χωνεται πολυ εξαιτιας του μικρου ντεποζητου, α κοιτα να δεις που κολησα , λιγο απο motard , λιγο για πολητικη χρηση, λιγη απο αγριαδα για ταρζανιες, καλοζυγισμενο, ελαφρυ στη οδηγηση, βαρυ για σταθεροτητα , φρενακια για απειρους που δεν τρομαζουν , καθεσαι πισω ανετο , καθεσαι μπροστα επηθετικο κ να τα χαμογελακια , ρε ειναι κ γρηγορο χωρις να ειναι επικυνδηνο, οπα μου συνχωρει κ αρκετες μ@λακιες που πηγα να φυγω σε κατι πατηλικια, σουζητσα ομως δε κανει , δε πειραζει ιδωμεν , ετσι κ αλλιως θα ξεκιναω πρωτος στα φαναρια χε χε .Τι επαθα τωρα .... ειναι κ αυτο το κριμενο αγριμακι του XR που πνιγεται απτις μαμα εξατμισεις κ το νιωθω να με τσιγκλαει να το ξυπνισω , θα το παρω λοιπον , με εκανε να χαμογελασω , το μοτερ του μου θυμισε τα αλανια που εκαναν ταρζανιες με τα XR οταν ειμουν δημοτικο κ γυμνασιο, αυτους που θαυμαζα κ ηθελα να γινω , αυτους που οργωναν με τα ΧR τα χωραφια της Νικαιας πριν γινει τσιμεντουπολη κ αυτη.............. contin......

Και να μαι τωρα Ο MAG me to FMX ..........ποτε δεν εγινα η μουρη της παρεας με το FMX , ενω παραλληλα ακουσα περισοτερο πικρα σχολια..... μαρεσει να πηγαινω βεβαια κοντρα στο ρευμα αλλα στο τελος καλητερα να βγαινω εγω ο σωστος.........οποτε αναλαμβανω την προτοβουλια να βγαλω εγω το FMX απτο βουρκο των κακων σχολιων κ να το βαλω στη θεση που του ανηκει.....
    Ως κατοχος του FMX δηλωνω οτι 5 χρονια δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο τοσο δα προβληματακι κ αυτο με δικαιωνει σαν αγοραστη που επιτελους βρηκε την ηρεμια του υστερα απο μια πορεια 8 ετων σε διχρονα ημικαθαροαιμα κ ωρες ατελειωτες στα συνεργεια ......
    Οταν ρωτησα το φιλο μου με το DUKE ii , πως τα πας εσυ ...... μου ανεφερε 5 προβληματα κατα αυτον μικρα κατεμε μεγαλα { κατι περι αλλαγης μιζας κλπ} αλλα 3 προβληματα καταυτον λογο μαλακιας της αντιπροσωπειας κ κανα 2 χρονια που τυρανηθηκε να βρει καλο μαστορα για το DUKE.
    Λοιπον εγω τετοια τρεχαματα δε θελω σε καινουργια μηχανη, δεν αντεχω αλλο, θελω μονο να πηγαινω για service κ για τunning , με το χαμογελο κ ολα ωραια, ουτε νευρα , ουτε αγωνιες , ουτε μαλακιες ουτε να χαζευω ενα πανεμορφο εργαλειο στην αυλη κ να μη δουλευει η να σταματα στα καλα καθουμενα να δουλευει κ να σπρωχνω...... τερμα πια...
    Λοιπον εμενα 5 χρονια δεν εχει κανει κιχ κ ολα αυτα με 30ε service το χρονο κ στη κορινθο μαμα μου εβγαλε 180κλμ......
    Ετσι λοιπον μαζευτηκαν ευκολα τα λεφτακια για ενα tunning xexexe
    Ta εβγαλε μονη της η μηχανη, το αξιζε και της εκανα το δωρακι της:a07:
    Οτι αλλη μηχανη κ αν παρω τωρα , Enduro η Street , θα το κρατησω to Fmxaki μου γιατι θα ναι παντα το παπακι μου......

FMX 650 Tunning........... ................

