Αν και δεν αφορά Bandit, θα το πω εδώ γιατί μου τσάκισε τα νεύρα ο πστης...
Πρωί, Αττική Οδό προς αεροδρόμιο, έχω κολλήσει στην κίνηση και νεύρα τσατάλια γιατί δριαδρομή με το Bandit 30 λεπτά, με το αυτοκίνητο γίνεται 90... Εκεί λοιπόν που φαρδαίνει μετά την έξοδο της Ραφήνας, περιμένω έναν κερατά με ένα Punto να μπει δεξιά να περάσω και βλέπω πίσω φουριόζα ένα Mercedes SLR ή SL και μαζί βγαίνει "άγρια" δεξιά του μια Busa μαύρη και πλησιάζουν ΓΡΗΓΟΡΑ. Δεξί φλας, περνάει το Mερκ "αέρα" και περιμένω το Busa. Και περιμένω, περιμένω... Πλησιάζει, αλλά αργά. Είμαι με 140, κανονικά έπρεπε να έχει ήδη εξαφανιστεί ο μλκς. Το SLκάτι έχει φύγει, λέω έχει πλάκα τελικά να είναι βόδιγκαρντ γιατί κόντρα και να μην έχει γίνει καπνός δεν παίζει... Αλλά πάλι, τι βόδιγκαρντ είναι αυτό που δεν πάει μαζί με το "αφεντικό"; Εν τω μεταξύ βγάζω φλας γιατί δεν θα ξημερώσω με το μλκ να έρχεται με το φραπέ στο χέρι, έχει και άλλο αυτοκίνητο μπροστά και έλεος ρε γμτ. Είναι κοντά όμως και δεν θέλω να τον στριμώξω, οπότε περιμένω στη μεσαία. Φτάνουμε στην αριστερή μετά την έξοδο Κάντζα και ο ΜΛΚΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΡΕ... Με 140 και ΦΡΕΝΑΡΕ για να στρίψει. Αναγκάζομαι να φρενάρω και εγώ για να μην πέσω στον μπροστινό (περίμενα ότι θα έχει ήδη περάσει ο κουλός, θα έχω βγει και εγώ πάλι αριστερά χωρίς να κόψω, άντε να φορτώσει πάλι χιλιόμετρα το Getz στην ανηφόρα), το μπινελίκι πάει σύννεφο, μουτζώνω με χέρια πόδια, ετοιμάζομαι να του πετάξω τις μπότες που θα φόραγα στη δουλειά από το παράθυρο, αλλά τελειώνει η στροφή, βγαίνουμε στην ευθεία μπροστά από τον Alpha, έχει και άλλα αυτοκίνητα, ο SLκάτι έχει μπλοκαριστεί και αυτός από 3 μλκς που πάνε με την ίδια ταχύτητα και στις τρεις λωρίδες και ο ΜΛΚΣ με το Busa τελικά περνάει κοκκώνα μαριγώ (αλλά ξάπλα αγωνιάρικη στο ρεζερβουάρ με στυλάκι αγωνίζομαι στην ευθεία της Sepang που είναι και μεγάλη) και σιγά σιγά σιγά σιγά απομακρύνεται... Ο SLκάτι πέρασε από κάπου δεξιά, είχα τόσα νεύρα που ίσα που το σκότωνα το άλλο το τσόλι... Αποφάσισα να πάρω την zen προσέγγιση και να κουλάρω... Και ρωτάω, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗ HAYABUSA ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ SCOOTER ΤΕΡΜΑ ΜΕ 160???? Ποιός είσαι;;; Κερνάω καφέ να μου πεις πως σου ήρθε να το αγοράσεις, πραγματικά! Και πως σου ήρθε να πηγαίνεις και αριστερά κιόλας! Γιατί δεν πήρες κάτι που να "το'χεις"; Και εγώ κουλάδι είμαι, αλλά έλεος ρε γαμώτο! Πόσο πιά;;; Που να 'χα και τη μηχανή, έ ρε γλέντια... Τι ξεφτίλας κόσμος θεέ μου...