Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: καινουργια ελαστικα

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Αν κάνεις μεγάλη παραγγελία ανεβαίνει κι άλλο το κέρδος σου. Πχ στα μετρητά 20.000Ε μπορεί το 15% που λές να στο κάνει 20..απο εκεί και πέρα αν είναι και παλαιά λάστιχα είπες και μόνος σου οτι παίρνει επιπλέον έκπτωση άρα μπορεί να φτάσεις και το 30-40% ανάλογα το deal. Δε διαφωνούμε πουθενά, αλλά το να λες σε κάποιον οτι πήρε ένα οκ λάστιχο απο έναν Ιταλό απατεώνα..(γτ απατεώνες αποκαλείς αυτούς που δε κάνουν την extra έκπτωση και δεν ενημερώνουν τον πελάτη για την χρονολογία του ελαστικού) το θεωρώ λάθος και κατά του επαγγέλματος που κάνεις. Σύμφωνα μ αυτά που λες την τιμή για τα λάστιχα που πήρε το παλικάρι θα μπορούσε να την πετύχει και στην Ελλάδα, χωρίς ταλαιπωρία και με περαστικά μέσα στην τιμή. Πούντη?Ποιος το κάνει?Ρητορική ερώτηση...κανείς.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τον Ιταλό έχασες και το δικό σου δίκαιο. Καταλαβαίνω τα πάντα στο εμπόριο, οτι υπάρχουν έξοδα ότι ψάχνουμε στις δύσκολες εποχές περισσότερο κέρδος σε λιγότερο χρόνο και ότι άλλο θέλεις. Απλά δε καταλαβαίνω γιατί τον δικαιολογείς τον Ιταλό, ειδικά αφού δε ξέρεις που τ αποθήκευσε και ειδικά αφού μας λες οτι κανονικά λάστιχο 17 μηνών χρήζει extra έκπτωσης. Σ ολόκληρη Πάτρα η αποθήκευση που ανέφερες σε όροφο γίνεται μόνο σε 2-3 απ τα 62 μαγαζιά...μη μου πεις ότι η Ιταλία διαφέρει κατά πολύ...

Τέλος πιστεύω οτι αν του το έκαναν εδώ, θα έπεφταν όλοι να φάνε τον Έλληνα έμπορο..στην Ιταλία και μέσω internet σε απρόσωπο μαγαζί σπέυσατε μέχρι και οι λαστιχάδες να δικαιολογήσετε τ αδικαιολόγητα του Ιταλού. Εξού και ανέφερα ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλέυρια είμαστε...σκέψου το λίγο :-)
    ρε φιλε ποσο ξεροκεφαλος εισαι επιτελους?? καταλαβε ενα πραγμα! ΑΣΧΕΤΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕ4Ι ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ! οποτε εφ'οσον τα λαστιχα ειναι εντος προδιαγραφων ERTRO τοτε και τριων ετων να ηταν στην τιμη του τωρινου καταλογου θα τα επερνε! τα λαστιχα ειναι μια χαρα και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΣΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ με ενα ελαστικο παραγωγης της περασμενης βδομαδας! δεν τον κοροιδεψε κανεις τον ανθρωπο! τωρα μιας και ολοι αυτοι σε αυτο το θρεντ που συμφωνουν μαζι μου ειναι μαλακες συμφωνα με το μυαλο σου και εσυ ο εξυπνος, οταν πας να ψωνισεις λαστιχα παρε μαζι σου ενα θερμομετρο ενα φωτομετρο εναν μετρητη υγρασιας και πες του λαστιχα να σε παει στην αποθηκη του να κανεις μετρησεις και να αποφασισεις αν θα του κανεις την τιμη να βαλεις εκει τα λαστιχα σου! α! και δεν μου ειπες απο που εισαι σχετικος και μεσα στα πραγματα.. γιατι με αυτα που λες εγω για ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ σε κοβω! 13 χρονια στα λαστιχαδικα και στα συνεργεια ειμαι!