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    "Μια χαρά" (που λένε και τα παλικάρια στο ραδιοαρβύλα...)... Έχω και εγώ φίλους που αγάπησαν χοντρές και άσχημες αλλά καλόβολες γυναικούλες, τις παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια, ζουν ευτυχισμένοι και εκείνες τρέχουν στα ιστιτούτα και τα κομμωτήρια τρώγοντας φράγκα για τσάμπα "tunning" ...
    Κάνουμε και καλή παρέα και με βάζουν να τους περιγράφω τις "περιπέτειές" μου με τις διάφορες γκόμενες που περνούν από τη ζωή μου κατά καιρούς και συχνά μου βγαίνουν σκάρτες... Τότε εκείνοι σταυροκοποιούνται και ευχαριστούν τον θεό που τους αξίωσε να έχουν την γυναίκα που έχουν...
    Αλλά βαθιά μέσα μου ξέρω ότι θα ήθελαν και αυτοί που και που μια "βόλτα" σαν αυτές που κάνω αλλά μάλλον δεν τολμάνε...Τους παραδέχομαι όμως γιατί στο θέμα μηχανή ξεπέρασαν φόβους και ταμπού και καβαλάνε μόνο ότι γουστάρουνε μιας και δεν αντέχουν να ξενοκοιτάνε άλλες και να ξερογλυφονται στα φανάρια για άλλη μια φορά... :beer

[ θα το κρατησω to Fmxaki μου γιατι θα ναι παντα το παπακι μου...... [/B][/QUOTE]

Φίλε πάρε παπί...θα σε συμφέρει περισσότερο...θα γλυτώνεις περισσότερα και θα σου μείνουν φράγκα και για κανα καλό και αξιόπιστο Nissan Almera... Όλα χρειάζονται...

Πάντα όρθιος

υ.γ.1 Αν οδηγούσες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποια από τα μηχανάκια που απέρριψες δεν θα μπορούσες να οδηγήσεις το FMX μετά... εκτός και αν σε χαρακτηρίζει χαμηλός βαθμός αυτοεκτίμησης και οδηγικής αξιοπρέπειας...
    υ.γ.2 Η ιστοριούλα στην αρχή του ποστ είναι φανταστική αλλά βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία και βιωματικές εμπειρίες...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Eγω απλα θα παρουσιασω το βιωμα μου με αρχη κ μεση , ειμαι χαρουμενος , τα χω ολα εστω κ απολιγο , εισαι σε ολα σωστοτατος κ δεν φερνω αντιρηση οπως κ επιτυχημενα συνεδεσες το θεμα γυναικα/μηχανη . Απλα μη ξεχασεις οτι η μεση λυση ειναι η χρηση τομη κ την πατησεις οπως το μυρμηγκι κ το τζιτζικι.
    Στη ζωη δεν μπορουμε να τα χουμε ολα και δε νομιζω οτι η καλuτερη συμβουλη σε ενα δεκαωχταχρονο ειναι να παρει KTM .
    H μοδα της εποχης μας ειναι να χει καποιος ολο το πακετο κ τοτε επιτυνχανεις......
    Οι χοντρες κ ασχημες δεν εχουν σχεση με το FMX . To FMΧακι ειναι ενα ωραιο μωρακι καλιγραμο , που δεν την βλεπει , απο σπιτι, παλαιων αρχων που φτιαχνεται , δουλευει παει γυμναστηριο , εχει αξιες και ειναι τιμιο, δε σου τρωει τα λεφτα κ στο τελος το παντρευεσαι.ΟΤι βαλεις πανω στο Fmx δημιουργεις κ το χεις , δεν ειναι κατι εφημερο που που θα σου φαει τα λεφτα κ θα την κανει η το αφηνεις, το FMX σε κραταει οσο κ να μη το πιστευεις κ δε μπορεις να το αφησεις εσυ......:wacko:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Νομίζω κατάλαβες τον συλλογισμό μου και αυτό μου αρκεί...
    Δεν είναι ανάγκη να σε πείσω για κάτι...δεν χρειάζεται άλλωστε...ο καθένας χτίζει τις απόψεις ανάλογα με τον χαρακτήρα του και τις εμπειρίες του και σίγουρα και εσύ παρουσιάζεις μια τεκμηριωμένη άποψη του "Nα γιατί FMX..." Δεν σου κρύβω βεβαια ότι από ένα 18χρονο (23άχρονο πλέον αν κατάλαβα σωστά....) θα προτιμούσα λιγότερο συντηριτική σκέψη και είναι και αυτό χρυσή τομή όπως σωστά αναφέρεις...
    Η δική μου εμπειρία μου λέει ότι αυτά που κάνουν λίγο από όλα συνήθως δεν κάνουν τίποτα καλά... Αν θες να τα κάνεις όλα μέτρια τότε πάσο... Είμαι σίγουρος ότι δεν καβάλησες πραγματικά κανένα από τα μηχανάκια που απέριψες και για αυτό θα σου πρότεινα να είσαι περισσότερο συγκρατημένος στα αρνητικά που εστιάζεις πάνω τους...'Ισως να έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη σου αλλά αυτό δεν αλλαζει το γεγονός οτι τα περισσότερα από τα μηχανάκια που έβαλες στο "συγκριτικό" σου οι περισσότεροι θα τα θεωρούσαν καλύτερα από το FMX που προτίμησες για τους δικού σου λόγους και καλά έκανες στην τελική...
    Τέλος δεν ξέρω τι επιτάσει η μόδα της εποχής για να πετύχεις σήμερα (ίσως για αυτό να είμαι ακόμα αποτυχημένος.... ) αλλά αυτό που θεωρώ εγώ επιτυχία για μένα είναι μάλλον κάτι διαφορετικό...Τεσπά δεν έχει σημασία αυτό τώρα...
    Να περνά καλά και πάντα όρθιος...

