για πειτε....ποιοι κατα τη γνωμη σας το κατεχουν το θεμα στο να το ρυθμιζουν σωστα?
γενικοτερα ποιοι το "εχουν"?
εχω μπει κ στο site της commander κ εχω δει ποιους προτεινει για ελλαδα αλλα θελω κ γνωμες
απο προσωπικη εμπειρια
![]()
![]()
για πειτε....ποιοι κατα τη γνωμη σας το κατεχουν το θεμα στο να το ρυθμιζουν σωστα?
γενικοτερα ποιοι το "εχουν"?
εχω μπει κ στο site της commander κ εχω δει ποιους προτεινει για ελλαδα αλλα θελω κ γνωμες
απο προσωπικη εμπειρια
![]()
![]()
Αν στη μηχανη σου μπαινει auto-tune γιατι δεν το παιρνεις να ξεμπερδευεις? Θα περασεις λιγη ωρα βολτα-λαπτοπ-βολτα-λαπτοπ και θα σου ερθει λιγο πιο ακριβα, αλλα δεν θα εξαρτασαι απο κανενα μ@λ@κ@ και το αποτελσμα θα ειναι καλλιτερο.
Εναλλακτικα, ρωτα ποιοι εχουν στο δυναμομετρο τους dynojet link (η καπως ετσι) το οποιο ρυθμιζει αυτοματα το powercommander.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
φιλε επειδη προσφατα το εβαλα στο μηχανακι μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ απο το αποτελεσμα αν θελεισ περνα απο τον ΜΕΡΕΜΕΤΗ στο πολυγωνο να σε κατατοπισουν
επειδη οπως εχω ξαναγραψει το εχει παρει φιλος κ μου ειπε "μην το παρεις το autotune....ειναι μαπα το καρπουζι...καθε τοσο ξερυθμιζεται"Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν στη μηχανη σου μπαινει auto-tune γιατι δεν το παιρνεις να ξεμπερδευεις? Θα περασεις λιγη ωρα βολτα-λαπτοπ-βολτα-λαπτοπ και θα σου ερθει λιγο πιο ακριβα, αλλα δεν θα εξαρτασαι απο κανενα μ@λ@κ@ και το αποτελσμα θα ειναι καλλιτερο.
Εναλλακτικα, ρωτα ποιοι εχουν στο δυναμομετρο τους dynojet link (η καπως ετσι) το οποιο ρυθμιζει αυτοματα το powercommander.
οσο για το 2ο που ειπες θα το εχω υποψιν![]()
δεν τον βλεπω στους "εξουσιοδοτημενους" της commander ομως....κ καλο θα ειναι προτιμησω καποιον που εχει κανει κ 2 σεμιναρια που λεει ο λογος για να δουλεψει το συγκεκριμενο προιονΑρχικά δημιουργήθηκε από ZX14
φιλε επειδη προσφατα το εβαλα στο μηχανακι μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ απο το αποτελεσμα αν θελεισ περνα απο τον ΜΕΡΕΜΕΤΗ στο πολυγωνο να σε κατατοπισουν
Να υποθεσω οτι εχεις απολυτη εμπιστοσυνη στο φιλο σου και στο κατα ποσο ξερει να το χρησιμοποιει?Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
επειδη οπως εχω ξαναγραψει το εχει παρει φιλος κ μου ειπε "μην το παρεις το autotune....ειναι μαπα το καρπουζι...καθε τοσο ξερυθμιζεται"
οσο για το 2ο που ειπες θα το εχω υποψιν![]()
![]()
με το auto tune θα εχεισ τελειο αποτελεσμα.εγω τα εχω και τα δυο.
ναι, μιας κ εχει βαλει τα ιδια ακριβως πραγματα με μενα κ δεν εχει καποιο μπερδεμα στην λειτουργεια του μοτερ οπως εχω εγω...το ειχε αγορασει κ το autotune κ το εβαλε αλλα μετα απο καποιες μερες το εβγαλε για τον λογο που εγραψα πιο πριν...εξαλλου ποιος ο λογος να μην το αφησει επανω στη μηχανη εαν του εκανε δουλεια?Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Να υποθεσω οτι εχεις απολυτη εμπιστοσυνη στο φιλο σου και στο κατα ποσο ξερει να το χρησιμοποιει?![]()
βρε,δεν αντιλεγω αλλα διαβασες την απαντηση μου στην προταση σου πιο πριν?Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX14
με το auto tune θα εχεισ τελειο αποτελεσμα.εγω τα εχω και τα δυο.
καλυτερη εξουσιοδωτηση πιστευω ειναι να ρυθμιζεισ αγωνιστικα μηχανακια πολλων ευρω παρα ενα τυπικο χαρτι για λογουσ μαρκετινγκ
ειναι κ αυτο μια καλη απαντηση μπορω να πωΑρχικά δημιουργήθηκε από ZX14
καλυτερη εξουσιοδωτηση πιστευω ειναι να ρυθμιζεισ αγωνιστικα μηχανακια πολλων ευρω παρα ενα τυπικο χαρτι για λογουσ μαρκετινγκ
με βαζεις σε σκεψεις
Kαι πολύ καλά θα κάνεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
δεν τον βλεπω στους "εξουσιοδοτημενους" της commander ομως....κ καλο θα ειναι προτιμησω καποιον που εχει κανει κ 2 σεμιναρια που λεει ο λογος για να δουλεψει το συγκεκριμενο προιον
οκ...μετα απο αυτο πλεον χανω την μπαλα...τελικα που θα παω ρε παιδια?Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Kαι πολύ καλά θα κάνεις...
ο 1 μαπα ο αλλος μαπα...μακαρι να ηξερα να το κανω μονος μου....μηπως να παρω το γμ autotune
να ξεμπερδευω?ή να αφησω πανω εξατμα μονο?ουτε commander ουτε τπτ αλλο
αντε γιατι τα παιρνω στο κρανιο με τους λαλακες που δεν ξερουν να ρυθμισουν τπτ
Εγω παντως δεν θα απερριπτα ενα προιον απο την γνωμη ενος ανθρωπου...Εσυ αποφασιζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
βρε,δεν αντιλεγω αλλα διαβασες την απαντηση μου στην προταση σου πιο πριν?
Λαβε υπ'οψιν οτι δεν ειναι απλο plug n play πρεπει να γινουν μερικα iterations στον χαρτη του powercommander ωστε να δουλεψει σωστα.
Μαυρομάτης.
Power House (εξουσιοδοτημενο yamaha) αν έχεις κάνα R1 συστήνεται.
Συμφωνώ 1000%...Αν κάποιος μπορεί να το κάνει παναπεί ότι έχει τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και μυαλό-εμπειρία.Δε χρειάζεται να'ναι κατ'ανάγκη εξουσιοδοτημένος,ούτε καν επαγγελματίας μηχανικός.Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX14
Απαραίτητο είναι επίσης:
α)Να κάτσει ν'ασχοληθεί
β)Να μη φερθεί πούστικα και σου φάει λ7 χωρίς να κάνει τίποτα.Εγώ την πάτησα
με τον συγκεκριμένο και πλέον προτιμώ αυτόν.