Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 68

Θέμα: Αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Για το ποδηλατο τα θες η για το 250αρι............?
    love will save the planet,hate is a good start.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    1. Ξέχνα το "euromotors"
    2. Υπολόγισε χρήματα για εξοπλισμό
    3. Γράψε ελληνικά αν θες

Καλωσήρθες!
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Το βασικό εκτός απο το να σου αρέσει εξωτερικά είναι να σε βολεύει... Αφού σου αρέσει τόσο πολύ το derbi, πήγαινε σε ένα μαγαζί, ανέβα πάνω, δοκίμασέ το.. Και αν σου κάνει με γεια σου!!

Απλά έχε υπόψη σου ότι και το ybr και το derbi δεν είναι και τόσο καινούρια μοντέλα με ότι συνεπάγεται αυτό... (πάντως στη θέση σου αν ψηνόμουν για derbi θα κοίταγα και το terra 125).

Καλές αγορές (α, και που 'σαι... Άφησε στην άκρη και κάνα φράγκο για εξοπλισμό ε??)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    καλως ηρθες!

γραφε ελληνικα μονο αν θες και αποκει και μετα καλυτερα να ξεχασεις την euromotors με την εννοια οτι δεν ειναι τοσο γνωστη εταιρεια οπως οι αλλες που ανεφερες και δεν ξερω απο αξιοπιστια τι παιζει,ουτε με τα ανταλλακτικα τι γινεται,ειδικα αν μενεις επαρχια

Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    Το βασικό εκτός απο το να σου αρέσει εξωτερικά είναι να σε βολεύει... Αφού σου αρέσει τόσο πολύ το derbi, πήγαινε σε ένα μαγαζί, ανέβα πάνω, δοκίμασέ το.. Και αν σου κάνει με γεια σου!!

Απλά έχε υπόψη σου ότι και το ybr και το derbi δεν είναι και τόσο καινούρια μοντέλα με ότι συνεπάγεται αυτό... (πάντως στη θέση σου αν ψηνόμουν για derbi θα κοίταγα και το terra 125).

Καλές αγορές (α, και που 'σαι... Άφησε στην άκρη και κάνα φράγκο για εξοπλισμό ε??)
    Την εχω δει τη μηχανή και χω ανέβει και πάνω κτλ..και μου φενοτάν απλα πιο συμαζεμένη. Η terra δυστηχώς δεν κάνει 2000..αλλά αν όντως δεν παιζουν ανταλακτικα υπαρχει προβλημα.. εξοπλισμό εχω πάρει καιρό τώρα. Φαντασού οτι είχα πάρει μπούφαν που διαμένει στη ντουλάπα απο το λύκειο. κράνος εχώ επίσης πάρει πρόσφατα. Λίγα λύπουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    καλως ηρθες!

γραφε ελληνικα μονο αν θες και αποκει και μετα καλυτερα να ξεχασεις την euromotors με την εννοια οτι δεν ειναι τοσο γνωστη εταιρεια οπως οι αλλες που ανεφερες και δεν ξερω απο αξιοπιστια τι παιζει,ουτε με τα ανταλλακτικα τι γινεται,ειδικα αν μενεις επαρχια
    Όχι αθήνα μένω απλά έλεγα μήπως τυχόν τη γνώριζε κάποιος γιατί είχε καλα τεχνικά χαρακτηριστίκα αλλά ναι ενταξει δεν ξέρεις τι είναι σίγουρα..απλά μαρέσουν οι street μηχάνες γι αυτό την είδα κιόλας αλλά ας μάθω πρώτα και βλέπουμε μέτα..
    (αμα εχείς μάθει greekeglish είναι δύσκολα τα ελλήνικα πάντως)

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Για το ποδηλατο τα θες η για το 250αρι............?
    Για το 250αρι φυσικά ποδηλατάκι έχω αλλα κουράζει όσο να ναι..

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nameless
    Sigoura, alla den prepei na s aresei kiolas?

Άν σου αρέσει πολύ περισσότερο ναι πάρτο γιατί μάλλον θα το μετανιώσεις μετά που δεν το πήρες από την αρχή.
    Ωστόσο μηχανές που έχουν κυκλοφορήσει πολύ, τις ξέρουν πολλά συνεργεία, άν δεν σου αρέσει το ένα πας σε άλλο, δεν κολάς σε ανταλλακτικά, το πουλάς ότι ώρα θέλεις, είναι μερικά πλεονεκτήματα για νέο-α οδηγό.

koita και αυτο , μιας και φαινεσαι ανθρωπος που του αρεσει (αισθητικα τουλαχιστον) το ξεχωριστο!