Παλαιό μέλος
    Οι ερωτήσεις ήταν απλές, οι απαντήσεις σου μπερδεμένες αλλά ξεκαθάρισαν..

Τα συμπεράσματα καθαρά για τον αναγνώστη..

Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται με τόκο ;-)

Κάτι που ξέχασα, στην αγορά ελαστικού (για μένα μιλάω) δε σκάω με υγρόμετρο, απλά στο φρέσκο λάστιχο έχω λιγότερες πιθανότητες να ήταν εκτεθιμένο για πολύ χρόνο σε "αποθήκη" έκθεση μ εξατμίσεις, ήλιο, υγρασία, αέρα..

To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

μπρρρρρρρρρρ Το avatar του/της joe_black

Υπάρχει υλικό που να μένει τρία χρόνια
    εκτεθειμένο στην ατμόσφαιρα και να μην έχει
    υποστεί αλλαγές στην μοριακή του σύνθεση;

Ίσως τα διαμάντια.

Αλλά και για αυτά δεν είμαι σίγουρος!

μικε μην τρελενεσαι ρε συ!!

μεγαλα παιδια ειμστε, το θρεντ διαβασαμεπολυ καλα και οποιος καταλαβε, καταλαβε,.
    Ουτε εσυ θα αλλαξεις αποψη, ουτε ο sf1n4k1.
    Ασε λοιπον τον sf1n4k1 να βαζει λαστιχα ημερας και να ειναι ικανοποιημενος και μην παρασκοτιζεσαι.

εγω προσωπικα χεστικα για το ποτε ειναι τα λαστιχα μου (οταν αυτα ειναι σωστα ομως) και συνηθως προτιμω λαστιχα ενος ετους για χ,ψ λογους που δεν παχει λογος να αναφερουμε.

αυτα και τσιμπατε και απο μια να στανιαρουμε!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ναι αλλα περιμένουμε και μια απάντηση απο τον sf1n4k1

αφου 16 μηνων ελαστικό το βρίσκουμε και ελλάδα στα 280 ρώτησα αν μπορεί να μου το δώσει τόσο...

αν ναι έρχομαι Πατρα λέμε....

αν όχι τι έγραφες τόσες μέρες....απλά πράγματα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Οι ερωτήσεις ήταν απλές, οι απαντήσεις σου μπερδεμένες αλλά ξεκαθάρισαν..

Τα συμπεράσματα καθαρά για τον αναγνώστη..

Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται με τόκο ;-)

Κάτι που ξέχασα, στην αγορά ελαστικού (για μένα μιλάω) δε σκάω με υγρόμετρο, απλά στο φρέσκο λάστιχο έχω λιγότερες πιθανότητες να ήταν εκτεθιμένο για πολύ χρόνο σε "αποθήκη" έκθεση μ εξατμίσεις, ήλιο, υγρασία, αέρα..
    εγω ακομα να καταλαβω που θεωρεις οτι αντιφασκω! να στα πω αλλη μια φορα αναλυτικα
    1. οι νεες γομες ελαστικων αντεχουν ανετα 5 χρονια αποθηκευση χωρις να χασουν τις ιδιοτητες τους! πραγμα που σηναινει οτι λαστιχο 2 χρονων ειναι το ιδιο και το αυτο με ενα ημερας!

2. επειδη υπαρχουν παρα πολλα γιδια κολημενα με τις ημερομηνιες που τα μυαλα τους οσον αφορα την τεχνολογια εχουν μεινει πισω στο 90 τα μαγαζια αποφευγουν να εχουν τετοια ελαστικα στην αποθηκη τους! ωστοσο αν η εταιρεια κανει μια γενεα εκπτωση ωστε να μπορει και ο εμπορας να τη μετακυλησει στον πελατη τοτε καμια φορα φερνουν και καμια παρτιδα ενος χρονου! αν ομως η εταιρεια δεν κανει καποια προσφορα τοτε η τιμη ειναι αυτη του τρεχοντος καταλογου και οι παραγγελειες ειναι μεμονομενες των 8-12 τεμαχιων! ετσι δεν παιζει καμια εκπτωση! ιδια τιμη που θα εχει το λαστιχο ημερας θα εχει και το ετους

