Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Ακτινοβολία...

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
    Όλα γίνονται νομίμα γιατί ΕΙΝΑΙ και ΑΣΦΑΛΗ.

Αντίθετα με ότι έχεις ίσως ακούσει στις διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης και από διάφορους φίλους, δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη μελέτη η οποία να συνδέει εμφάνισεις καρκινογενών παθήσεων με την χρήση κεραίων τηλεπικοινωνιών.

Αυτο πες το στα παιδια που ειναι τεχνικοι και ανεβαινουν πανω στις κεραιες...αν αυτα ηταν ασφαλη οπως λες..δε θα κατεβαιναν μετα απο μιση ωρα με εμετους και ζαλαδες....τα εχω δει απο πρωτο χερι και τα ξερω καλα
    το original α-μηχανο™ μελος

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    ....τα εχω δει απο πρωτο χερι και τα ξερω καλα

Απο "πρωην" χερι θες να πεις

σε πιο περιοδικο δουλευεις τελικα? θελω να γινω συνδρομητης λεει
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
    Απο "πρωην" χερι θες να πεις

σε πιο περιοδικο δουλευεις τελικα? θελω να γινω συνδρομητης λεει
    ρε μη μαμας το ποστ του sonic!! (παω να τον καλοπιασω τωρα τον τρελο που τα πηρε που τον ειπα αγορακι! )

sorry re sonic!!!

δε νομιζω να θες να γινεις συνδρομητης!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    ρε μη μαμας το ποστ του sonic!! (παω να τον καλοπιασω τωρα τον τρελο που τα πηρε που τον ειπα αγορακι! )

sorry re sonic!!!

δε νομιζω να θες να γινεις συνδρομητης!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

του αξιζει, γιατι εμαθα οτι θα ερχοταν ζακυνθο και δεν περασε απο το κλαμπ για ενα ποτο

Ετσι δεν ειναι κυριε σονικ εικοσι δυο?

Λεγε, σε ποιο μαγκαζιν?
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
    του αξιζει, γιατι εμαθα οτι θα ερχοταν ζακυνθο και δεν περασε απο το κλαμπ για ενα ποτο

Ετσι δεν ειναι κυριε σονικ εικοσι δυο?

Λεγε, σε ποιο μαγκαζιν?

!!!! εχασε τετοια ευκαιρια ο sonic!! να αλητεψει μαζι σου?!?! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στη vogue δουλευω

Αυτο πες το στα παιδια που ειναι τεχνικοι και ανεβαινουν πανω στις κεραιες...αν αυτα ηταν ασφαλη οπως λες..δε θα κατεβαιναν μετα απο μιση ωρα με εμετους και ζαλαδες....τα εχω δει απο πρωτο χερι και τα ξερω καλα

Kai egw meta apo kathe taxidi stin Psatha exw zalades kai emetous. Les na ftaiei kai gi' auto i aktinobolia;;;

As sobareutoume ligo epitelous.
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

Kai egw meta apo kathe taxidi stin Psatha exw zalades kai emetous. Les na ftaiei kai gi' auto i aktinobolia;;;

ειμαι παρα πολυ σοβαρη αυτη τη στιγμη..
    ...αν θες πηγαινε και κατσε μια ωρα διπλα σε μια κεραια κινητης τηλεφωνιας....και μετα ελα να μας πεις την εμπειρια σου!

απο κει και περα δεν εχω λογο να θελω να σε πεισω για κατι...εισαι free να εχεις την αποψη σου ...αλλα μη μου λες πως δεν ειμαι σοβαρη απο τη στιγμη που εχω δει τι κανουν αυτες οι κεραιες!

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΟΥ .......
    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ?????
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ??? ΠΟΙΟ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ??? ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ... ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ .. ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗ (ΣΤΕΝΗ) ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ... ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

ειμαι παρα πολυ σοβαρη αυτη τη στιγμη..
    ...αν θες πηγαινε και κατσε μια ωρα διπλα σε μια κεραια κινητης τηλεφωνιας....και μετα ελα να μας πεις την εμπειρια σου!

