Ρε φίλε με έσκισες στα δύο.Εχω χάσει ένα μωρό έτσι ακριβώς όπως περιγράφεις...θα ήταν σήμερα 16 χρονών.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ![]()
Τα λογια περιττα αδεφε μου....
συνεχιστε...πρεπει να συνεχισετε...
δεν προκειται να πω θα περασει γτ δεν θα περασει ποτε....
και δεν πρεπει να περασει....να ειστε παντα καλα ευχομαι...και να σας ερθουν μονο ευχτυχιες και χαρες απο δω και μπρος..
.....
Και ρωτάει ο τροχύλιας
-Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....
''Το όνειρο που σ' έφερε μια μέρα ως εδώ
Σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό
Το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει....''
http://www.youtube.com/watch?v=E1FxtFNXlLE
Κουραγιο φιλε, ζησε μαζι με την γυναικα σου για να ξαναφτιαξεις το ονειρο σου.
Τον μπομπιρα ασε τον να παει ψηλα, γιατι ειναι ενας αγγελος και οι αγγελοι δεν εχουν θεση εδω.
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Η μεγαλύτερη αδικία του κόσμου είναι να θάβει ο γονιός το παιδί του.
Ούτε στο χειρότερο εχθρό σου δεν το εύχεσαι...
Καλή δύναμη εύχομαι για σένα και τη γυναίκα σου και να είστε πάντα δίπλα-δίπλα ενωμένοι όσο ποτέ.
Και αφού περάσει το πρώτο σοκ του χαμού,εύχομαι να βάλετε γρήγορα μπρος για να φέρετε στο κόσμο μια καινούρια ψυχούλα.
Είμαι σίγουρος-και το ξέρω-ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί γιατί θα έχει 2 γονείς σοφότερους από κάθε άλλο.
Κουραγιο, τα λογια ειναι περιττα...
...![]()
Το Enduro μέσα από τις 5 αισθήσεις :
1)Ακοή: 2χρονοι κ 4χρονοι κινητήρες χαμένοι μέσα στα δάση σπάνε την ηρεμία της φύσης…
2)Όραση: Άτομα ξεπετάγονται από το πουθενά κάνοντας πράγματα για κάποιους επικίνδυνα ενώ για άλλους πράγματα απ όπου παίρνουν ζωή κ δύναμη…
3)Αφή: Λάσπη,σκόνη,χώμα,νερά,χιόνια ….
4)Οσμή: Αρώματα της φύσης ανακατεμένα με καμένη βενζίνη και λάδι….
5)Γεύση: Καφεδάκι…άλλοτε ζεστό κ άλλοτε κρύο… σε κάποιο καφενείο στο κοντινό χωριό και πάντα με καλή παρέα…
Κουραγιο φιλε μου,κουραγιο και δυναμη σε σενα και στην γυναικουλα σου...
Να της σταθεις οσο περισσοτερο μπορεις για να ξεπερασετε μαζιτον μεγαλο αυτο πονο....![]()
Keep spamming!!!:a13:
βημα βημα, μερα την μερα, μέχρι να σταματήσει να στάζει αίμα η πληγή και να γίνει ουλή.
Μεχρι ο πόνος, να επιτρέψει στις αναμνήσεις να σας γλυκάνουν.
βημα βημα, μερα την μερα.
κριμα,κατι τετοιες στιγμες αναρωτιεσαι την υπαρξη του θεου και τα περι αδικιας.
κουραγιο αγνωστε φιλε οτι και να πουμε ειναι λιγο.ειμαι πατερας αλλα τον πονο σου δεν μπορω να τον καταλαβω.
κουραγιο, η ζωη συνεχιζεται,μη το ξεχνας αυτο.
σου ευχομαι μονο χαρές φιλε απο δω και περα, μονο χαρές.
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
κρίμα ρε φίλε,κουράγιο δεν υπάρχουν λόγια
Κουράγιο αδερφέ,κουράγιο...Τί άλλο να πεις μπροστά στον βουβό πόνο ενός πατέρα και μιας μάνας...Μόνο κουράγιο...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Δεν εισαι μονος σου.