3. επειδη υπαρχουν αυτα τα γιδια, κανενα μαγαζι δεν στοκαρει λαστιχα που ενδεχομενως να μεινουν απουλητα! στοκαρει αναλογα με την κινηση που κανει και τη χωρητικοτητα της αποθηκης του! συνεπως για το οτι κυκλοφορουν λαστιχα στην αγορα παλιοτερα του εξαμηνου, (τοσο οριο βαζουν τα γιδια) δεν ευθυνεται ο εμπορος αλλα η εταιρεια! η οποια φυσικα αν κανεις παραπονα θα παρεις την απαντηση οτι το λαστιχο ειναι εντως προδιαγραφων που εχει θεσπισει η ertro! και θα εχει και δικιο!

4. εμεις σαν μαγαζι εχουμε στην εκθεση 30 λαστιχα να τα δειχνουμε στους πελατες τα οποια ανανεονωνται ανα 3ημερο αντε 5ημερο το πολυ (γιατι τα πουλαμε) τα οποια ειναι σε ειδικο χωρο που δεν ερχονται σε επαφη με καυσαερεια κτλ! τι μπορει να παθει ενα τετοιο λαστιχο δλδ?

5. εγω δεν ειπα ποτε οτι ενα λαστιχο περασμενης ημερομηνιας πρεπει να δινεται με εκπτωση, αλλα οτι συνηθως ετσι συμβαινει!(επειδη υπαρχουν τα γιδια που λεγαμε!) αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις οπως σε λαστιχα υπερυψηλων επιδοσεων, μεγαλων διαστασεων (για supercars) που και καμια ειδικη εκπτωση δεν γινεται και τουλαχιστον εναμισυ χρονου ειναι λογο μη κινησημοτητας της διαστασης

6. δεν προσπαθω να δικαιολογησω κανεναν απατεωνα ιταλο και κανεναν απατεωνα γενικως! προσπαθω απλα να κανω κατι που επρεπε να ειχαν κανει οι εταιρειες και οι συνδεσμοι: να ενημερωσω οσον αφορα την προοδο της τεχνολογιας στα ελαστικα!

τελος μου λες οτι αντιφασκω, χωρις να λες που συγκεκριμενα, δηλωνεις σχετικος με το θεμα χωρις να εξηγεις πως, και παρα τις επανηλειμενες εκλησεις μου και παρ'ολο που με τα λεγομενα σου φωναζεις οτι εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετος! ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι θα μου πεις τωρα! α! και κατι αλλο! στο αμαξι/μηχανη σου να αλλαζεις λαστιχα καθε 6 μηνες! γιατι αν χαλαει στην αποθηκη, ποσο μαλλον οταν ειναι πανω στο οχημα και δουλευει!

εγω συμφωνω με τον mike γιατι τα προηγουμενα λαστιχα ηταν 7 μηνων τα δουλεψα 6 μηνες μετα πηγα εξωτερικο και εμεινε η μηχανη σχεδον ακινητη για 6 μηνες...οταν ηρθα και πηγα βολτα κρατουσαν κανονικοτατα και με εβγαλαν αλλους 2 μηνες απροβληματιστα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ναι αλλα περιμένουμε και μια απάντηση απο τον sf1n4k1

αφου 16 μηνων ελαστικό το βρίσκουμε και ελλάδα στα 280 ρώτησα αν μπορεί να μου το δώσει τόσο...

αν ναι έρχομαι Πατρα λέμε....

