ρε φιλε ποσο ξεροκεφαλος εισαι επιτελους?? καταλαβε ενα πραγμα! ΑΣΧΕΤΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕ4Ι ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ! οποτε εφ'οσον τα λαστιχα ειναι εντος προδιαγραφων ERTRO τοτε και τριων ετων να ηταν στην τιμη του τωρινου καταλογου θα τα επερνε! τα λαστιχα ειναι μια χαρα και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΣΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ με ενα ελαστικο παραγωγης της περασμενης βδομαδας! δεν τον κοροιδεψε κανεις τον ανθρωπο! τωρα μιας και ολοι αυτοι σε αυτο το θρεντ που συμφωνουν μαζι μου ειναι μαλακες συμφωνα με το μυαλο σου και εσυ ο εξυπνος, οταν πας να ψωνισεις λαστιχα παρε μαζι σου ενα θερμομετρο ενα φωτομετρο εναν μετρητη υγρασιας και πες του λαστιχα να σε παει στην αποθηκη του να κανεις μετρησεις και να αποφασισεις αν θα του κανεις την τιμη να βαλεις εκει τα λαστιχα σου! α! και δεν μου ειπες απο που εισαι σχετικος και μεσα στα πραγματα.. γιατι με αυτα που λες εγω για ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ σε κοβω! 13 χρονια στα λαστιχαδικα και στα συνεργεια ειμαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Αν κάνεις μεγάλη παραγγελία ανεβαίνει κι άλλο το κέρδος σου. Πχ στα μετρητά 20.000Ε μπορεί το 15% που λές να στο κάνει 20..απο εκεί και πέρα αν είναι και παλαιά λάστιχα είπες και μόνος σου οτι παίρνει επιπλέον έκπτωση άρα μπορεί να φτάσεις και το 30-40% ανάλογα το deal. Δε διαφωνούμε πουθενά, αλλά το να λες σε κάποιον οτι πήρε ένα οκ λάστιχο απο έναν Ιταλό απατεώνα..(γτ απατεώνες αποκαλείς αυτούς που δε κάνουν την extra έκπτωση και δεν ενημερώνουν τον πελάτη για την χρονολογία του ελαστικού) το θεωρώ λάθος και κατά του επαγγέλματος που κάνεις. Σύμφωνα μ αυτά που λες την τιμή για τα λάστιχα που πήρε το παλικάρι θα μπορούσε να την πετύχει και στην Ελλάδα, χωρίς ταλαιπωρία και με περαστικά μέσα στην τιμή. Πούντη?Ποιος το κάνει?Ρητορική ερώτηση...κανείς.
Προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τον Ιταλό έχασες και το δικό σου δίκαιο. Καταλαβαίνω τα πάντα στο εμπόριο, οτι υπάρχουν έξοδα ότι ψάχνουμε στις δύσκολες εποχές περισσότερο κέρδος σε λιγότερο χρόνο και ότι άλλο θέλεις. Απλά δε καταλαβαίνω γιατί τον δικαιολογείς τον Ιταλό, ειδικά αφού δε ξέρεις που τ αποθήκευσε και ειδικά αφού μας λες οτι κανονικά λάστιχο 17 μηνών χρήζει extra έκπτωσης. Σ ολόκληρη Πάτρα η αποθήκευση που ανέφερες σε όροφο γίνεται μόνο σε 2-3 απ τα 62 μαγαζιά...μη μου πεις ότι η Ιταλία διαφέρει κατά πολύ...
Τέλος πιστεύω οτι αν του το έκαναν εδώ, θα έπεφταν όλοι να φάνε τον Έλληνα έμπορο..στην Ιταλία και μέσω internet σε απρόσωπο μαγαζί σπέυσατε μέχρι και οι λαστιχάδες να δικαιολογήσετε τ αδικαιολόγητα του Ιταλού. Εξού και ανέφερα ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλέυρια είμαστε...σκέψου το λίγο :-)