υ.γ.1 To FMX είναι μια μηχανή που σίγουρα δεν μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις όπως και μια αδιάφορη για τον ανδρικό πλυθησμό κακοβαλμένη γυναίκα...
    υ.γ.2 the real story...
    ....Το μυρμήγκι δούλευε σκληρά όλη μέρα για να μαζέψει τροφή για τον χειμώνα... ίδρωνε ...ξείδρωνε... μέσα στο λιοπύρι όταν ξαφνικά περνάει ο τζίτζικας με το κάμπριο και τα γκομενάκια και του λέει...έλα ρε κορόιδο...κάνε ένα διάλειμα να πάμε με τα μωρά στην παραλία...να γουστάρουμε... Μπα έχω πολύ δουλειά, δεν προλαβαίνω σου λέω...
    Την άλλη μέρα ξανά ο τζίτζικας καβάλα στο σκάφος...τίγκα στα γυμνόστηθα γκομενάκια...του φωνάζει απο μακριά...Έλα ρε κακομοίρη να γουστάρουμε λίγο...είναι πολλές δεν θα την παλέψω... Δεν προλαβαίνω σου λέω δεν καταλαβαίνεις...ο χειμώνας έρχεται και θα είναι βαρύς... τότε να σε δώ λαμόγιο...
    Και ο χειμώνας ήρθε βαρύς και κακός...λυσομανούσε ο βοριάς και το χιόνι έπεφτε πυκνό...το μυρμηγκι είχε αναμμένο το τζάκι και φορώντας την ρόμπα του και τα ζεστά του παντοφλάκια απολάμβανε ζεστό τσαγάκι με κουλουράκια καθισμένος στην πολυθρονα του, στη θαλπωρή του σπιτιού του...(κάντω είκόνα... )
    Η πόρτα χτυπάει ...ντουκ-ντουκ... και το μυρμήγκι ανοίγοντας, παγώνει βλέποντας το τζιτζίκι με την στολή του σκι...τα πέδιλα και τα γκομενάκια φορτωμένα στο 4χ4 έτοιμα για το χιονοδρομικό και όχι μόνο...
    Έλα ρε μαλάκα του λέει ....μην είσαι μούχλας...πάμε για σκι να γουστάρουμε...
    Άσε ρε φίλε δεν γουστάρω...θα κάτσω σπίτι...