αν όχι τι έγραφες τόσες μέρες....απλά πράγματα
    Την απάντηση στην έδωσε ο mike. Αν δε διάβασες, σε ερώτησή μου του είπα, έχει τύχει παλαιό ελαστικό να το πάρεις φθηνότερα απο τον χονδρέμπορα?Η απάντηση ήταν ναι, και οτι μετακίλησε την έκπτωση στον πελάτη. Αν το χεις δει εσύ πουθενά πες μου κ εμένα ;-) Δεν είμαι λαστιχάς, αλλά αν μου δώσεις και τι νούμερο λάστιχα θες πέραν του τύπου, μπορώ να σου πω τιμή στην Ελλάδα περασμένα..

Κατα τ άλλα το λάστιχο δε παθαίνει τίποτα, όλοι τ αποθηκεύουν σωστά και το παλικάρι καλά έκανε και πήρε 1.5 χρόνο λάστιχο απ την άγνωστη αποθήκη του άγνωστου Ιταλού, στον οποίο κανείς δεν είχε κάνει ποτέ έκπτωση..ok?

Ελπίζω να στε όλοι ευχαριστημένοι :-)

κ6.black αυτό που αναφέρεις εγώ θα το έλεγα "μη το κάνετε στο σπίτι". Εκτός αν με τη μηχανή σου δε ξέρεις τι θα πει κράτημα..βέβαια επιφυλάσομαι γιατί δε ξέρω πως και που "έμεινε" η μηχανή με τα λάστιχα για 6 μήνες.

Mc.Talas αν άλλαζαν μυαλά κι απόψεις σ αυτή τη χώρα ίσως να μη χρωστούσε και πουθενά. btw δε βάζω σχεδόν ποτέ λάστιχο ημέρας, και να θελα δε γίνεται ;-) Προς το παρών εγώ δε θα δεχτώ απο κανέναν "επαγγελματία" ούτε το χαρακτηρισμό άσχετος ούτε το χαρακτηρισμό γίδι επειδή γουστάρω τα φρέσκα λάστιχα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    ΒΤ16 πήρα και εγω απο Αγγλια, ενος ετους ήταν
    μια χαρά βγηκανε, μη μασας

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
    ΒΤ16 πήρα και εγω απο Αγγλια, ενος ετους ήταν
    μια χαρά βγηκανε, μη μασας
    Ρε κιλομετερ απο ebay ή καταστημα τα πηρες??

τα 016 δεν μου αρεσαν καθολου και ολοι τα πουλανε πολυ φτηνα, ψαχνω κατι σε bt-002, bt-003 εχει βρει τιποτα???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Μιας και ρωτάς...
    απο δω τα πήρα
    http://lidsdirect.co.uk/epages/eshop193014.sf

(χμ.. τώρα που το βλέπω λαστιχάκια δε δίνει αυτή την περίοδο...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GhostRideR_636
    θα σημφωνήσε με τον sf1n4k1 για τον k6 black....

Δεν ειναι και ότι καλυτερο να κάθετε ακίνητο να δεχεται σε ένα σημείο το βάρος για 7 μήνες εκτώς αν το είχες στον αέρα και οχι εξω.
    The difference between men and boys is the price of their toys.

