το θέμα είναι ότι όπως προχωράει, κάθε τι παλιό που θα μένει πάνω, θα δείχνει άσχημο, ακόμα και αν δεν έχει φθαρεί πολύ ... ανοίξαμε δουλειές που θα μας καθυστερήσουν λίγο, αλλά ποιός νοιάζεται!
η όλη διαδικασία, είναι η μεγαλύτερη απόλαυση .... άσε που έχω ψάξει όλες τις τσέπες, και μόνο κέρματα βρίσκω πλέον![]()
ΑΝ επιτρέπεται κόψε ένα κουστουμάκι πάνω-κάτω,να ξέρω αν είναι να κάνω πρόβα βραχιολάκια γιατί το θέαμα είναι απο ενδιαφέρον έως ψαρωτικό.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ride safe...
στο τέλος θα γίνει αναλυτικά ο λογαριασμός με όλες τις εργασίες και τα ανταλλακτικά καθώς και ένας υπολογισμός γι΄αυτά που έχω αφήσει για αργότερα....Αρχικά δημιουργήθηκε από furious4bikez
ΑΝ επιτρέπεται κόψε ένα κουστουμάκι πάνω-κάτω,να ξέρω αν είναι να κάνω πρόβα βραχιολάκια γιατί το θέαμα είναι απο ενδιαφέρον έως ψαρωτικό.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προς το παρόν το αποφεύγω ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χίλια Μπράβο πάντως....
ride safe...
πρός το παρόν ξέρω ότι η αμοιβή του μηχανικού θα είναι σίγουρο χιλιάρικο, για ανέβα-κατέβα-λύσε δέσε-ρύθμισε-τρίψε κλπ κλπ.
η ηλεκτροστατική για πλαίσιο-υποπλαίσιο-ψαλίδι-πλάκες-μαρσπιέ-ζάντες, ?340
μέταλλα, ρουλεμάν, ελατήρια, τσιμούχες, φλάντζες, υαλοβολή, ?500 στο νερό ...
καινούργια λάστιχα, ?250
βάψιμο πλαστικών, δεν γνωρίζω ακόμα, αλλά ακόμα και για καλό μονόχρωμο γύρω στα ?300 ...
επισκευή μπροστινών και αμορτισέρ, θα ξέρω μέχρι τέλος της εβδομάδας, αν δε μας γαμήσει η βροχή και με αφήσει να κάνω τα γύρω γύρω...
όλα αυτά, χωρίς εξάτμιση & βελτίωση μοτέρ & φρένων ....
![]()
![]()
![]()
![]()
μια χαρα προχωραει...![]()
ευγε νεε μου...
frankly my dear, i dont give a damn...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάπου έχασα τη γλώσσα μου νομίζω...επιστρέφω αμέσως....:rotflmao:
ride safe...
Πεθαίνω......Μπράβο........
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι οτι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες..
Αρχικά δημιουργήθηκε από furious4bikez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάπου έχασα τη γλώσσα μου νομίζω...επιστρέφω αμέσως....:rotflmao:
πρόσεξε, εγώ έλυσα το μοτέρ μέχρι κάτω & μέχρι τελευταίας βίδας, κάτι που μάλλον ήταν υπερβολικό. πλαίσιο & ψαλιδι, δεν χρειάζονται βάψιμο, αν δεν έχουν σοβαρά σημάδια. το μαμα χρώμα & φινίρισμα του πλαισίου είναι πανέμορφο! τα λάστιχα, στην ουσία είναι αναλώσιμα και δεν τα υπολογίζεις σαν κόστος ανακατασκευής .... μπορείς με λίγα λόγια, να τη βγαλεις αρκετα φθηνότερα!![]()
να σαι καλά!Αρχικά δημιουργήθηκε από zx400
Πεθαίνω......Μπράβο........![]()
![]()
πολυ ωραιο το μοτερ!
![]()
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
Χαρά το κουράγιο σου αδερφέ!!!![]()
![]()