μοιαζει πολυ με την πρωην μου , το ολο στυλ , αρε κερατα τι μου εκανες με τις φωτογραφιες ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μοιαζει πολυ με την πρωην μου , το ολο στυλ , αρε κερατα τι μου εκανες με τις φωτογραφιες ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήταν όντως πολύ καλή εμπειρία η χτεσινή...
Live σε εκπομπή δεν είχα βγει ποτέ και έτσι είχα λίγο τρακ η αλήθεια είναι....![]()
Νομίζω όμως ότι το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό, και το βίντεο που μοντάρανε από την πίστα (εεεε μα καλά και αυτοί το τετακέ μου βρήκαν να δείξουν????) αλλά και η εμφάνησή μας στο στούντιο...
Idi δεν φαντάζομαι να μας έγραψες και στο βίντεο ε????![]()
Ωχχχ ωχχχχ ωωωωωχ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αν επιτρέπεται και παρακολουθούν και τα κορίτσια, το ονοματάκι της δεσποινίδος στο βελάκι μπορούμε να το μαθουμε? καθώς και το τηλ?
Προσφέρω διακοπές στην Κρήτη μαζί με την ευχαριστη γνωριμία μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Η κοπέλα που λες είναι η αδερφή μου....![]()
Την λένε Αλεξάνδρα, κατοικεί μόνιμα στα Ιωάννινα και είναι 14 χρονών... Άρα αφ'ενός σου πέφτει μικρή και αφ'εταίρου έχει αδερφή που δέρνει!![]()
Eva ο ρουφ (πλακα ετσι...) που σου λεει τι λεμε στο φορουμ ειναι η κοπελα στη φωτο που με ξερει ΚΑΛΑ?
edit
αυτο το ΚΑΛΑ παρεξηγήθηκε... καμια σχεση ΕΓΩ με τη κοπελα... ΑΛΛΟΣ ειχε...
Ποιά είναι η κοπέλα στην φωτό που σε ξέρει καλά????![]()
Όχι δεν μου το είπε καμία κοπέλα... Είδα ένα κύμα επισκεπτών όμως προερχόμενων από το συγκεκριμένο τόπικ![]()
Μια χαρά είμαι....![]()
Την Κυριακή τρέχουμε στην Τρίπολη στο Ράλλυ Σπριντ που έχει, όποιος θέλει μπορεί να έρθει να μας δει![]()
Tropeas ...... φωτούληςΑρχικά δημιουργήθηκε από Eva
Την λένε Αλεξάνδρα, κατοικεί μόνιμα στα Ιωάννινα και είναι 14 χρονών...
![]()
![]()
Tώρα μιλάμε για την Ευα.... τι ανακατέβεις τις άλλες δεσποινίδες;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αν επιτρέπεται και παρακολουθούν και τα κορίτσια, το ονοματάκι της δεσποινίδος στο βελάκι μπορούμε να το μαθουμε? καθώς και το τηλ?
Προσφέρω διακοπές στην Κρήτη μαζί με την ευχαριστη γνωριμία μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Εύα; Πολύ καλή η παρουσία σας, αν και λίγο νευρική (λόγω τρακ) και κάποιες φορές μιλάγατε παραπάνω απ' ότι ίσως έπρεπε.
Αλλά την επόμενη φορά θα τα πάτε καλύτερα....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
idi για ξηγησου......Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γεια σου Eva....
καλα εισαι?![]()
![]()
![]()
ο ρουφ (πλακα ετσι...) που σου λεει τι λεμε στο φορουμ ειναι η κοπελα στη φωτο που με ξερει ΚΑΛΑ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eva
Ποιά είναι η κοπέλα στην φωτό που σε ξέρει καλά????![]()
Η Μαρια με το ασιμη Peugeot![]()
![]()
Βρε Ευα είδα το baby face της αδερφούλας σου, αλλά μιας και γράφετε motor women φαντάστηκα ότι οδηγεί και είναι τουλάχιστον 18 χρονων , οπότε άκυρο, μιας και θα πάω μέσα, μην μου βγει και το όνομα... πάντως σε πέντε χρόνια εδώ είμαι...![]()
Εχει ώραίο βλεματακι- χαμογελάκι, πολλά φιλιά να της δώσεις.... (βαρύ το χέρι σου είπες? :rotflmao: )
το ειδαΑρχικά δημιουργήθηκε από Eva
(εεεε μα καλά και αυτοί το τετακέ μου βρήκαν να δείξουν????)
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eva
Idi δεν φαντάζομαι να μας έγραψες και στο βίντεο ε????δε ξερω...
H Cian???????![]()
Δεν ήξερα ότι γνωρίζεστε....
Το σπριντ στην Τρίπολη είναι στην παλιά εθνική από Άργος για Τρίπολη....
Μετά το Άργος περνάς το χωριό Μύλοι και άλλο ένα χωριό με περίεργο όνομα και περίπου 2-3χμ. μετά στο αριστερό σου χέρι έχει μια Jetoil με εστιατόριο/καφετέρια όπου θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος, και εκεί είναι και η εκκίνηση του αγώνα
Το τετακέ ήτανε εκκούσιο γιατί η στροφή είχε νερά και εγώ τράβαγα χειρόφρενο για να γυρίζειΕ... κάποια στιγμή παραγύρισε :rotflmao:
Όσο για την εκπομπή η βλακεία ήταν ότι έκατσα από την αριστερή μεριά του παρουσιαστή (αντί για την δεξιά) και έτσι ρώταγε συνέχεια την Κατερίνα και όχι εμέναάσε που του είχε κολλήσει από την αρχή ότι εκείνη είναι η πρόεδρος... Μα καλά στραβός είναι????????
![]()
![]()
Αλήθεια τώρα, αν μας έχεις γράψει σε βίντεο και μπορείς θα ήθελα να το κάνεις βιντεάκι αν γίνεται... Γιατί εγώ το έγραφα μέσω ΝΟVA και κάποια στιγμή έκανε διακοπή ο δορυφόρος και λείπει ένα κομμάτι![]()
Πήρε από την αδερφή της!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Βρε Ευα είδα το baby face της αδερφούλας σου, αλλά μιας και γράφετε motor women φαντάστηκα ότι οδηγεί και είναι τουλάχιστον 18 χρονων , οπότε άκυρο, μιας και θα πάω μέσα, μην μου βγει και το όνομα... πάντως σε πέντε χρόνια εδώ είμαι...![]()
Εχει ώραίο βλεματακι- χαμογελάκι, πολλά φιλιά να της δώσεις.... (βαρύ το χέρι σου είπες? :rotflmao: )![]()
Είχε έρθει Αθήνα για την εκκίνηση του Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ και έτσι της δώσαμε και εκείνης μπλουζάκι για να είμαστε ασορτί!![]()
Καλά... σε 5 χρονάκια θα είναι πιό κούκλα από μένα... αλλά θα έχεις προταιρεότητα επειδή το είπες νωρίς![]()
![]()
![]()
Αααα θα ανεβειτε το κωλοσουρτη(ετσι λεγεται το βουνο που θα ανεβειτε μετα τον τεχνικο ελεγχο)!!
Ωραια διαδρομη αλλα προσοχη εαν ειναι πρωι ενδεχεται στα ανηλιαγα σημεια να εχει υγρασιες