αλλά αν πετύχεις πουθενά τον Αίσωπο πέστου ότι είναι μεγάλος μαλάκας.... :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Νομίζω κατάλαβες τον συλλογισμό μου και αυτό μου αρκεί...
    Δεν είναι ανάγκη να σε πείσω για κάτι...δεν χρειάζεται άλλωστε...ο καθένας χτίζει τις απόψεις ανάλογα με τον χαρακτήρα του και τις εμπειρίες του και σίγουρα και εσύ παρουσιάζεις μια τεκμηριωμένη άποψη του "Nα γιατί FMX..." Δεν σου κρύβω βεβαια ότι από ένα 18χρονο (23άχρονο πλέον αν κατάλαβα σωστά....) θα προτιμούσα λιγότερο συντηριτική σκέψη και είναι και αυτό χρυσή τομή όπως σωστά αναφέρεις...
    Η δική μου εμπειρία μου λέει ότι αυτά που κάνουν λίγο από όλα συνήθως δεν κάνουν τίποτα καλά... Αν θες να τα κάνεις όλα μέτρια τότε πάσο... Είμαι σίγουρος ότι δεν καβάλησες πραγματικά κανένα από τα μηχανάκια που απέριψες και για αυτό θα σου πρότεινα να είσαι περισσότερο συγκρατημένος στα αρνητικά που εστιάζεις πάνω τους...'Ισως να έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη σου αλλά αυτό δεν αλλαζει το γεγονός οτι τα περισσότερα από τα μηχανάκια που έβαλες στο "συγκριτικό" σου οι περισσότεροι θα τα θεωρούσαν καλύτερα από το FMX που προτίμησες για τους δικού σου λόγους και καλά έκανες στην τελική...
    Τέλος δεν ξέρω τι επιτάσει η μόδα της εποχής για να πετύχεις σήμερα (ίσως για αυτό να είμαι ακόμα αποτυχημένος.... ) αλλά αυτό που θεωρώ εγώ επιτυχία για μένα είναι μάλλον κάτι διαφορετικό...Τεσπά δεν έχει σημασία αυτό τώρα...
    Να περνά καλά και πάντα όρθιος...

υ.γ.1 To FMX είναι μια μηχανή που σίγουρα δεν μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις όπως και μια αδιάφορη για τον ανδρικό πλυθησμό κακοβαλμένη γυναίκα...
    υ.γ.2 the real story...
    ....Το μυρμήγκι δούλευε σκληρά όλη μέρα για να μαζέψει τροφή για τον χειμώνα... ίδρωνε ...ξείδρωνε... μέσα στο λιοπύρι όταν ξαφνικά περνάει ο τζίτζικας με το κάμπριο και τα γκομενάκια και του λέει...έλα ρε κορόιδο...κάνε ένα διάλειμα να πάμε με τα μωρά στην παραλία...να γουστάρουμε... Μπα έχω πολύ δουλειά, δεν προλαβαίνω σου λέω...
    Την άλλη μέρα ξανά ο τζίτζικας καβάλα στο σκάφος...τίγκα στα γυμνόστηθα γκομενάκια...του φωνάζει απο μακριά...Έλα ρε κακομοίρη να γουστάρουμε λίγο...είναι πολλές δεν θα την παλέψω... Δεν προλαβαίνω σου λέω δεν καταλαβαίνεις...ο χειμώνας έρχεται και θα είναι βαρύς... τότε να σε δώ λαμόγιο...
    Και ο χειμώνας ήρθε βαρύς και κακός...λυσομανούσε ο βοριάς και το χιόνι έπεφτε πυκνό...το μυρμηγκι είχε αναμμένο το τζάκι και φορώντας την ρόμπα του και τα ζεστά του παντοφλάκια απολάμβανε ζεστό τσαγάκι με κουλουράκια καθισμένος στην πολυθρονα του, στη θαλπωρή του σπιτιού του...(κάντω είκόνα... )
    Η πόρτα χτυπάει ...ντουκ-ντουκ... και το μυρμήγκι ανοίγοντας, παγώνει βλέποντας το τζιτζίκι με την στολή του σκι...τα πέδιλα και τα γκομενάκια φορτωμένα στο 4χ4 έτοιμα για το χιονοδρομικό και όχι μόνο...
    Έλα ρε μαλάκα του λέει ....μην είσαι μούχλας...πάμε για σκι να γουστάρουμε...
    Άσε ρε φίλε δεν γουστάρω...θα κάτσω σπίτι...

αλλά αν πετύχεις πουθενά τον Αίσωπο πέστου ότι είναι μεγάλος μαλάκας....
    ΚΑνει κρυο για να πας βολτα,ε Γιωργη???