απο κει και περα δεν εχω λογο να θελω να σε πεισω για κατι...εισαι free να εχεις την αποψη σου ...αλλα μη μου λες πως δεν ειμαι σοβαρη απο τη στιγμη που εχω δει τι κανουν αυτες οι κεραιες!

Den milame gia tin APOPSI mou edo. Milame gia gegonota kai sigkekrmena stoixia. Eimai sigouros oti autoi oi texnikoi pou les kapoia stigmi tha pigan se kapoio giatro, tha ekanan tis exetaseis aimatos (stis opoies fainete poly 3ekathara pleon i zimia apo radienergi dilitiriasi) kai oi exetaseis aimatos edeixan TIPOTA, NOTHING, NADA, ZIP.

Ergo, as anoixoume mia egkyklopedia kai as broume to limma "placebo". Tha deis oti einai mia arketa endaiferousa ennoia, i opoia exigei polla apo auta pou anafereis..

Y.G.: To as sobareutoume ligo den itan proswpiki epithesi sto oti den eisai sobari. Auta pou anafereis einai apo ta proswpika sou biwmata, sinepws tha imoun xazos na ta theorisw mi sobara. Auto pou amfisbitw einai i erminia pou tous dineis.
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

Den milame gia tin APOPSI mou edo. Milame gia gegonota kai sigkekrmena stoixia. Eimai sigouros oti autoi oi texnikoi pou les kapoia stigmi tha pigan se kapoio giatro, tha ekanan tis exetaseis aimatos (stis opoies fainete poly 3ekathara pleon i zimia apo radienergi dilitiriasi) kai oi exetaseis aimatos edeixan TIPOTA, NOTHING, NADA, ZIP.

Ergo, as anoixoume mia egkyklopedia kai as broume to limma "placebo". Tha deis oti einai mia arketa endaiferousa ennoia, i opoia exigei polla apo auta pou anafereis..

Y.G.: To as sobareutoume ligo den itan proswpiki epithesi sto oti den eisai sobari. Auta pou anafereis einai apo ta proswpika sou biwmata, sinepws tha imoun xazos na ta theorisw mi sobara. Auto pou amfisbitw einai i erminia pou tous dineis.

προφανως το βλεπουμε ΠΟΛΥ διαφορετικα δε πιστευω φιλε μου πως ολα αυτα ηταν απο το τιποτα...και δυστυχος τα αποτελεσματα θα τα δουμε ολοι σε μερικα χρονια... τεσπα παω πασο γιατι δεν εχει νοημα να λεμε συνεχεια τα ιδια!!

take care!

thewhiteowl, χρησιμοποιεις τον "λογο" που χρησιμοποιουν κι οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας, δηλαδη, απο τη μια δηλωνεις κατηγορηματικα οτι δεν υπαρχουν ενδειξεις 'η αποδειξεις για συσχετισμο των κεραιων κινητης και διαφορες ασθενειες (υπαρχουν) κι απο την αλλη αντιμετωπιζεις μηδενιστικα ολες τις "διαφορετικες" με τη δικη σου αποψη (την οποια μαλιστα εχεις βαφτισει ως "γεγονοτα και στοιχεια" (πουντα??).

Τελοσπαντων, κρατα και μια πισινη καλου κακου, στο κατω κατω, οπως σου πα και πιο πριν, εχουν γινει πολλες συμπερασματικες ερευνες. Τις περισσοτερες τις θαβουν οι ιδιες οι εταιρειες (εχουν τη δυναμη καθως μιλαμε για τερατωδεις τζιρους), οσες δε μπορουν να θαψουν, τις υποβαθμιζουν ή ριχνουν λασπη στους εμπλεκομενους επιστημονες. Παντως, με τον Α ή Β τροπο καταφερνουν το σκοπο τους.

