Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 230

Θέμα: Σε είδα...

Αν και δεν αφορά Bandit, θα το πω εδώ γιατί μου τσάκισε τα νεύρα ο πστης...

Πρωί, Αττική Οδό προς αεροδρόμιο, έχω κολλήσει στην κίνηση και νεύρα τσατάλια γιατί δριαδρομή με το Bandit 30 λεπτά, με το αυτοκίνητο γίνεται 90... Εκεί λοιπόν που φαρδαίνει μετά την έξοδο της Ραφήνας, περιμένω έναν κερατά με ένα Punto να μπει δεξιά να περάσω και βλέπω πίσω φουριόζα ένα Mercedes SLR ή SL και μαζί βγαίνει "άγρια" δεξιά του μια Busa μαύρη και πλησιάζουν ΓΡΗΓΟΡΑ. Δεξί φλας, περνάει το Mερκ "αέρα" και περιμένω το Busa. Και περιμένω, περιμένω... Πλησιάζει, αλλά αργά. Είμαι με 140, κανονικά έπρεπε να έχει ήδη εξαφανιστεί ο μλκς. Το SLκάτι έχει φύγει, λέω έχει πλάκα τελικά να είναι βόδιγκαρντ γιατί κόντρα και να μην έχει γίνει καπνός δεν παίζει... Αλλά πάλι, τι βόδιγκαρντ είναι αυτό που δεν πάει μαζί με το "αφεντικό"; Εν τω μεταξύ βγάζω φλας γιατί δεν θα ξημερώσω με το μλκ να έρχεται με το φραπέ στο χέρι, έχει και άλλο αυτοκίνητο μπροστά και έλεος ρε γμτ. Είναι κοντά όμως και δεν θέλω να τον στριμώξω, οπότε περιμένω στη μεσαία. Φτάνουμε στην αριστερή μετά την έξοδο Κάντζα και ο ΜΛΚΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΡΕ... Με 140 και ΦΡΕΝΑΡΕ για να στρίψει. Αναγκάζομαι να φρενάρω και εγώ για να μην πέσω στον μπροστινό (περίμενα ότι θα έχει ήδη περάσει ο κουλός, θα έχω βγει και εγώ πάλι αριστερά χωρίς να κόψω, άντε να φορτώσει πάλι χιλιόμετρα το Getz στην ανηφόρα), το μπινελίκι πάει σύννεφο, μουτζώνω με χέρια πόδια, ετοιμάζομαι να του πετάξω τις μπότες που θα φόραγα στη δουλειά από το παράθυρο, αλλά τελειώνει η στροφή, βγαίνουμε στην ευθεία μπροστά από τον Alpha, έχει και άλλα αυτοκίνητα, ο SLκάτι έχει μπλοκαριστεί και αυτός από 3 μλκς που πάνε με την ίδια ταχύτητα και στις τρεις λωρίδες και ο ΜΛΚΣ με το Busa τελικά περνάει κοκκώνα μαριγώ (αλλά ξάπλα αγωνιάρικη στο ρεζερβουάρ με στυλάκι αγωνίζομαι στην ευθεία της Sepang που είναι και μεγάλη) και σιγά σιγά σιγά σιγά απομακρύνεται... Ο SLκάτι πέρασε από κάπου δεξιά, είχα τόσα νεύρα που ίσα που το σκότωνα το άλλο το τσόλι... Αποφάσισα να πάρω την zen προσέγγιση και να κουλάρω... Και ρωτάω, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗ HAYABUSA ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ SCOOTER ΤΕΡΜΑ ΜΕ 160???? Ποιός είσαι;;; Κερνάω καφέ να μου πεις πως σου ήρθε να το αγοράσεις, πραγματικά! Και πως σου ήρθε να πηγαίνεις και αριστερά κιόλας! Γιατί δεν πήρες κάτι που να "το'χεις"; Και εγώ κουλάδι είμαι, αλλά έλεος ρε γαμώτο! Πόσο πιά;;; Που να 'χα και τη μηχανή, έ ρε γλέντια... Τι ξεφτίλας κόσμος θεέ μου...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Αν και δεν αφορά Bandit, θα το πω εδώ γιατί μου τσάκισε τα νεύρα ο πστης...