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    FMX 650 Tunning........... ................
    Η περιοδος χαρiτος τελειωσε το FMX αξιζει ποια 3500ε ........Τι κανουμε τωρα......... Δινω αλλα 7000ε κ περνω ΚΤΜ η Ducati η του ριχνω 3000ε κ το κανω αγνωριστο .........παμε ρε MAG για τα 3 κ οτι γινει.......... Λοιπον το Τunning αρχιζει. Ξεκιναμε με τις ολοσωμες Την κατασκευή ανέλαβε η γερμανική SR-Racing, η οποία έφτιαξε ένα κομψοτέχνημα από ανοξείδωτο ατσάλι, σαφώς ελαφρύτερο από το stock,. Σκοπος μας ηταν να γινει δυνατότερο, αλλά χωρίς να αλλάξει ο φιλικός του χαρακτήρας.
    Η θεωρία αποδείχθηκε αληθινή, καθώς το FMX πήρε 6,2 hp μόνο με την εξάτμιση, χωρίς καμία επέμβαση στην τροφοδοσία. Εξαιρετική βελτίωση για μία bolt-on προσθήκη και όποιος είναι τελειομανής, μπορεί να αλλάξει κύριο ζιγκλέρ και φίλτρο αέρα και να κερδίσει άλλους δύο ίππους και μάλιστα με πιο γραμμική απόδοση.
    Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ TOY FMX όμως δεν έμεινε μόνο στην εξάτμιση. Το έμβολο αλλάχτηκε με ένα σφυρήλατο της JE, το οποίο έχει μεγαλύτερη συμπίεση στο 11:1 (από 8,3:1 του νορμάλ). Επίσης είναι κατά 70 γραμμάρια ελαφρύτερο, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευστροφία. Ο κύλινδρος έμεινε απείραχτος.
    Στη συνέχεια ο εκκεντροφόρος του FMX βγηκε και πήρε την θέση του ένας after market που είναι καλύτερης ποιότητας και επιτρέπει την αλλαγή του προφίλ. Ο νέος εκκεντροφόρος έχει μεγαλύτερο βύθισμα βαλβίδων και διάρκεια ανοίγματος σε σχέση με τον standard του FMX, αλλά έχει δεχθεί επιπλέον μετατροπή στον αποσυμπιεστή. Η υπόλοιπη κεφαλή είναι normal, κάνοντας την συνολική μετατροπή εντελώς bolt-on και πλήρως αναστρέψιμη.

Από εκεί και πέρα το μόνο που μένει, είναι η αλλαγή των δύο ζιγκλέρ στο καρμπυρατέρ (main και slow) και του φίλτρου αέρα με κάποιο πιο ελεύθερο{ KN} k dynojet stage 2. Η απόδοση του FMX πηδάει στους 53 ίππους και μάλιστα με πολύ φυσιολογικό και οδηγήσιμο τρόπο.
    Η ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ είναι άμεση, σχεδόν ακαριαία και σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το νορμάλ. Το πρώην μαμισιο FMX αλλάζει πρόσωπο, όντας πλέον αντικειμενικά δυνατό, επιταχύνοντας άμεσα και δυνατά κάθε στιγμή που θα επιτάξει το γκάζι. Οι σούζες είναι τώρα υπόθεση του γκαζιού με πρώτη και αρκεί λίγο συμπλέκτης για να σηκωθεί πανεύκολα ο εμπρός τροχός στον αέρα με δευτέρα στο κιβώτιο. Η ευστροφία είναι χαρακτηριστική, το ίδιο και η γραμμικότητα. Μόνο προς το άνω όριο των στροφών ο κινητήρας δείχνει να πλησιάζει στο όριο της ισχύος του, καθώς όπως φαίνεται και από το δυναμοδιάγραμμα, η μέγιστη ισχύς βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα (6.300rpm) από το άνω όριο των στροφών (7.500rpm- στροφόμετρο δεν έχει το FMX). Θελαμε η μοτοσικλέτα να διατηρήσει τα καθημερινά -διασκεδαστικά της χαρακτηριστικά και μία μέγιστη ισχύς που αποδίδεται με τρελό στροφάρισμα δεν ήταν ακριβώς στα σχέδια μας.
    Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο κινητήρας δεν έχασε τίποτα από την φιλική του, καθημερινή λειτουργία. Το χαρακτηριστικό σκορτσάρισμα των μονοκύλινδρων στις πολύ χαμηλές στροφές, εδώ εμφανίζεται στην περιοχή του ρελαντί και όχι ενοχλητικά, ενώ το FMX επιταχύνει από εκεί άμεσα και αδιαμαρτύρητα. Επιπλέον, ο κινητήρας παίρνει μπρος με την πρώτη μιζιά όταν είναι ζεστός και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που είναι κρύος, με μοναδική διαφορά ότι τότε θα χρειαστεί να βοηθήσει και το τσοκ.
    ΕΝΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για τα 15 άλογα του FMX βρίσκεται στα 2.200?, Από αυτά, τα 1.200? η { 600ε μεταχειρα} αφορούν την εξάτμιση. Για όσους θέλουν κάτι παραπάνω, δίνεται και επιλογή με καρμπιρατέρ FCR 41 που βελτιώνει την απόκριση στο γκάζι και έχει καλύτερη απόκριση στις ψηλές .Αυτο το αφηνω για του χρονου...........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	diag_fmx.gif 
Προβολές:	2165 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	187944

