Καμια διαφορά, ουτε καν στο χρωμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από VBMAN
Τί διαφορές έχει το 09 με το 08?![]()
Το 2010 αλλαζει μονο η εξατμιση σε μαυρο ματ, και λιγο τα χρωματα του Special Edition.
Καμια διαφορά, ουτε καν στο χρωμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από VBMAN
Τί διαφορές έχει το 09 με το 08?![]()
Το 2010 αλλαζει μονο η εξατμιση σε μαυρο ματ, και λιγο τα χρωματα του Special Edition.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !! ΤΟ NINJA 250 ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ?? ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ KAWASAKI ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΧΑΝΗ Κ ΤΡΑΠΙΚΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ .. Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΚΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΛΟΠΙΣ Η ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΝΟ ΕΞΩ ??
mixail
Σαν entry level μοτοσυκλέτα, ή σαν μοτοσυκλέτα για κάποιον ο οποίος θέλει ένα commuter που κάνει και εκδρομούλες και έχει σπορ χαρακτηριστικά είναι ΑΣΤΕΡΙ. Δεν ξέρω από που είσαι αλλά χύμα έτσι έξω μαλλον δεν είναι ότι καλύτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από mixailakaliptos
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !! ΤΟ NINJA 250 ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ?? ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ KAWASAKI ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΧΑΝΗ Κ ΤΡΑΠΙΚΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ .. Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΚΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΛΟΠΙΣ Η ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΝΟ ΕΞΩ ??
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΞΩ ΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ??
mixail
καλησπερα παιδια!προκειμενου να μην ανοιξω αλλο θεμα -μιας κ συγκεντρωθηκατε εδω ολοι οι νιντζα
-προκειται να αγορασω μια 250r του 08,αλλα ειναι τρακαρισμενη μπροστα και εχουν στραβωσει τα πιρουνια.
-εχετε ιδεα αν ισιωνουν?αν ναι που?
-αν οχι που μπορω να προμηθευτω αλλα κ με τι κοστος?(προτιμω οικονομικες λυσεις λογω κρισης,αλλα να ειναι κ ασφαλεις)
ευελπιστω σε γρηγορη απαντηση.ευχαριστω εκ των προτερων![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixailakaliptos
Το καλητερο ειναι να την εχεις σε κλειστο χωρο γιατι θα εχεις το κεφαλι σου παντα ησυχο, αλλα αμα θες να το αποφυγεις, παρε μια κουκουλα, ενα δισκοκλειδο, μια κλειδαρια και βαλ' την απεναντι απο το σπιτι σου για να την βλεπεις....
Παντος εγω το αφυνω εξω με κουκουλα και τα σχετικα......
Οσο για το ninja ειναι πολυ καλο και ευχριστο.....
εγω θα σου πρωτινα να αφυσεις το τρακαρισμενο και να παρεις ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση, μπορει να σου βγει λιγο πιο ακριβα αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο....Αρχικά δημιουργήθηκε από gponiris
καλησπερα παιδια!προκειμενου να μην ανοιξω αλλο θεμα -μιας κ συγκεντρωθηκατε εδω ολοι οι νιντζα
-προκειται να αγορασω μια 250r του 08,αλλα ειναι τρακαρισμενη μπροστα και εχουν στραβωσει τα πιρουνια.
-αν οχι που μπορω να προμηθευτω αλλα κ με τι κοστος?(προτιμω οικονομικες λυσεις λογω κρισης,αλλα να ειναι κ ασφαλεις)
![]()
Και αμα παρεις το τρακαρισμενω καλητερα να βαλεις καινουρια πιρουνια γιατι απ'οσο ξερω δεν μπορεις να τα ισιωσεις 100%, για να μην σε πεταξει σε καμια στροφη......
οσο για τιμη, παρε και ρωτα την kawasaki.....
![]()
απο μαντρα θα το παρεις?Αν ναι τους εμπιστευεσαι οτι δεν εχει παρει σκελετο.Σε τι τιμη το δινει?Αν ειναι εξεφτελιστικη παρτο.Αλλα κοιτα μη σου βγει παραπανω.προσοχηΑρχικά δημιουργήθηκε από gponiris
![]()
το παλικαρι το εδινε 1700,αλλα τελικα αποσυρθηκα για λογους οικονομικης κρισης.μαλιστα το μαλλι για την επισκευη εφτανε τα 800ε κ οπως μου ειπαν κ αλλοι....΄΄με τοσα τη βρισκεις ατρακαριστη και χωρις ρισκο κρυμενης ζημιας΄΄...
η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει πολυ αυτη η μηχανη,αλλα θα μεινει ονειρο για μενα...
geia sas...(molis ekana format kai dn exw ellinika)
mia(1) erwtisi
skeftome na to parw to ninjaki alla
eimai 1.87 kai 100 kila...mipos einai mikro?