Πρωί, Αττική Οδό προς αεροδρόμιο, έχω κολλήσει στην κίνηση και νεύρα τσατάλια γιατί δριαδρομή με το Bandit 30 λεπτά, με το αυτοκίνητο γίνεται 90... Εκεί λοιπόν που φαρδαίνει μετά την έξοδο της Ραφήνας, περιμένω έναν κερατά με ένα Punto να μπει δεξιά να περάσω και βλέπω πίσω φουριόζα ένα Mercedes SLR ή SL και μαζί βγαίνει "άγρια" δεξιά του μια Busa μαύρη και πλησιάζουν ΓΡΗΓΟΡΑ. Δεξί φλας, περνάει το Mερκ "αέρα" και περιμένω το Busa. Και περιμένω, περιμένω... Πλησιάζει, αλλά αργά. Είμαι με 140, κανονικά έπρεπε να έχει ήδη εξαφανιστεί ο μλκς. Το SLκάτι έχει φύγει, λέω έχει πλάκα τελικά να είναι βόδιγκαρντ γιατί κόντρα και να μην έχει γίνει καπνός δεν παίζει... Αλλά πάλι, τι βόδιγκαρντ είναι αυτό που δεν πάει μαζί με το "αφεντικό"; Εν τω μεταξύ βγάζω φλας γιατί δεν θα ξημερώσω με το μλκ να έρχεται με το φραπέ στο χέρι, έχει και άλλο αυτοκίνητο μπροστά και έλεος ρε γμτ. Είναι κοντά όμως και δεν θέλω να τον στριμώξω, οπότε περιμένω στη μεσαία. Φτάνουμε στην αριστερή μετά την έξοδο Κάντζα και ο ΜΛΚΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΡΕ... Με 140 και ΦΡΕΝΑΡΕ για να στρίψει. Αναγκάζομαι να φρενάρω και εγώ για να μην πέσω στον μπροστινό (περίμενα ότι θα έχει ήδη περάσει ο κουλός, θα έχω βγει και εγώ πάλι αριστερά χωρίς να κόψω, άντε να φορτώσει πάλι χιλιόμετρα το Getz στην ανηφόρα), το μπινελίκι πάει σύννεφο, μουτζώνω με χέρια πόδια, ετοιμάζομαι να του πετάξω τις μπότες που θα φόραγα στη δουλειά από το παράθυρο, αλλά τελειώνει η στροφή, βγαίνουμε στην ευθεία μπροστά από τον Alpha, έχει και άλλα αυτοκίνητα, ο SLκάτι έχει μπλοκαριστεί και αυτός από 3 μλκς που πάνε με την ίδια ταχύτητα και στις τρεις λωρίδες και ο ΜΛΚΣ με το Busa τελικά περνάει κοκκώνα μαριγώ (αλλά ξάπλα αγωνιάρικη στο ρεζερβουάρ με στυλάκι αγωνίζομαι στην ευθεία της Sepang που είναι και μεγάλη) και σιγά σιγά σιγά σιγά απομακρύνεται... Ο SLκάτι πέρασε από κάπου δεξιά, είχα τόσα νεύρα που ίσα που το σκότωνα το άλλο το τσόλι... Αποφάσισα να πάρω την zen προσέγγιση και να κουλάρω... Και ρωτάω, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗ HAYABUSA ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ SCOOTER ΤΕΡΜΑ ΜΕ 160???? Ποιός είσαι;;; Κερνάω καφέ να μου πεις πως σου ήρθε να το αγοράσεις, πραγματικά! Και πως σου ήρθε να πηγαίνεις και αριστερά κιόλας! Γιατί δεν πήρες κάτι που να "το'χεις"; Και εγώ κουλάδι είμαι, αλλά έλεος ρε γαμώτο! Πόσο πιά;;; Που να 'χα και τη μηχανή, έ ρε γλέντια... Τι ξεφτίλας κόσμος θεέ μου...
    Ενταξει μωρε,ουτε ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος θα ειναι...Τι τα παιρνεις στο κρανιο?
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Ενταξει μωρε,ουτε ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος θα ειναι...Τι τα παιρνεις στο κρανιο?
    Είναι να το εχεις αν δέν το έχεις?
    δε πα να χείς και Hayabusa

Ελληνική παραδοχή:
    "Η ικανότητα οδηγού οχήματος (και το μήκος του πουλιού του) είναι ανάλογη του οχήματος που οδηγεί".