φιλε sf1n4k1,
    επειδη παρανοησες να σου εξηγησω κατι ακομα: δεν ειπα γιδια αυτους
    που γουσταρουν τα φρεσκα λαστιχα! αν θες φρεσκο μαγκια σου γιατι
    δινεις τα λεφτα σου που η δικια σου σουφρα ιδρωσε για να τα βγαλει!!
    εκει ειμαι μαζι σου καθως πληρωνεις και θελεις το καλυτερο! γιδια λεω
    αυτους που ενω οσα λεμε περι ημερομηνιων τα λεμε εχοντας αναρτημενη
    την ευρωπαικη οδηγια, την οποια και τους τη μοστραρουμε στη μαπα αν
    χρειαστει, εννοουν να μην δεχονται το γεγονος οτι η τεχνολογια εχει πλεον
    αλλαξει και τα πραγματα δεν ειναι πλεον οπως ηταν καποτε!
    και λεω εγω τωρα: εμεις σαν μαγαζι δεν στοκαρουμε εμπορευμα παραπανω
    απο τις δυνατοτητες μας για πωληση! αρα το εμπορευμα ανανεωνεται ανα
    15ημερο εκτως και αν παρω ειδικη προσφορα οποτε κανουμε μεγαλη παραγγελεια!
    τις προαλλες παραλαβαμε πχ 400 κοματια απο συνολο απο 3 αντιπροσωπειες
    (σημειωτεον οτι τα λαστιχα τα αγοραζουμε μονο απο τους επισημους εισαγωγεις)
    ΟΛΑ με DOT απο 45 εως 5109! καμια φορα τυχαινει ομως να παραλαβουμε παρτιδες
    σε προσφορα με DOT ενος χρονου! και ερωτω: εφοσον αυτα τα ελαστικα προερχονται
    απο τον επισημο εισαγωγεα ο οποιος δεν τα δεχεται πισω λογω ημερομηνιας καθως
    ειναι εντως προδιαγραφων και κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει φρεσκα στις αποθηκες
    του, τι μπορω να κανω εγω σαν μαγαζι? μην τα βαζετε λοιπον με τα μαγαζια για τις
    ημερομηνιες! και οσον αφορα την αποθηκη του εμπορα ακομα και μα μην εχει σωστη
    υγρασια και θερμοκρασια ο χωρος οπως λες μεσα σε μια βδομαδα που θα μεινουν τα
    λαστιχα στο μαγαζι δεν παθαινουν τιποτα! γιατι κανενα μαγαζι δεν στοκαρει λαστιχα που
    δεν θα του φυγουν γρηγορα!
    και να σε ρωτησω και κατι αλλο?? κατα τη γνωμη σου ποιος ειναι πιο επικυνδυνος για την
    κοινη ασφαλεια?? εμεις οι "επαγγελματιες" (οπως λες) που δουλευουμε συμφωνα με τους
    κανονισμους που εχει θεσπισει ο ERTRO (ευρωπαικος φορεας ελεγχου κατασκευαστων και
    εμπορων ελαστικων και ζαντων) η το γιδι που επειδη εχει αγνοια και ζηταει φρεσκα λαστιχα
    ενω αυτα που φοραει ηδη στο οχημα του εχουν κανει τον τριπλασιο αριθμο χιλιομετρων και
    το διπλασιο χρονο χρησης απο αυτο που συνιστουν οι κατασκευαστες?? και που ερχονται
    για μπαλωμα και μολις τους λεμε οτι το λαστιχο ειναι επικυνδυνο γιατι εχει περπατησει
    σκασμενο και εχει τραυματιστει μας λενε "ενταξει μωρε φτιαχτο και βαλτο πισω μεχρι να δω
    τι θα κανω!"???

σε αποθηκη την ειχα και καθε 15 μερες περιπου την εβγαζε μια ψιλη (1-2χλμ) ο αδελφος μου για να φορτισει η μπαταρια.....
    η αρχικη μου αγωνια ηταν αν θα εχω προβλοημα και οχι τοσο αν ειναι καλυτερα τα καινουργια απο τα 17 μηνων.....

Παλαιό μέλος
    mike δε τα χω βάλει με κανένα μαγαζί που δουλεύει με τον τρόπο που λες (λίγο stock και ανανέωση). Ίσα ίσα τα χω βάλει με κάτι μαγαζιά στο internet σαν αυτό που αγόρασε ο k6. Το γιατί τα χω βάλει πιστεύω οτι το κατάλαβες. Σαφώς και γουστάρω φρέσκα λάστιχα γιατί λάστιχα που είναι 17 μηνών, δε ξέρω που αποθηκεύτηκαν ή αν αγοράστηκαν με έκπτωση η οποία δε μετακύλησε σ εμένα (το γιατί θα το μάθεις παρακάτω) κι όλα αυτά για να γλυτώσω ουσιαστικά 10-20-50Ε το θεωρώ κορόιδία .

