Επειδη κ εγω οπως πολλοι αλλοι εψαχνα για motard , σας καταθετω την πορεια μου , που πιστευω οτι μου βγηκε σε καλο.....
Το motard μου καρφωθηκε στο μυαλο κ το ψαξιμο αρχιζει..........
1 σταση Suzuki DRZ .... ωχ ψηλο ειναι , κ η σελα του πολυ σκληρη μου φενεται κ απο μουρη δε μου αρεσει , με 400κυβ. τι ροπη ναχει , που εγω την θελω.Φευγω ας παω κ αλλου.
2 σταση XTX 660 .... πολυ ογκωδες το βλεπω κ τα κιλα του τα δειχνει, πολυ στρωτο στην οδηγηση , δεν με φτιαχνει ιδιαιτερα....
3 σταση ΜΤ-30 .... ωραιο εργαλειο , αυτη η αναρτηση τι κανει εκει θα δουλευει?, ωχ το ντεποζιτο ειναι πολυ μεγαλο κ χωνομαι μεσα , λες αμα τρακαρω να σπασω τα αρχιδι@ μου σαν ενα γνωστο μου.
4 σταση XR 650r .... αγριμι τρακτερ , αγριο , λιγο παλιομοδητικο αλλα φτιαχνεται, ωχ αυτο ειναι πολυ ψηλο , αμα μου σβηση θα το βαλω στην ακρη θα κατεβασω την γκομενα , θα βαλω το σταντ κ θα τραβαω μανιβελιες, ωχου γερασα για κατι τετοιο , ασε που θα μουρμουραει κ το γκομενακι, αλλα ας κανω κ ενα τεστ μια κ ηρθα, πω πω αυτο οργωνει δρομους κ κανει χωριστρα την ασφαλτο αλλα κ 6500ε για μεταχειρα..........
5 KTM , τι ομορφια ειναι αυτη , τι σχεδιο τι περηφεριακα αλλα κ 10000ε σαν αυτοκινητο ρε γαμωτο , δε θελω να στερηθω τοσα αλλα για μια μηχανη, κ αν μου παθει κατι θα πρεπει να βρω κ αλλα ευρο {μεγαλωνα με την γενια των 620 k επηρεαστικα} ωραιο το χαμογελο της οδηγησης απο το DUKE ii αλλα κατι ακουγεται στο μοτερ κ το κιβωτιο ταχυτητων μαλ@κια μου φενεται.
6 σταση DUCATI πω πω ενα τετοιο θελω στην αυλη μου να κοιταζω , κοκκινατσι το ακριβο, το θελει κ η γκομενα αλλα γιατι ολοι λενε οτι τα ιταλικα αστα , αστο τοτε για μετα οταν θα εχω αρκετα λεφτα κ γνωσεις μηχανικες, αστο να υπαρχει εκει σαν ονειρο......
7 σταση WRF 450 εδω ειμαστε , ελαφρυ κ παιχνιδιαρικο σαν εμενα, αλλα ξεκολα , μην ξεγιελιεσαι , ειναι πιο πολυ για αγωνιστικη χρηση κ θα το ρημαξεις με τις εκδρομουλες
8 σταση FMX ωχ κουραστηκα πια , θα παρω το πρωτο που θα βρω μπροστα μου...............
............... to be continiude..........
9}Aprilia strada .Τελειο αυτο μου αρεσει παρολο που το XTX δεν μου αρεσε......αλλα στο ονομα aprilia k στο θεμα αντιπροσωπεια κολλησα.........