Έρχομαι εγω τώρα κ ρωτάω: "Ποιός είσαι εσύ κυριε που με το Γκετς (η ονομασία αυτού του αυτ/του πάντα μου φέρνει στο μυαλό τον χαρακτήρα του Φονικού όπλου -Λίο Γκέτς) θα κρίνεις τον υπερηχητικό με το "γεράκι";
    Γιατί δεν άραξες δεξιά, να περάσει ο θεούλης;;;

Πω πω συμπεριφορά.... και μετά να τον σχολιάζεις κιόλας!!!!
    Ντροπή κ αίσχος!:P:P

Παλαιό μέλος
    Σημερα 2 παρα 20 στη λ. Βουλιαγμενης στο υψος της Γλυφαδας ενας γρηγορος με 650 γκρι χρωματος και Akrapovic!!!!
    Ποιος εισαι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Σημερα 2 παρα 20 στη λ. Βουλιαγμενης στο υψος της Γλυφαδας ενας γρηγορος με 650 γκρι χρωματος και Akrapovic!!!!
    Ποιος εισαι;
    c'est moi!
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
    c'est moi!
    Νομιζες θα ξεφυγεις απο το αγρυπνο ματι των ληστων
    Το τσιμπουκοφωνο ακομη πανω το εχεις, ντροπη

ειπαμε να ειμαστε διακριτικοι...
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

Παλαιό μέλος
    Εισαι απο τα νοτια προαστια η περαστικος;

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai

Κάπως έτσι τσαγιάζουν τα x-max τα busa και μετά φταίνε τα σκούτερ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Κάπως έτσι τσαγιάζουν τα x-max τα busa και μετά φταίνε τα σκούτερ.
    Για να μην λέμε και χαζά, έτσι τσαγιάζουν οι καλοί αναβάτες με "ταπεινά" μηχανάκια τους ποζεράδες με τα τούμπανα... Την Busa λίγα μηχανάκια την τσαγιάζουν. Μάλλον, μόνο ένα, μέχρι κάποια χιλιόμετρα... S1000RR κανείς;

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Για να μην λέμε και χαζά, έτσι τσαγιάζουν οι καλοί αναβάτες με "ταπεινά" μηχανάκια τους ποζεράδες με τα τούμπανα... Την Busa λίγα μηχανάκια την τσαγιάζουν. Μάλλον, μόνο ένα, μέχρι κάποια χιλιόμετρα... S1000RR κανείς;
    αυτο αν δε τα βαλεις διπλα διπλα δεν το ξερεις. οι αριθμοι δεν ειναι παντα αρκετοι για να δουμε πιο ειναι το πιο γρηγορο μηχανημα. εγω πιστευω το busa δε πιανεται. αν καταφερει βεβαια να πιεσει το ληστη
    GSF 650 N

Λοιπόν....

Έχω την εντύπωση ότι... είδα κάποιον από εδώ... στο νέο τηλεπαιχνίδι με τις λάσπες κλπ... στα στιγμιότυπα που έδειξαν οι Ράδιο Αρβύλα χτες... Γίναμε και τηλεαστέρες;;;;;;;;:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    ειμαι στα χανιά by plane ομως αλλα σε ειδα ασημι κ8 650 στη πλατεια να περιμενεις τη κρεπα και μετα με τη συντροφια σου να κατεβαινεις και να μπαινεις στο παλιο λιμανι.

ωραια η κοκινη ταινια στη ζαντα

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Ασημί 650 σημερα στο προαυλιο της Ιατρικης σχολής, διπλα στον Ιπποκράτη. Εχουμε κανενα γιατρο?

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σε Είδα.....
    από MitsosNaked στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 453
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2009, 11:51
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49