Πατωντας
    εδω
    και διαλεγοντας το "Article by Dr. Grahame Blackwell", μπορει κανεις να διαβασει ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    για την κατανομη ασθενειων (οπως καρκινος, διαταραχες του θυροειδους, parkinson κλπ...) σε σχεση με την θεση κεραιων κινητης τηλεφωνιας για την Αγγλια. Ειναι πολυ ενδιαφερον αρθρο.

απλα το υποκοριστικο ηταν λιγο...

καλυτερα να με ελεγες σκετο "αγορι μου" (:rotflmao: )

ή καλυτερα "κουκλε μου"

ξερω ομος οτι θες να παιζεις και με αλλους ωστε να σε εχουν στα οπα οπα και να σου κανουν ολα τα χατηρια (ακους μοναχικο ΟΚΤΑΝΙΟ )

οποτε δεν τηθετε θεμα...

"του αξιζει, γιατι εμαθα οτι θα ερχοταν ζακυνθο και δεν περασε απο το κλαμπ για ενα ποτο"

εχμ... μα ... ειμαι Ζακυνθο... και περιμενω να ερθει και η α-

αλλα δεν καταλαβα ακριβος τι θες να πεις...
    για ξαναρηχτα...

στο θεμα μας ξανα...

το ξερετε οτι υπαρχουν μελετες που λενε πως η μακροχρονη παραμνονη κοντα (κατω) σε φωτα φθοριου δημιουργει λευχαιμια και αλλους καρκξινους?
    το οτι το κινητο τηλεφωνο κανει κανει το ιδιο και ειδικα οταν το βαζουμε κοντα στο κεφαλι μας?
    το οτι ο ηλιος κανει καρκινους στο δερμα και αλιωνει τα κυταρα?
    το νερο εχει βλαβερους μικροοργανισμους
    το φρουτα εχουν ταξινες και χοιμικα
    ο αερας ειναιαστα να πανε...

δλδ τι να κανω εγω απο μονος μου?

κατι που λεει ... να γινω AMISH? που και παλι 100% σηγουρος δεν εισαι?

το κρατος και η λιγικη μου οτι μου λεει... αλλα και παλι δεν βγαζω ακρη...

εχει κανεις τιποτα πινακες υποψη τους για τι ποσα ακτηνοβολιας μιλαμε? γιατι ολα τα πραγματα ακτινοβολουν. απο τις πετρες μεχρι τις τηλεωρασεις και τα pc...

thanks και πολλα respect στα παιδια που ποσταραν. ειδικα τα επησυναμενα..

και κατι ακομα...

τα λεφτα ξεκινανε απο 5Κ και φτανουν μεχρι 11-12Κ αναλογα την περιοχη (αυτα μου τα ειπε φιλος)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    απλα το υποκοριστικο ηταν λιγο...

καλυτερα να με ελεγες σκετο "αγορι μου" (:rotflmao: )

ή καλυτερα "κουκλε μου"

ξερω ομος οτι θες να παιζεις και με αλλους ωστε να σε εχουν στα οπα οπα και να σου κανουν ολα τα χατηρια (ακους μοναχικο ΟΚΤΑΝΙΟ )
    α καλα τα'χεις παιξει μου φαινεται!! :rotflmao: τετοια λεγε μου και θα μπει καμια μερα ο καλος μου μεσα στο φορουμ για να δει τι γραφουμε εδω μεσα και θα με κρεμασει αναποδααααααααααααα!!!! μωρο μου δε φταιω εγω που αυτοι οι τυποι απο Ζακυνθο ειναι ολοι τρελοι!!! :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Υπάρχει pinlock με προστασία για ηλιακή ακτινοβολία;
    από Infini στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2008, 13:09
  2. Ακτινοβολία Vfr
    από ermisVFR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2008, 11:10

Κανόνες δημοσιεύσεων