Όλα αυτά που λέμε είναι ψιλομηδαμινά συμφωνώ. Μπορεί να έχω ένα φρέσκο λάστιχο και λάθος πιέσεις (που συμβαίνει πολύ συχνά σε πολλούυυυς που δε δίνουν σημασία) και να είμαι χειρότερος απο οποιοδήποτε 17μηνο λάστιχο. Το θέμα είναι οτι δε δέχομαι κανέναν Ιταλό μάγκα που στόκαρε (όπως δε στοκάρεις εσύ και το κάθε μαγαζί) σε μια αποθήκη του κ@λου, πήρε καλή τιμή εξ αιτίας της αρχικής παραγγελίας (έτσι βγαίνει φθηνός), ακόμα καλύτερη επειδή πήρε και μερικά λάστιχα σε προσφορά (17 μηνών που άνθρωποι ειδικά της μηχανής που σέβονται τον ευατό τους θεωρώ οτι σε Ελληνικό λαστιχάδικο δε θα έβαζαν) τα έστειλε στον πελάτη χωρίς να είναι συμφωνημένο κάτι τέτοιο, και εμείς σπεύσαμε να τον δικαιολογήσουμε ότι όλα καλά.

Ξέρεις την αποθήκη του?Όχι

Ξέρεις σε τι συνθήκες έζησε 17 μήνες το λάστιχο?Όχι

Άρα σε ποια φάση τον δικαιολογείς?Που ξέρεις οτι δεν είναι απλά ένας τυπάς σαν εμένα που ασχολείται με pc..και ψάχνει βρίσκει τα φθηνότερα λάστιχα του πλανήτη για να διώξει στον κάθε ταλαίπωρο, χωρίς καν να τον ενδιαφέρει ούτε σε τι κατάσταση είναι, ούτε που αποθηκεύτηκε, ούτε πόσο ξερό είναι ούτε τπτ, παρα μόνο το κέρδος χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο-έξοδα(που εσύ το μαγαζί έχεις) ?

Σκέψου αν θα δικαιολογούσε κανείς εσένα (το μαγαζί δλδ) αν έστω και φθηνότερα πάσαρες λάστιχο 17 μηνών χωρίς να το συμφωνήσεις με τον πελάτη. Ξεπερνώ δλδ την αποθήκευση και σε πάω καθαρά στο θέμα φιλότιμο που δεν είχε ο Ιταλό. Βάλε τώρα και το θέμα αποθήκευσης στους 17 μήνες (που πιστεύω οτι αν το ελέγχαμε παίζει και να του βρίσκαμε ρωγμές, ξηρασίας, ξηλιάσματα) και δες πόσο λάθος είστε απ την αρχή μερικοί μέχρι το τέλος.

Δε λέω να γίνουμε υστερικοί. Αλλά όχι να μας γαμάνε και οι απέξω χωρίς σάλιο και να λέμε και ευχαριστώ για κάτι που εδώ θα κάναμε σαματά και με το δίκιο μας. ;-)

Τέλος, απο λάθος αποθήκευση έχω δει 4δα 2 μηνών και 1 πάνω στ αμάξι, να γεμίζει καρούμπαλα και να γίνεται κ@λος, ε δε θα ρισκάρω κάτι τέτοιο ούτε για 20 ούτε για 50Ε παίζοντας το κεφάλι μου στη μηχανή. Κι αν μου συμβεί, δε θα δικαιολογήσω κανέναν Ιταλό, ούτε θα βρω το δίκιο μου απο εκεί ψηλά ;-) Εξού κι αυτό που είπα απ την αρχή με λύπη, εμείς οι Έλληνες είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλεύρια συχνά πυκνά.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. καινούργια σέλα?????
    από monstermind στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 09:32
  3. Σελα σε καινουργια 1000αρια
    από anco στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