Η αίσθηση ότι οδηγάς ένα μεγάλο μονοκύλινδρο είναι έντονη, σε αντίθεση με το νορμάλ FMX που φέρνει περισσότερο σε ροπάτο τετρακοσάρι. θα τολμούσα να πω ότι είναι ένα καλοστημένο και στιβαρό XR 600 παρά ένα ελαφρύτερο Dominator 650. Έχει νεύρο, ελαφριά αίσθηση, μικρές διαστάσεις και υπέροχο ήχο χάρη στις εξατμίσεις που, χωρίς να γίνονται ενοχλητικές, παράγουν αυθεντικές μονοκύλινδρες μελωδίες, βγαλμένες από την εποχή των XR 350 και XT 550. Το στάνταρ γρανάζωμα σε συνδυασμό με την αυξημένη απόδοση του κινητήρα έδεσαν τέλεια, αφού η μοτοσικλέτα είναι ζωντανή παντού, είτε τριγυρίζει μέσα στην πόλη είτε κυνηγάει την τελική της στις ευθείες.
    To FMX πλέον δικαιολογεί πειστικά και τα δύο συστατικά της λέξης "Funmoto". Σουζίτσες με το γκάζι και ντριφτ, συνοδεύονται από τον σωστό ήχο και συνθέτουν μια "moto" με επαρκές "fun". Η λειτουργία του κινητήρα είναι τέτοια που μέχρι να φτάσω στην πίστα είχα ξεχάσει ότι πρόκειται για "μετατροπή". Ούτε "πάφα-πούφα" από την εξάτμιση, ούτε κομπιάσματα στο σταθερό γκάζι, ούτε άσκοπη φασαρία. Μια μιζιά και ο κινητήρας δουλεύει με ένα υγιέστατο ρελαντί, είτε είναι ζεστός είτε κρύος.Ενω οι σφηχτες αναρτησεις δουλευουν αψογα............Ιτ is TRUE

Όνομα:	theoharis_moto_02 (300 x 275).jpg 
Προβολές:	2160 
Μέγεθος:	25,3 KB 
ID:	187945

Αντε κ του χρονου με FCR 41

Όνομα:	dia_fmx.jpg 
Προβολές:	2144 
Μέγεθος:	29,5 KB 
ID:	187946

Αντε κ του αντιχρονου FMX 660 κ εμεις

Όνομα:	2441.jpg 
Προβολές:	2133 
Μέγεθος:	12,0 KB 
ID:	187947

K kamia foto για τελειωμα..........

Όνομα:	20081112-8fpdxj43jx7w7wssah2kpq2fm5 (500 x 366).jpg 
Προβολές:	2172 
Μέγεθος:	57,1 KB 
ID:	187948

Αντε παντα τετιοα

Όνομα:	0f821ec4.jpg 
Προβολές:	2191 
Μέγεθος:	24,5 KB 
ID:	187949

Κ το FMX 660 για τελος . ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ

Όνομα:	2775.jpg 
Προβολές:	2140 
Μέγεθος:	15,4 KB 
ID:	187950

Σελίδα 1 από 21 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. motard μόνο αλλά ποιο?
    από stiffler στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2013, 20:19
  3. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  4. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 13:20
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic