καλό ταξίδι εντουρά.....Συλλυπητίρια και δύναμη στην οικογένεια του.
καλό ταξίδι εντουρά.....Συλλυπητίρια και δύναμη στην οικογένεια του.
ειδα μερικες φωτο και διαβασα λιγα πραγματα.....
καλο παιδι και ανθρωπος που αγαπουσε τους δυο τροχους
Αν και δεν σε γνωριζα Μανο... καλο ταξιδι
Μάνο, σε γνώρισα στην κοπή της πίτας του moto.gr, πρόθυμος να μου δώσεις χάρτες και να με βοηθήσεις με χωμάτινες διαδρομές ..., δεν πρόλαβες ... (...)![]()
Καλό ταξίδι στα ''χωμάτινα μονοπάτια'' που βρίσκεσαι και δύναμη στην οικογένεια σου ...
Το Enduro μέσα από τις 5 αισθήσεις :
1)Ακοή: 2χρονοι κ 4χρονοι κινητήρες χαμένοι μέσα στα δάση σπάνε την ηρεμία της φύσης…
2)Όραση: Άτομα ξεπετάγονται από το πουθενά κάνοντας πράγματα για κάποιους επικίνδυνα ενώ για άλλους πράγματα απ όπου παίρνουν ζωή κ δύναμη…
3)Αφή: Λάσπη,σκόνη,χώμα,νερά,χιόνια ….
4)Οσμή: Αρώματα της φύσης ανακατεμένα με καμένη βενζίνη και λάδι….
5)Γεύση: Καφεδάκι…άλλοτε ζεστό κ άλλοτε κρύο… σε κάποιο καφενείο στο κοντινό χωριό και πάντα με καλή παρέα…
...
καλο ταξιδι αδερφε μου...
και καλες διαδρομες....
![]()
Και ρωτάει ο τροχύλιας
-Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ......
"οδηγήθηκε" στην τελευταία του κατοικία... την επίγεια τουλάχιστον...![]()
μαζευτήκαμε ένα κάρο λαός... σαν εκδρομή όπως είπε και μια φίλη... μόνο που δεν ήταν εκδρομή![]()
καλό ταξίδι και πάλι φίλε![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Καλό ταξίδι ρε Χωμάτινε. Ο Παράδεισος έχει πολύ πράσινο. Δώσε δύναμη στους δικούς σου. Τα λέμε![]()
Καλο ταξιδι εκει ψηλά...
*************** www.motodevils.gr ***************
Η απολυτη σιωπη σημερα τα ειπε ολα...εγω θα κρατησω την τελευταια σου εικονα απο ΔΣ κ οχι τη σημερινη. Θελω να σε θυμαμαι με εκεινο το υπεροχο χαμογελο.
Οπως ειπε και ο Kalesin....καποτε οι Δευτερες μας ηταν ολο χαμογελα κ μπυρες...![]()
δεν θελω να ξαναδω ποτε ολα αυτα τα προσωπα που ξερω κ αγαπω λυπημενα κ με δακρυα στα ματια κ δεν θελω να ξαναδω ποτε ενα κουτι που θα εχει μεσα εναν απο τη μοτο οικογενεια μας. Φτανει. Σημαινετε πολλα για μενα και ας σας βλεπω μια στο τοσο.
Καλες εντουραδες κουκλε...δε θα ξεχαστεις ποτε.
το original α-μηχανο™ μελος
Κρίμα πραγματικά...Χωρίς να ξέρω τον άνθρωπο, νιώθω τον πόνο όσων γράφετε. Καλό ταξίδι..
καλό ταξίδι.........
Raised from the Dead
Μολις το έμαθα... οχι ρε πστ μ... Καλό ταξιδι φιλε...![]()
κρίμα που φέυγουν τα καλά παιδιά νωρίς![]()
![]()
![]()
καλό ταξίδι
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
δεν θελω να ξαναδω ποτε ολα αυτα τα προσωπα που ξερω κ αγαπω λυπημενα κ με δακρυα στα ματια κ δεν θελω να ξαναδω ποτε ενα κουτι που θα εχει μεσα εναν απο τη μοτο οικογενεια μας.
........................................![]()