http://www.betamotor.com/it/street/bikes/urban-125-2008

με κινητηρα της minelli (αυτον που φοραει και το YBR) αλλα με ευρωπαίκη σχεδιαση και απεριοριστες δυνατοτητες για την ελληνικη μρφολογια (πολλα νησια, πολλες παραλιες διχως ευκολη προσβαση, ομορφα βουνα , στρωτοι χωματοδρομοι)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1-beta-8dbed.jpg 
Προβολές:	268 
Μέγεθος:	57,8 KB 
ID:	188176

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    απεριοριστες δυνατοτητες για την ελληνικη μρφολογια (πολλα νησια, πολλες παραλιες διχως ευκολη προσβαση, ομορφα βουνα , στρωτοι χωματοδρομοι)
    στην ουσια einai ενα ον-οφφ που δεν μοιαζει με τετοιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αν εισαι αποφασισμενη για μηχανακι κοιτα για αρχη καποιο μικρο σε ογκο κ βαρος.
    τα 125 ειναι πολυ καλα για καποιον τελειως αρχαριο αλλα πολυ μετρια γενικοτερα-θα το καταλαβεις κ μονη σου σε λιγο καιρο.

Γνωμη μου ειναι πας σε καποιο μεταχειρισμενο 125 για αρχη, μαθαινεις πανω του,το γρατσουνας, δεν χανεις πολλα λεφτα σε μεταπωληση και μετα διαλεγεις μηχανακι με αλλα μετρα κ σταθμα πια.θα εχεις μια Α εμπειρια, θα ξερεις πανω κατω τι θες κ ολη αυτη η ιστορια θα εχει μικρο κοστος.
    π.χ. αν ειχες καποια εμπειρια θα σου ελεγα να πας σε καποιο 250 τυπου YBR αλλα μαλλον ποιο συνετο ειναι το 125.
    εχω δει αρκετες κοπελες πανω σε cbr125.δεν ξερω αν σ'αρεσει αλλα το ειχαν κ σαν μεγεθος αλλα ειχαν κ πολυ καλο πατημα κατω που ειδικα στην αρχη σου δινει αλλη σιγουρια.

επισης εχε στο νου σου οτι για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να τη βγαλεις καθαρη πρεπει μονη σου με δικο σου ψαξιμο κ επιμονη να μαθεις 5 βασικα πραγματα για την οδηγηση διτροχου.πρεπει να αποκτησεις αλλη φιλοσοφια.
    κ για να το πω ποιο ωμα ενας αντρας με σημαδια απο μια πτωση θα τη βγαλει κοινωνικα μια κοπελα ομως θα αντιδρασει διαφορετικα.εχε στο μυαλο σου οτι θα πεσεις.σιγουρα.εχε στο μυαλο σου οτι δεν φοραμε παντα οτι εχουμε απο εξοπλισμο.το αποτελεσμα της εξισωσης ειναι απλο.

κρανος γαντια μπουφαν παντα.μπορεις μποτακια κ να αλλαζεις παπουτσια εκει που πας-να φορας τζην με προστασιες-καντα.

κ καλη αρχη!

Τα γνωρίζω όλα αυτά που λες μου τα χουν πει κι άλλοι κ τα χω υποψη μου. Οπως επίσης οτι δε προκείτε να πάω πουθενά χωρις εξοπλισμό μου υποσχομαι να το τηρο. (:
    Για μεταχειρίσμενες το χω ψάξει αλλά ζητάνε όλοι τη μάνα τους και το πατερα τους και μια παλια μηχανή ειναί παλία που ξέρω οτι δε θα τρέχω γύρο γύρο απ το συνεργείο..θα κοιτάξω παντως μήπως βρώ καμία 250αρα γιάτι είμαι της γνώμης οτι αμα δεν επιταχύνει ειναι και επικύνδινο.ευχαριστώ παντως

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    στην ουσια einai ενα ον-οφφ που δεν μοιαζει με τετοιο...
    Υπάρχει αυτο στην ελλάδα?ξέρεις ποίος ειναι ο αντιπρόσωποςγιατί δε βρίσκω κατι στο google ή βγαίνει μονο σε μινιατούρα :P

Re: Agora kainourgias mhxanhs

Αρχικά δημιουργήθηκε από nameless
    epishs brika kai mia sth euromotors http://www.euromotors.gr/JL125P.htm alla den exw idea th 8a nai...
    θα είναι chinamotor και μόνο ο μάο-τσε-τσουλάει θα το ξέρει οπότε άστο ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Μια χαρά επιταχεύνει και για αρχή δε νομίζω να χρειαστείς περισσότερα. Από 'κει και πέρα... Ξα σου, που λένε και στο χωριό μου!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας
    από yama6336 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2009, 22:33
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2008, 13:37
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 21:16
  4. Αγορά καινούριας μοτοσικλέτας
    από ixnilatis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 15:28
  5. Αγορά πρώτης μοτοσυκλέτας
    από karas78 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 15:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